18. Februāris 2013, 21:06
Misters X rakstīja:Salīdzinot ar standarta MB, jā, ir. Bet nu braukšana uzreiz ar cita.
Nu jaa, ja galva jaapiespiezj pie pleca, tad protams ka buus braukshana savaadaaka
Bet taa, vispar, dikti tada stiliga un uz jaunieshiem temeta mashinka!
18. Februāris 2013, 21:17
man 1.86, līdz griestiem vēl bija ap 15 cm stabili
18. Februāris 2013, 22:58
Misters X rakstīja:man 1.86, līdz griestiem vēl bija ap 15 cm stabili
Tad jau man ar 2.04 butu kaa buutu
.gif)
)
18. Februāris 2013, 23:13
Es vecās C-klases īsti arī par normāliem MB neskaitu, bet pēc pieredzes varu teikt — AMG no tā uztaisa automašīnu. Tā ka gan jau šis būs tas pats gadījums, kad AMG no A-klases būs uztaisījis kaut ko braucamu.
Tikai lai nestāsta, ka tur ir paredzētas vairāk kā 2 vietas, tas gan. Jaunās C-klases kupejas esot 5-vietīgas, reāli tur mazāk vietas kā W107 kupejās, kas oficiāli tika pasniegtas kā 2+2. Tā ka šī gan jau arī ir mašīna diviem.
18. Februāris 2013, 23:28
Pats līdzīgi domāju, taču iesēžoties iekšā - pārsteidzoši tas, ka vietas pietiek un arī zemā sēdpozīcija netraucē pārredzamībai. Tas tāds optiskais apmāns iznācis.
Tāpat pārsteidzoši bija tas, ka ir pietiekami vietas arī aizmugurē sēdošajiem.
Janis55 rakstīja:Skatoties uz tam ''taburetem'', nav dikti zems tas autinjsh, ieksha?

19. Februāris 2013, 09:48
Izsktās jau ļoti skaiti jaunā A-klase, bet pēdējās dienās mani pārņem sajūta, ka mūsu ceļiem arī E-klase nav laba izvēle. Sāk gribēties G-klasi, vai bruņutransportieri.
20. Februāris 2013, 19:07
NU isteniba si ir huinja lol

tik pat labi sis varetu but opelis vai golfinjs nonemot prieksa mersha zimi.
Pat motors iskatas taka opelim vai fordjikam. Viss no plastamasa vienk zel, ka mershi skrien pakal visadiem opeliem un audi un pazaude savu aikonu ka senak uz vecajiem modeliem paskatoties uzreiz vareja kautvai analfabets pateikts jaa shis ir mersis.
bet protams sito nevar pateikt pa visiem, jo ir jau ari jaunie stiligie CLS, C un E coupe
20. Februāris 2013, 21:32
kidrock rakstīja:NU isteniba si ir huinja lol

tik pat labi sis varetu but opelis vai golfinjs nonemot prieksa mersha zimi.
bet protams sito nevar pateikt pa visiem, jo ir jau ari jaunie stiligie CLS, C un E coupe
Nu nezinu,man vinji abi diezgan vienadi peec purna izskataas!
a class

Cls
20. Februāris 2013, 21:44
Elementus tak vienmēr taisījuši līdzīgus dažādiem modeļiem, parasti lētajos iepinot dārgo modeļu dizainu, pats bildi ieliku. Mazāk interesants fakts, ka elementu izgatavotāji un to tehniskās iespējas sāk diktēt dizaina nosacījumus noteikta laika posma autobūvei vispār, ka visi opeļi, suzuki, kraisleri principā sāk izskatīties vienādi, jo īpaši, ja detaļu piegādātāji apmēram tie paši. Lukturi vienādi, restes vienādas, buferu konstrukcija vienāda, sliekšņi vienādi, logu, jumtu līnija tā pati — pilnīga garlaicība...