Publicēt atbildi

Gāzes sistēmas un tehniskā informācija

04. Marts 2012, 21:22

Kā jūs domājat, kā ir likt gāzi Plash mašīnai, kurš stāv blakus, un ir tieši 2x lielāks par mani :D

p.s. ir svētdienas vakars, bet vēl dzīvs esmu
Pēdējo reizi laboja Udritis - 04. Marts 2012, 21:22, kopā labots 1 reizi.

04. Marts 2012, 21:34

Tas ir tā pat, kā Haizivij zobus ar birstīti tīrīt :shura:

Boksos vajag uzrakstu... "cena, ja saimnieks skatās uz pirkstiem, X2"
Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 04. Marts 2012, 21:35, kopā labots 1 reizi.

04. Marts 2012, 22:30

Necūkosim pārdošanas forumu :)
Patiesībā, kas attiecas uz ekoloģiju, tad vispār to sajust var tad, kad boksā rūc mašīna bez katiem pie aizvērtām durvīm un Tu vari mierīgi dzer kafiju un gaidīt kamēr mašīna nokalibrējas, ar benzīnu tur nodzīvotu max. 30 min, ar katiem un LPG nemaz nerunājot, tur vispār pa "skursteni" nāk ārā tikai tvaiks.
Tad iedomājamies Rīgas centru sastrāgunstundā...... ar vienu un otru, starpība ir MILZĪGA

04. Marts 2012, 22:58

04 March 2012 22:44:08 Misters X rakstīja:
04 March 2012 22:42:13 Amakatanav rakstīja:
Tad neapgalvo, ka es nerūpējos par eko, rūpējos.. turu veco dīzeli pie mājas un nesmirdinu :grudaks: :)

Man ir PO, ko tu turi pie mājas vai lieto. Ja lien iekšā strīdā, tad vismaz lien ar vērā ņemamiem argumentiem, nevis ar kaut kādiem savārstījumiem.

Tātad sākam:
1. ar LPG aprīkoti auto ir videi draudzīgi, kas īpaši svarīgi ir lielās pilsētās, lai nebūtu piesārņojums. Tādās pilsētās, kā Londona (piemērs) ir ieviesta iebraukšanas maksa, lai mazinātu auto skaitu, līdz ar to labāku gaisu pilsētā, BET auto aprīkotam ar LPG šī maksa nav.

Vehicles Exempted from The congestion charge »

Some categories of vehicles qualify for a 100% Congestion Charge discount. The cars not paying the congestion charge:

Alternative fuel vehicles »

To qualify for this discount your vehicle must be powered by an alternative fuel, bi fuel or dual fuel, and not solely by petrol or diesel. It must also meet strict emissions criteria. Hybrid Cars such as Toyata Prius, Estima, Previa, Lexus RX400 and the Honda Civic are not paying the congestion charge. LPG vehicles enter the congestion charge for free

avots

2. auto, kas aprīkots ar LPG domā par nākotni, jo nenoliedzami fosilā degviela kādreiz beigsies:
Years of production left in the ground with the most optimistic proved reserve estimates (Oil & Gas Journal, World Oil)[citation needed]
Coal: 417 years
Oil: 43 years
Natural gas: 167 years

http://en.wikipedia.org/wiki/Fossil_fuel|avots

Tātad lietotjot LPG samazina degvielas patēriņu un samazina spriedzi pēc tās. Lībija, Irāka, u.t.t.

3. Ekonomija. lietojot LPG degvielas izmaksas samazinās par 40-50%, tātad mājsaimniecībās paliek vairāk līdzekļi, kurus var izlietot izglītībai, labklājībai, ikaidei u.t.t.

Tavs solis. :nu:

04. Marts 2012, 23:00

Nu Ūdri....

04. Marts 2012, 23:01

Nu ŪDRI!

04. Marts 2012, 23:02

... tev ļoti paveicies ...:vabo:

04. Marts 2012, 23:03

Ta klaberkaste vēl stradā :shura:

04. Marts 2012, 23:09

04 March 2012 22:58:27 Amakatanav rakstīja:

Tātad sākam:

Un beidzam, diskusija ar tevi ir garlaicīga, jo Wikipēdias datus katrs skolnieks māk izkopēt.

1. LPG atvieglojumi Latvijā, Rīgā ? Cik LVL gadā ieguvums no zemākiem nodokļiem?
2. Kad konkrēti beigsies Fossilā degviela? Avots?
3. Tava "Ekonomija" sākas tikai ar to , kad redzi cenu litrā, bet neņem vērā visus citus slēptos izmaksu faktorus jeb TCM (meklē Wikipēdiā), ja rēķini pareizi, tad uz manis aprunātā SL 55 AMG gāzes iekārta morāli neatmaksāsies nekad, ekonomiski tikai pēc vairākiem gadiem.

Un es vēl neko neesmu teicis par kantoriem, kas tikai uzliek, bet kad sākās problēmas, tad nevienam nav laika :D Cik maksā tavs laiks, labojot līkroču meistaru sataisītās problēmas ? Laikam jau neko :)
Pēdējo reizi laboja ZV - 04. Marts 2012, 23:11, kopā labots 1 reizi.

04. Marts 2012, 23:12

Zigmār, as to lamatu ko nopirku no Tevis esmu atpelnījis jau 2 reizes un kāpēc gāze vienmēr būs daudz lētāka noteikti nav nozīmes teikt.... jo diez vai zini, ka tonnā ir 2000 litru.
Publicēt atbildi