Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 641 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 65  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Gāzes sistēmas un tehniskā informācija
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Aprīlis 2012, 15:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
vecīt,ja Tu pīpē pats laiks atmest:shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Aprīlis 2012, 15:51 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Novembris 2011, 21:57
Atbildes: 45
Citēt:
04 April 2012 16:09:12 vabo rakstīja:

Ko tad es tādu pateicu? :shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Aprīlis 2012, 18:05 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
04 April 2012 16:51:48 ttd rakstīja:
Citēt:
04 April 2012 16:09:12 vabo rakstīja:

Ko tad es tādu pateicu? :shura:

:galds: aklo zarnu neesi mēģinājis izoperēt, man daži padomju laiku skalpeļi ir :D

Sorry, bet labāk aizbrauc tad uz LT, dienas laikā pa lēto saliks, varēsi pēc tam pārskrūvēt kas nepatiks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Aprīlis 2012, 20:51 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Marts 2010, 22:48
Atbildes: 102
Atrašanās vietas: Ne Cēsis,ne Sigulda
Mašīna: DT 75B

:D
Nuja,neņem ļaunā,bet ja uzdod šādus jautājumus,kuri norāda,ka neesi sevišķi centies studēt tēmu,nu neko te pat pateikt īsti nevar...Pirmā paaudze ir vēsture,tas tā vispārīgi,tagad šprice,bet ne jau tur,kur sola uzlikt pa sviestmaizi.
Dīzeļu gāzēšana ar lpg vispār ir vēl autiņos,kuri gan ļoti fiksi tiek pietaisīti...:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Aprīlis 2012, 22:56 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Septembris 2011, 23:04
Atbildes: 102
Mašīna: MB C220d

Citēt:
04 April 2012 21:51:29 uudensputns rakstīja:
Nuja,neņem ļaunā,bet ja uzdod šādus jautājumus,kuri norāda,ka neesi sevišķi centies studēt tēmu,nu neko te pat pateikt īsti nevar...Pirmā paaudze ir vēsture,tas tā vispārīgi,tagad šprice,bet ne jau tur,kur sola uzlikt pa sviestmaizi.
Dīzeļu gāzēšana ar lpg vispār ir vēl autiņos,kuri gan ļoti fiksi tiek pietaisīti...:D

Tad sanāk nākotnē dīzelis + gāze = auto kas paterē neko?! :shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Aprīlis 2012, 17:03 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Novembris 2011, 21:57
Atbildes: 45
Citēt:
04 April 2012 21:51:29 uudensputns rakstīja:

Šo esmu studējis. Es prasu lai pārliecinātos un apstiprinātu savas domas, nejau tādēļ, ka es neko nezinu.

Un, jā, tā ir vēsture, bet neko krutāku, principā, nedabūšu un braukt kaut kur pirkt un likt iekārtu, izmaksās ap 400ls, kuru man nav. :shura:

Galvenais reāli ir tas vārsts. Kur tādu var sazīmēt?

Lauriks, dīzelis ar LPG nepaliek īsti ekonomiskāks. LPG izmanto nevis kā dīzeļdegvielas aizstājēju(kā benzīnu iekš benzīnmotoriem), bet gan piejauc gāzi gaisam, līdz ar to, palielinās jauda. Samazinās arī izmaksas, bet ne pārāk krasi, cik dzirdējis esmu. Palasi iepriekšējās lapās, man liekas, ka tur bija rakstīts.

