Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 9 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: patēriņš
AtbildeAtbilde saņemta: 25. Novembris 2015, 22:45 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Novembris 2015, 20:25
Atbildes: 42
Mašīna: MB W140/124
sveiki... gribētos uzzināt kādam vajadzētu būt gāzes patēriņam vidēji uz 100km?
man ir MB w140, 1992 gada, 3.2 benzīns/gāze...
Varbūt kādam no Jums ir bijis līdzīgs variants?
gribētos redzēt, kādus variantus, pēc tam pateikšu kāds patēriņš pagaidām ir man :D

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: patēriņš
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2015, 00:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Patēriņš jau no daudz kā atkarīgs. Kur brauc un pats raukšanas stils. Tomēr, ņemot vērā ka auto smags un konkrētais dzinējs nav nekāds ekonomiskais un bez visas gāzes varētu virs 15 l būt, tad ar gāzi vidēji 17-18.
Tas tikai mans minējums. Man pašam tāds auto nav bijis.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2015, 08:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Tur jau tā lieta, ka tas ir viens no vājākajiem motoriem tajā virsbūvē. Tātad, braucot ar vidēji smagu kāju uz gāzes pedāļa, patēriņš ar 3.2 motoru varētu būt līdzīgs kā ar 5.0 motoru braucot ekonomiskā režīmā, turklāt brauksānas dinamika būtu līdzīga.
Tāds auto ar tādu motoru arī nav bijis, bet ja ietu virs 20l uz 100km gāzes, tad es sāktu pētīt kur tās problēmas.
Ja liekas, ka ir neadekvāti liels patēriņš, tad var skatīties vai nejūti salkanas gāzes smaržu auto darbojoties brīvgaitā vai arī to jutīs kāds aiz tevis braucošs auto. Tas ir, ne līdz galam sadegusi gāze.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Novembris 2015, 09:42 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

Nezinu kā ir ar gāzi, bet mana pieredze ar w140 320 patēriņu ir 18 pilsētā. Tieši tik pat tērē arī 5.0, tā kā nekādas atšķirības.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Novembris 2015, 18:35 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

jā, tas nu tā arī ir... man uz benzīna ir patēriņš kādi 18l uz simta, bet ar gāzi, 10eiro uz 80km, vienam džekam ir nākamais modelis w220 ar 5.0 benzīns/gāze, un viņš teica, ka viņam uz gāzes ir kādi 7 eiro uz 100km, un piebilda, ka man nevarot būt tik liels, ka nav kaut kas riktīgi... un iepriekšējais saimnieks manam mersim, arī teica, ka nevajdzētu būt tik lielam, lai gan jā, vidēji jau tiek braukts uz 110km/h BET, man viņ bij nostāvējusi 2 gadus, un nekas netika darīts, vajadzētu jau aizdzīt uz gāzes kantori, lai nomaina visas blīvītes un membrānas, bet gāze man ir arī tā saregulēta, ka mašina uz gāzes iet sūdīgi... virs 120km/h nemaz nevar dabūt, nogriezta tā, ka padeve ir maza, dodot pilnu pedāli, sajūta ka neiet visi cilindri... un vajadzēt jau laikam arī pielslēgt pie kompja, varbūt kāds zonde nobeigusies, kā jau teicu, mašīna stāvēja 2 gadi un ar beigtu motoru, tagad motors ir nomainīts un skate izieta, bet bišķi esmu vīlies ar patēriņa daudzumu... Jā, ņemot vērā visus faktorus, ka kuzavs ir gana smags(pašmasa 2050) in priekš tāda 3.2 nekas nav, patēriņš tāds varētu arī būt, nu nekas, būs jāpamēģina pielsēgt pie kompja un aizbraukt uz gāzes apkopi/regulēšana... Varbūt varat ieteikt man kādu labu kantori? man ar gāzi šī ir pirmā saķeršanās...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Novembris 2015, 08:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tādā gadījumā saved kārtībā gāzes iekārtu, tad arī skatīsies patēriņu. Ja auto virs 120km/h nevar dabūt, tad par patēriņa noteikšanu nevar iet ne runas.
Ja auto ir 2 gadus stāvējis, tad otra lieta, ko der pārbaudīt, ir suportu stāvoklis. Auto pašmasa ir liela un nelielu suportu pieķīlēšanu nejutīsi, bet patēriņs var palielināties par 1-2litriem uz 100km.
Starpcitu, ja suprtus tīra, tad to iekustināšana ar lauzni neder, tie visi ir jāizjauc, jānotīra no rūsas un jāpiestūķē pilni ar suportu smēri. Ape motorā ir tāda FTE suportu smēre, laba manta.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Novembris 2015, 09:07 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

Re, pats atbildēji uz savu jautājumu :)
Neaizmirsti arī sveces nomainīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Novembris 2015, 09:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Gāzes kantori ieteiktu Heinrihs gāze, Ganību dambī 25a. Nezinu vai ar pirmo reizi visu sataisīs un bez kasjakiem, bet viņi tirgū ir jau diezgan ilgi un savu darbu zin labi.
Otrs, kur varētu aizbraukt ir Dimeks Kalupes ielā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Decembris 2015, 20:55 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

ok, paldies par info... a ja runa ir par suportiem, tie ir labi notīrīri un savesti kārtībā, jo no divu gadu stāvēšanas nācās pilnīgi visu bremžu sistēmu un pārlasīt jaunu, kā arī bremžu diskus/klučus/trubas/troses/ieeļļoti visi saistītie bremžu mehānismi :))
nu skaidrs... tagad jātiek ātrāk uz Latviju un jāved atlikušias viss kārtībā :)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 9 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012