03. Decembris 2012, 23:19
Mizx rakstīja:3,4 būs mehāniskā un tur tiešām neko sakarīgu tā vienkārši neuzlikt. Tāpēc jau man bija skepse pašā sākumā.
tad tavi vai jusu ieteikumi, lai to visu varētu uztaisit baigi forshu un labu?
03. Decembris 2012, 23:30
ce300 rakstīja:Mizx rakstīja:3,4 būs mehāniskā un tur tiešām neko sakarīgu tā vienkārši neuzlikt. Tāpēc jau man bija skepse pašā sākumā.
tad tavi vai jusu ieteikumi, lai to visu varētu uztaisit baigi forshu un labu?
Tev ir vecs un rets auto. Vai šim arī liktu gāzi?:

Ja gribas braukt pa lēto, paņem

un izmaksas būs kā ar sabiedrisko...
Padomā, ka motors Tava auto ir izstrādāts pirms 30 gadiem!!! Ko var gribēt no tāda??? Nav pat skaidrs ekonomiskais pamatojums, jo konkrētais auto konkrētā izpildījumā un stāvoklī kaut ko maksā, ja to gāzēsi, tad cerību sakarīgi pārdot vairs nebūs pilnīgi nekādu. Tagad vari nopirkt Lupo, pa gariem ziemas vakariem čubināt Mersi un pēc tam to notirgot varbūt pat par 10000 EUR, ja viss ideāls. 10 gadus vecā datorā diez vai kāds investēs naudu baigajiem dzelžu uzlabojumiem — kāpēc lai 30 gadus vecā motorā tas tiktu darīts? Jābūt kaut kādai baigi dziļai domai un pārliecibai, bet nevajag gaidīt, ka citi to sapratīs.
03. Decembris 2012, 23:36
Ātri palūrēju mobilē, tur lētāko ar šo motoru redzu par 8500 EUR. OK, Tavam daudz problēmu jānovērš, bet tā varētu būt cena, ja sataisi kā vajag, nevis kā lētāk.
03. Decembris 2012, 23:39
Mizx rakstīja:Ātri palūrēju mobilē, tur lētāko ar šo motoru redzu par 8500 EUR. OK, Tavam daudz problēmu jānovērš, bet tā varētu būt cena, ja sataisi kā vajag, nevis kā lētāk.
manam janoversh -
salons viss jasavac vienā krāsā
jasalabo reduktors
janoversh uz kapota rusina
ja vel kāds ko zin - welkometi, jo vairak ari neko neatradu!
03. Decembris 2012, 23:48
ce300 rakstīja:Mizx rakstīja:Ātri palūrēju mobilē, tur lētāko ar šo motoru redzu par 8500 EUR. OK, Tavam daudz problēmu jānovērš, bet tā varētu būt cena, ja sataisi kā vajag, nevis kā lētāk.
manam janoversh -
salons viss jasavac vienā krāsā
jasalabo reduktors
janoversh uz kapota rusina
ja vel kāds ko zin - welkometi, jo vairak ari neko neatradu!
Jāmeklē tepat arhīvā un jāskatās, kādi defekti bija, kas no tā jāpārbauda, vai sataisīts. Redzi, teici, ka esi sataisījis kārbas radiatoru, tomēr zinot tā cenu, man maza skepse, vai esi sataisījis tā, kā konkrētam auto inženieri to paredzējuši, jo tas radiators ir dārgs. Tā jau var pieslēgt jebko un cerēt, ka būs.
04. Decembris 2012, 13:05
Cik man ir info tur ir KE-Jetronic. Šinī momentā labāk ieguldīt naudu ir KE-Jetronic sakārtošnā.. ja grib investēt protams var likt sekvenciālu iesmidzi ar kādu VEMS piemēram un tad LPG pēdējo paaudzi... + paceļot kompresijas pakāpi lai performance ir +++. Tas protams būs projekts ar trim nulēm. Es teiktu ka labāk būtu saglabāt orģinālu. Ar 1.-2. LPG paaudzi tam auto vērtība nokritīs vismaz par 50% neies ne vella, salauzīsi savu eletromekānisko iesmidzi, u.c bēdas..
Pa lielam, auto nav ikdienas lietošanai(vairāk/mazāk ekskluzīvs).. uzliekot kauktkādu kaku - auto paliek par kaku
17. Janvāris 2013, 16:21
Raustās!
w140 V8 , esmu jau bijis 3 reizes regulēt,tīrī izgāju apkopi, bet jebkurā gadījumā , pirmkārt uz vietas stāvot nedaudz drebinās mašīna un braucot vienmērīgi uz 60 vai 100 nav nozīmes dodot virsu nedaudz sak ristieties kadas 2 sekundes un tad aiziet. PARSLEDZOT UZ BENZINU TA NAV! kas isi ir vainīgs ? prasīt lai maina sistēmu jaunu vai vnk kkādas sveces jānomaina vai kas vēl ietekmē gāzes darbību?????
17. Janvāris 2013, 18:08
Viņam atsevišķa spole katram podam? Gāzes darbību ietekmē aizdedzes sistēma, ja tur nav viss ok, tad uz gāzes to varēs sajust daudz spēcīgāk. Par kādas paaudzes gāzes iekārtu iet runa?
17. Janvāris 2013, 20:02
|
Šo ierakstu izdzēsa
RaimisMB - 17. Janvāris 2013, 20:02.
Iemesls: dublikats
|
17. Janvāris 2013, 20:04
vw26 rakstīja:Viņam atsevišķa spole katram podam? Gāzes darbību ietekmē aizdedzes sistēma, ja tur nav viss ok, tad uz gāzes to varēs sajust daudz spēcīgāk. Par kādas paaudzes gāzes iekārtu iet runa?
4. paaudzes, ja godigi nezinu, bet man liekas ka jā! Aizdedzes sistēmas dēļ var tā braucot raustīties?