Pēdējo reizi laboja ttd - 05. Aprīlis 2012, 17:09, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Aprīlis 2012, 19:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Infa tiem, kas baidās, ka akcīze lidos debesīs:

"ES līmenī autogāzes nodokļa maiņas nav gaidāmas tuvākajā nākotnē. Lai mainītu, ir jāpiekrīt visām ES dalībvalstīm." /K.Kariņš

Kā zinam Polija teiks NĒ, tāpat kā viņi pirmie SOPA likumam teica nē.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Aprīlis 2012, 22:56 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2010, 16:54
Atbildes: 1912
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: W126 SEL & Mazo Zaļo
Šodien viena krustmāte no karteļa biedriem padalījās ar kartogrammu .. no līknēm izsecināju ka tuvākā laikā benzīna cena sasniegšot 1,5Ls/l :O
:baigais:

Pēdējo reizi laboja Vecais - 11. Aprīlis 2012, 22:56, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Aprīlis 2012, 11:05 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Aprīlis 2012, 11:04
Atbildes: 8
Atrašanās vietas: Rīga - Rēzekne
Mašīna: Mercedes Benz 230 c124
Sveicināti augsti godātie, un vienmēr cienītie kluba biedri vēlējos nelielu konusltāciju par gāzes iekārtu

vēlos ielikt gāzes iekārtu 230 kupejai 1992 gada.
Konsultējoties ar servisa čaļiem ir radušās dažas neskaidrības! vienā servisā skaidroja, ka drīkst likt jebko, kas tik lien iekšā, citā servisā teica, ka šis motora modelis normāli strādā tikai ar pirmās paaudzes gāzes iekārtu,
vēlējos uzzināt kāds ir iešprices mehānisms 230 w124 kupejai 1992 gada un kādas iekārtas atbalsta un kāpēc nav ieteicama 4 paaudze?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Aprīlis 2012, 11:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
Citēt:
20 April 2012 12:05:46 Jan4uks2 rakstīja:
Sveicināti augsti godātie, un vienmēr cienītie kluba biedri vēlējos nelielu konusltāciju par gāzes iekārtu

vēlos ielikt gāzes iekārtu 230 kupejai 1992 gada.
Konsultējoties ar servisa čaļiem ir radušās dažas neskaidrības! vienā servisā skaidroja, ka drīkst likt jebko, kas tik lien iekšā, citā servisā teica, ka šis motora modelis normāli strādā tikai ar pirmās paaudzes gāzes iekārtu,
vēlējos uzzināt kāds ir iešprices mehānisms 230 w124 kupejai 1992 gada un kādas iekārtas atbalsta un kāpēc nav ieteicama 4 paaudze?

Šim modelim benzīna barošanas sistēma ir KE-Jetronic. Tātad, pēc definīcijas tikai vecās iekārtas ar vienu gāzes "sprauslu" ieplūdes kolektorā. Pēc paaudzēm viņas neatšķiru, bet ir nepieciešams papildus arī soļa motors, kas vadoties pēc lambda zondes regulē padotās gāzes daudzumu. Un vēl papildus ir jāuzstāda aizdedzes apsteidzes korektors, kas darbojoties uz gāzes aizdedzes leņķi uztaisa 5-7 grādi agrāku. Kāpēc rakstu, ka to visu vajag uzstādīt papildus, jo pirmā pāaudze būs tikai gāzes reduktors ar vienu sprauslu un manuāli regulējošo skrūvi soļa motora vietā, kas nozīmē, ka gāzes iekārta darbosies tālu no vēlamā.
Attiecībā uz jaunākām gāzes iekārtām, kur ir sprauslas uz kartu cilindru, tad šo jautājumu es gribēju atsevišķi prasīt Udritim, bet varbūt viņš var nokomentēt arī šeit.

Tātad, gāzes iekārtām ar sprauslu uz katru cilindru, lai tās varētu normāli strādāt ir nepieciešami devēji, kas KE-Jetronicam nav. Tātad jautājums, vai ir iespēja papildus uzstādīt nepieciešamos devējus uz motora atstājot to pašu KE-Jetronicu vietā? Un ja ir, tad kas ir nepieciešams un cik tas finansiāli izmaksā?

P.S. Ganību dambī 24 ir kantoris, kas labi orientējas šajās "vecajās" gāzes iekārtās un zin ko un kur ir jāuzstāda.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 641 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 65  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012