Publicēt atbildi

Re: Gāzes sistēmas un tehniskā informācija

14. Marts 2013, 08:40

:D Taisīt ciet ar īkšķi ir labs! :D
+1 par aizsalušu vārstu.

14. Marts 2013, 09:31

Papis rakstīja:1000000 dolāru jautājums visiem gāzes guru...

Kādam ir gadījies tā, ka nevar iepildīt gāzi no tanka? Man šodien tāds pārsteigums piemeklēja. Uz doto brīdi varētu būt, tā ka balonā ir ap 15 litriem gāzes, varbūt mazliet vairāk. Pieslēdzu pistoli, bet viņš man nepilda, tā it, kā būtu pilns. Kam vēl ir bijuši līdzīgi notikumi?

Kā jau te minēja silta garāža ir risinājums ;)

14. Marts 2013, 09:37

benzman rakstīja:Te jau jāprasa gāziniekiem, bet kā tas 4 paaudzes kompis saprot, cik daudz gāzes kurā brīdī dot, no kurienes viņš ņem info? KE-Jetronikam jau to fīču visu nav!

Konkrētajā Kārļa gadījumā kantoris ir uzlodējis "megasquirtu" kur ģenerē tikai sprauslu signālus priekš LPG ECU.
Pirms mēneša biju pie koijota darbnīcā kad viņš mocīja zaļo W201. Sapratu, ka problēma saprotama un tiek strādāts pie tās(papildus vārsts). Laikam tomēr divi atsevišķi devaisi īsti nemāk sastrādāties un vecais Stag nav labākais ar kuru sarakstīt "gaisa kartes" šim pasākumam, bet ganjau gāzinieks zin ko dara ;)

14. Marts 2013, 20:23

Kādam ir gadījies tā, ka nevar iepildīt gāzi no tanka? Man šodien tāds pārsteigums piemeklēja. Uz doto brīdi varētu būt, tā ka balonā ir ap 15 litriem gāzes, varbūt mazliet vairāk. Pieslēdzu pistoli, bet viņš man nepilda, tā it, kā būtu pilns. Kam vēl ir bijuši līdzīgi notikumi?

Piezvanīt jau nevari protams :doh: :)
Lai aizsaltu vārsts ir jābūt vismaz -40 :D

15. Marts 2013, 09:31

Man tā ir bijis ar veco auto. Ar ceturto reizi pielikot pistoli aizgāja. Citreiz pietika ar otro. Pārsvarā tas bija mitrā un aukstā laikā.
Pēčak nomainīju uzpildes uzgali un viss bija OK.

15. Marts 2013, 21:27

Arī bija tā ka nevar uzpildīt, iztīrīju vārstu un viss aizgāja.

27. Marts 2013, 11:43

Velejos uzlikt gazi uz ce300 12v, bet gazinieks saka ka esot problemas dabut maisitaju :(

Meklet citu gazinieku, vai ta ir izplatita problema?

27. Marts 2013, 13:51

Es domāju, ka pameklē citu gāzenieku. :) Droši vien liksi 2 paaudzes iekārtu. Uz 1 pāaudzes iekārtu gan neparaksties. Aizbrauc uz Ganību 24, ja esi Rīgā.

28. Marts 2013, 07:30

jā 2. paaudzi

pagaidīīšu, varbūt piegādās viņam un tad jau jāskatās tālāk :)

28. Marts 2013, 09:08

Otrās paaudzes iekārtas pēc būtības jau ir noiets etaps, tāpēc daudziem tās nemaz nebūs uz vietas. Otrās paaudzes iekārta pēc būtības nozīmē, ka Tev būs vins "smidzinātājs" - gāzes plītiņa un soļa motors, kas ņem korekciju no lambda zondes. Tas ko bieži neuzstāda, bet vajag, ir aizdedzes korektors, kas braucot uz gāzes uztaisa aizdedzi vēl par 5-7 grādi agrāku. To vajag nočekot!
Publicēt atbildi