28. Janvāris 2013, 21:24
Šodien aizbraucu uz Autogaze, iztirija atkal 1 sprauslu (man tira katru menesi kadu, jo LV taukaina gaze esot ), raustishanas pie maziem apgriezieniem kad dod virsu nepazuda protams, pateica ka vaina esot tikai un vienigi svecēs un vados, tad ņemšu mainīšu sveces un skatīšos, kas mainīsies!
29. Janvāris 2013, 00:18
RaimisMB rakstīja:Šodien aizbraucu uz Autogaze, iztirija atkal 1 sprauslu (man tira katru menesi kadu, jo LV taukaina gaze esot ), raustishanas pie maziem apgriezieniem kad dod virsu nepazuda protams, pateica ka vaina esot tikai un vienigi svecēs un vados, tad ņemšu mainīšu sveces un skatīšos, kas mainīsies!
Ja būtu problēma ar elektrību, 90% viņš drebinātos arī ar benzīnu, mazāk izteikti, bet būtu. Nopērc ēteri (starta gāzi), lai rūc ar benzīnu un papūt gāzi uz benzīna sprauslām paskaties kas notiek.
Kādas gāzes sprauslas ir uzliktas?
29. Janvāris 2013, 08:55
kāpēc jāpūš ēteris? ar jebkuru 'quick cleaner' vai 'brake cleaner' lai pārbaudīt blīvējumus pietiek uzpūst viscauri (cik nu tajā motortelpā tiek kam klāt..)
29. Janvāris 2013, 09:06
Var pūst da jebko kas deg, starta gāze ir efektīvāka un nevajag pūst jebkur, bet atrast kur sūc, ērtāk ir ja airosolam ir salmiņš. Ja sūc gaisu gar benzīna sprauslu ar benzīnu motors strādā, bet gāzi nē, pat ja dīze ir ieskrūvēta tieši aiz benzīna sprauslas. Var sūkt arī gar blīvi, ļoti raksturīgi v-veidniekam
29. Janvāris 2013, 09:22
Es izmantoju benzīnu,kas ieliets šujmašīnu eļļošanas kanniņā-ērti visur tiek klāt un efektīvi.
29. Janvāris 2013, 23:53
Vecais rakstīja: Ja piedāvāsi gāziniekam to iekārtu paturēt tad pa velti demontēs
Pa lielam labākais variants būtu demontēt tur kur iekārta uzstādīta lai defektu gadījumā nesāktos futbols. Vai arī jātrod apzinīgs cilvēks kurš korekti to darbu izdarīs
.gif)
Kapēc nebaro dzinēju uz gāzi ? Motorists teica - dzinēju sadedzināja, gāzinieks nožmiedzās un "ieekonomēja" uz komponentēm ? M113 E55 ?
Izdomaju ka nelishu gazi atpakal, letak sanak braukt uz benzinu, neka jaunu motoru iebuvet

prieks nepilnas 2 shtukas izmaksaja, takaa nafig, labak ar benzinu!
ML55 2003.g
Tikai vajag to sistemu un visu izvakt, lai nemaisas...
30. Janvāris 2013, 08:22
Kas notika vecam motoram ka viņš bija jāmaina?
30. Janvāris 2013, 09:02
Udritis rakstīja:Kas notika vecam motoram ka viņš bija jāmaina?
Kaa Tufinieki teica, bloka esot mehaniski bojajumi, a bloks aluminija un tur neko labot nevarot, ta atrada dzineju ar 100t.km noskrejienu un iemonteja to...
Es jau te taisiju aprakstinj, ar to kas notiek
.gif)
Vecais dzinejs metajas garazja!
30. Janvāris 2013, 16:31
Udritis rakstīja:RaimisMB rakstīja:Šodien aizbraucu uz Autogaze, iztirija atkal 1 sprauslu (man tira katru menesi kadu, jo LV taukaina gaze esot ), raustishanas pie maziem apgriezieniem kad dod virsu nepazuda protams, pateica ka vaina esot tikai un vienigi svecēs un vados, tad ņemšu mainīšu sveces un skatīšos, kas mainīsies!
Ja būtu problēma ar elektrību, 90% viņš drebinātos arī ar benzīnu, mazāk izteikti, bet būtu. Nopērc ēteri (starta gāzi), lai rūc ar benzīnu un papūt gāzi uz benzīna sprauslām paskaties kas notiek.
Kādas gāzes sprauslas ir uzliktas?
Nu uz benzīnu tādas problēmas nav! Virsū stāv standarta sprauslas STAG sistema un tas sarkanas sprauslas!
30. Janvāris 2013, 18:21
Janis55 rakstīja:Udritis rakstīja:Kas notika vecam motoram ka viņš bija jāmaina?
Kaa Tufinieki teica, bloka esot mehaniski bojajumi, a bloks aluminija un tur neko labot nevarot, ta atrada dzineju ar 100t.km noskrejienu un iemonteja to...
Es jau te taisiju aprakstinj, ar to kas notiek
.gif)
Vecais dzinejs metajas garazja!
Gāze bloku nebojā
Tev vnk nav paveicies ar to motoru,velti gāzi ņemsi laukā,bet nu,ja tāda vēlme ir,tad neko.Pēc izņemšanas gāziniekam auto jāanulē sertifikāts,to var jebkurš,kurš var to izsniegt(arī es).Cilvēkam neko uz rokas neizsniedz,brauc uz nr salīdzināšanu un saka,ka gāzes iekārta demontēta.