31. Janvāris 2013, 09:30
...kas nozīmē,ka ir līkrocis gāzinieks,kurš kaut ko nav izdarījis līdz galam.
Ar putām uz lūpām stāstam - nu nebraucat kur pagadās,tad nebūs šādi brīnumi.Ar gāzi motoram jāgriežas tāpat,kā ar benzīnu,tos 2-5 procentus nejūt.Ja motors nevelk kā nākas,tad nekāda vārstu eļļošana nepasargās no izdedzinātiem vārstiem un iemesls tam būs nevis gāze,bet gan nepareizs degmaisījuma sastāvs.Ar benzīnu rezultāts būs tieši tāds pats,tik mazliet ilgāku laiku vajadzēs.
Aprunājieties ar kādreizējiem motociklu braucējiem,tie pastāstīs un pie gadījuma parādīs,kas notiek,ja brauc ar benzīnu,liesu maisījumu un slodzi.Man ar kaut kur garažā jābūt iž jupiter virzulim ar smuku caurumu.
31. Janvāris 2013, 12:53

Shads izskatas piektais stobrs...
31. Janvāris 2013, 13:31
Tā jau visi gudri stāstot, ka kaut kur ir kaut kādi ideālie risinājumi, ka pusei rokas likas, ka... Tomēr ir viena patiesība:

Man tā tiek ieteikti ideāli speciālisti silto grīdu iebūvei, jau gadu bez rezultatāta. Ar ieteicējiem viss OK, tikai ieteiktie izrādās ne visu spēj kā vajag. Un tas ir visās sfērās. Tāpēc labāk atgriezties pie zīmējuma, bez gāzes vismaz skaidrs, ka saņem miljonos kilometru notestētu un attiecīgi saregulētu risinājumu, kamēr gāzei katrs unikāls, bet bez brāķiem neticēšu, ka var.
01. Februāris 2013, 08:55
Janis55 rakstīja:

Kas Tavuprāt tur ir slikti?Tie melnie vārsti?
01. Februāris 2013, 09:17
Izskatās, ka tas cilindrs nav strādājis, cik saprotu no autora, tad blokā ir plaisa.
01. Februāris 2013, 10:22
uudensputns rakstīja:Janis55 rakstīja:

Kas Tavuprāt tur ir slikti?Tie melnie vārsti?
Nu manuprat tur neshance 5 cilindrs... dziljaak, veel neesmu iejaucies
01. Februāris 2013, 11:35
Ņemot vērā vispārīgās diskusijas par un ap šo lietu, man radās viens jautājums — vai kaut kur ir zināms konkrēts serviss, kas konkrētai mašīnai sedza visas remonta izmaksas (piemēram, motora maiņu), jo bija neveiksmīgi uzstādījis, saregulējis utt. gāzes iekārtu?
Bez brāķiem strādāt faktiski nav iespējams, kaut kas tomēr atgadās. Bet vai ir serviss, kurš atzīst, ka kļūdījies, nevis attaisnojas, ka viss tāpat jau tai mašīnai bija slikti, motors tāpat bija jāmaina un ka tur vispār noteikti kāds cits kaut ko nepareizi izdarījis citā servisā? Bez "viena tante teica", ka tāds ir.
Citādi ir, kas brauc, ir, kas uz gāzi vairs neskatās, bet es neesmu dzirdējis ne par vienu gāzes servisu, kas būtu atzinis gadījušās nepilnības savā darbā.
01. Februāris 2013, 14:30

Bagaznieka stav shitads te
01. Februāris 2013, 21:32
Tas neko nenosaka.Kas ir uz gāzes iekārtas vadības bloka rakstīts,uz sprauslām un reduktora?
Pārēji cilindri,kuri ir strādājuši,izskatās vienkārši lieliski.Arī tie darbojās ar to pašu gāzi.Palieku pie sava-cēlonis jāmeklē pašā motorā un nevis degvielas veidā.Sāk palikt interesanti - tam motoram vārstu atstarpes kā regulējas,ar hidrokompensatoriem vai mehāniski?Kas ar augstspriegumu uz konkrēto cilindru?
01. Februāris 2013, 21:56
Mizx rakstīja:Ņemot vērā vispārīgās diskusijas par un ap šo lietu, man radās viens jautājums — vai kaut kur ir zināms konkrēts serviss, kas konkrētai mašīnai sedza visas remonta izmaksas (piemēram, motora maiņu), jo bija neveiksmīgi uzstādījis, saregulējis utt. gāzes iekārtu?
Bez brāķiem strādāt faktiski nav iespējams, kaut kas tomēr atgadās. Bet vai ir serviss, kurš atzīst, ka kļūdījies, nevis attaisnojas, ka viss tāpat jau tai mašīnai bija slikti, motors tāpat bija jāmaina un ka tur vispār noteikti kāds cits kaut ko nepareizi izdarījis citā servisā? Bez "viena tante teica", ka tāds ir.
Citādi ir, kas brauc, ir, kas uz gāzi vairs neskatās, bet es neesmu dzirdējis ne par vienu gāzes servisu, kas būtu atzinis gadījušās nepilnības savā darbā.
Ir daži,kas atzīst,arī man ir bijusi kļūda,kura gan nemaksāja motoru.Tāpēc ir paredzētās garantijas,meistara prestižs - ar sliktu reklāmu klientus neiegūsi.