Publicēt atbildi

Re: Gāzes sistēmas un tehniskā informācija

25. Novembris 2014, 19:32

Cienītie Forumieši! :)

Vai ir kāds,kas darbojas autogāzes sistēmu remonta/maiņas lietās te pat - Jūrmalas-Rīgas tuvumā?

Vajadzētu objektīvu konsultāciju remonta jomā :)

27. Maijs 2015, 21:09

Yoo! :smokin:

Jautājums visiem kam bagūzī rezerves riteņa vietā balons.
Kā Jūs risinat jautājumu ar rezerves riteni? Pārvietojaties bez, jeb ir līdzi opcijas kā kompresors, putas u.t.t.

Jautāju, jo bez rezerves riteņa braukāties negribas, bet negribas arī lai tas brutāli pa bagūzi mētājas.

27. Maijs 2015, 22:27

Aldis_Aldis rakstīja:Yoo! :smokin:

Kā Jūs risinat jautājumu ar rezerves riteni? Pārvietojaties bez, jeb ir līdzi opcijas kā kompresors, putas u.t.t.

Jautāju, jo bez rezerves riteņa braukāties negribas, bet negribas arī lai tas brutāli pa bagūzi mētājas.

Es jau trešu gadu braukaju ar ritenu ari, bet vina ielikta soma! Un nekas, vietu pietik! Bet ja kas var iznemt!

28. Maijs 2015, 06:10

MB-190 rakstīja:
Aldis_Aldis rakstīja:Yoo! :smokin:

Es jau trešu gadu braukaju ar ritenu ari, bet vina ielikta soma! Un nekas, vietu pietik! Bet ja kas var iznemt!

Nez es vadāju to līdzi. Grabažniekā mētājas (tīrs) un arī tajā iekrauju lietas. Ko citu darīt? Zapasku vajag un parasti to vajag visvairāk, kad tās nav līdzi "Nelietības likums" ;)

28. Maijs 2015, 07:22

Ja rezerves ritenis mētājās bagažniekā, tad tas neizskatās tik labi, kā arī ar laiku tiek bojāts paklājiņš un pārējie apšuvumi. Tad jau labāk rezerves riteni likt vietā un 70L balonu smuki ielikt pie sienas uzreiz aiz bākas. Vismaz W124 viņš tur labi iederas un arī vieta bagažniekā pietiek.

28. Maijs 2015, 09:25

Skaidīte...
Paldies par atbildēm, tad es ar laikam kad atradīšu labu rezerves riteni, likšu vienkārši baguzī, nesmuki tā bet tomēr labāk nekā bez. :D

28. Maijs 2015, 16:09

Aldis_Aldis rakstīja:Skaidīte...
Paldies par atbildēm, tad es ar laikam kad atradīšu labu rezerves riteni, likšu vienkārši baguzī, nesmuki tā bet tomēr labāk nekā bez. :D

Attēls :super:

28. Maijs 2015, 17:11

kur dabūji tādu somu?

28. Maijs 2015, 20:55

Papis rakstīja:kur dabūji tādu somu?

Firma iedo kad uzstadiji gazes sistemu! Bet it ka pie viniem var nopirk uz jebkuru R.
http://heinrihs-gaze.lv/lv/katalogs/somas-rezerves-riteiem/

28. Maijs 2015, 23:08

Nice... man tādu vajag! :smokin:
Publicēt atbildi