Publicēt atbildi

padalieties ar pieredzi par R klasi

09. Janvāris 2015, 15:25

Braucu ar Mercedes Vito 2,2cdi ir radusies doma mainīt apnika korozija !!!!! Doma ir par R klasi ! Padalieties ar savu pieredzi un ieteikumiem ! Paldies

Re: padalieties ar pieredzi par R klasi

10. Janvāris 2015, 16:19

Kasko apdrošinātāji ir veikuši pētījumu, ka visneuzticīgākā elektronika ir tiesi R klasei.. baigās galvassāpes.. BMW bija neuzticīgākie dzinēji, un aud bija vājākā piekare... sliktakās bremzes bija fiatam :D

10. Janvāris 2015, 17:37

Ir sanācis laikam ar 2 R klasēm pabraukt. Abas bija 3.2 CDI, uz priekšu gāja :D viena gan bija 4matic. Jāsaka, ka tā bija riktīgi nice.

Principā man tas auto patika. Par tehnisko neko īsti nevaru pateikt. :ninja:

13. Februāris 2017, 09:05

Ir kādam foruma iemītniekam R klase?

13. Februāris 2017, 09:34

Jāprasa kluba biedram Aigaram, viņam bija diezgan ilgi R klase :hvz:

13. Februāris 2017, 10:31

R-klase jau principā tas pats MLs vien ir, tā ka visam vajadzētu būt līdzīgi. Tik cik zemāks, komfortablāks.

09. Maijs 2017, 13:26

Varbūt kādam ir pieeja pie remontu manuāļa priekš R klases, 2006.gads? :ata:

10. Maijs 2017, 14:43

benzman rakstīja:Varbūt kādam ir pieeja pie remontu manuāļa priekš R klases, 2006.gads? :ata:

Nevienam nav pamācības kā remontēt R klasi? :O :hmz:

10. Maijs 2017, 15:00

benzman rakstīja:
benzman rakstīja:Varbūt kādam ir pieeja pie remontu manuāļa priekš R klases, 2006.gads? :ata:

Nevienam nav pamācības kā remontēt R klasi? :O :hmz:

Šis jautājums no sākuma ir nekorekts. Kā remontēt ko? Dzinēju, kas ir tas pats daudziem citiem modeļiem? Elektroniku? Piekari? Ka nomainīt lampiņu, vai ka pašam garāžā nomainīt ķēdes?
Priekš visiem MB remontiem labākais variants ir WIS!

10. Maijs 2017, 15:07

Visu remontēt! Man pašam nevajag, bet cilvēks pajautāja, varbūt man ir kāda saite/links, kur būtu kāds manuālis? :hvz:
Piemēram, džeks ilgi meklēja, kur lai iemet salona gaisa filtru, kamēr izdomāja, ka tas ir jāliek iekšā bardačokā! :shura:

P.S. Kas ir WIS? :ninja:
Publicēt atbildi