Publicēt atbildi

Re: Gāzes sistēmas un tehniskā informācija

31. Marts 2013, 13:30

Dažkārt ir tāds prikols, ka startējot ierūcās, uzkāpj līdz normāliem apgriezieniem un noslāpst. Man it kā ir tā, ka startē uz benzīna un tad pati iekārta pārslēdz uz gāzi, vismaz es tā domāju :baigais:
2. paaudzes gāze, 3.0 litru 24v m104 motors, gāzei filtri, vārsti,gumijas mainītas, 2x regulēts.

Un vēl silts parasti sūdīgi lec - ilgi jāgriež, nezinu, cik tas saistīts ar gāzi, bet nopērkot sākumā braukāju pārsvarā ar benzīnu, tad tā nebija. :hvz:

05. Aprīlis 2013, 11:25

kur var Liepaja iziet apkopi gazes iekartai,vajag mazo filtrinu nomainit:) ja nemaldos 4 paaudzes iekarta

05. Aprīlis 2013, 11:39

mangalis rakstīja:kur var Liepaja iziet apkopi gazes iekartai,vajag mazo filtrinu nomainit:) ja nemaldos 4 paaudzes iekarta

Meklē rokā te "Vecais". Tieši Liepājā un tieši nodarbojas ar gāzes iekārtām.

13. Aprīlis 2013, 10:17

Mana bēda:

Uz ce300 12v uzliku 2. paaudzi. Pie zemiem apgriezieniem auto slāpst nost un pēc tam startējas kādas 30 sekundes. Patēriņš ir 50 l gāzes uz 275km. Gāzenieks tieca, ka vajag piebraukt auto un tad paregulēt

Pirmdien uzlikšu gāzes sveces.

Vai pēc svecēm un pieregulēšanas viss būs normāli, vai vajadzēs braukt un būt gatavam noslāpt? :D

Lietuvā sarunājos ar vienu čali, teica ka noteikti jāliek ir tukšgaitas stabilizators un aizdedzes stabilizators., Taisnība?

14. Aprīlis 2013, 22:28

Slāpšanas problēma ļoti bieži ir saistīta ar nesankcionētu gaisa pieplūdi ieplūdes kolektorā. :)

17. Aprīlis 2013, 20:47

benzman rakstīja:Slāpšanas problēma ļoti bieži ir saistīta ar nesankcionētu gaisa pieplūdi ieplūdes kolektorā. :)

ko tagad paralonu bazt iepludes koll trubaa?

18. Aprīlis 2013, 10:45

cndr rakstīja:Mana bēda:

Uz ce300 12v uzliku 2. paaudzi. Pie zemiem apgriezieniem auto slāpst nost un pēc tam startējas kādas 30 sekundes. Patēriņš ir 50 l gāzes uz 275km. Gāzenieks tieca, ka vajag piebraukt auto un tad paregulēt

Pirmdien uzlikšu gāzes sveces.

Vai pēc svecēm un pieregulēšanas viss būs normāli, vai vajadzēs braukt un būt gatavam noslāpt? :D

Lietuvā sarunājos ar vienu čali, teica ka noteikti jāliek ir tukšgaitas stabilizators un aizdedzes stabilizators., Taisnība?

19LS / 275KM, Cik benzinam aizietu?
man ari dazreiz slapst,pie luksofora piebraucot ar neitralo..
ari ir doma likt tukšgaitas stabilizatoru, kad uzliksi dod zinu KA IR...

18. Aprīlis 2013, 21:53

Nu bet tik un tā nav normāli, ja patēriņš ir gandrīz divas reizes lielāks :|

21. Aprīlis 2013, 20:18

Kādu lpg vadības bloku ieteiksiet,ņemot vērā kad tiks uzstādīts uz turbo motora,un kur viņu var iegādāties(vēlams latgalē).
Uz doto brīdi stāv prins vsi iekārta ar keihin smidzinātājiem,bet ir nepieciešamība nomainīt prins ecu.

21. Aprīlis 2013, 21:58

Nonem to trubu kas iet no prieksejas restes uz gaisa filtru un tad paskaties vai vel slapst nost. Slapsana pie maziem apgriezieniem, ka jau te mineja ir saistita ar gaisa iepludi.

Mans gadijums- braukaju ar gazi, nebija ta truba kas iet uz gaisa filtru, viss cotna bija, nopirku trubu, uzliku, gaiss vairak iepluda, uzreiz pie maziem apgriezieniem slapst nost, kā ari jaa, lielaks paterins. Nonemu trubu, akal viss normali, uzlieku, slapst nost. Paskaties to variantu, varbut bus tapat ka man.
Publicēt atbildi