Publicēt atbildi

parkinga sensori

11. Decembris 2013, 20:27

Sveiki! Tāds necils jautājums, cik maksā viens sensors priekš w251? Man servisā par vienu nestrādājošu sensoru grib 50 LVL nodīrāt... tjipa oriģinālais...! Vai nav par dārgu? :hvz:

Jēbejā tādus atradu sākot no 20 $... tikai h.v.z vai nav kāds ķīniešu radījums...!

Re: parkinga sensori

11. Decembris 2013, 22:00

50 Ls par sensoru un maiņu vai tikai sensoru?
Ja ir zinams sensora detalas numurs, tad cenu var uzzinat autospares.lv
G klasei viens sensors maksaja aptuveni 30 Ls

11. Decembris 2013, 22:05

MB sensori tiešām ir lētāki, salīdzinot ar, piemēram, Toyota sensoriem.

Bet kopumā es darītu tā — sākumā noskaidrotu jaunas oriģinālās detaļas cenu, kaut vai zvans uz Domeniksu. Un tad subjektīvi novērtētu, principā lietotai normāli nevajadzētu maksāt vairāk kā 50% no jaunas cenas. Mazāk noteikti, vairāk reti. Nereti gadās, ka šrotā par sīku detaļu prasa 5 Ls, kas jauna oriģinālā maksā 1 Ls — ķer uz muļķi.

11. Decembris 2013, 22:16

KANTAINAIS rakstīja:50 Ls par sensoru un maiņu vai tikai sensoru?

Tikai par sensoru... + darbs!
Kā var detaļas numuru uzzināt?
Pēdējo reizi laboja Jamaly - 11. Decembris 2013, 22:20, kopā labots 1 reizi.

11. Decembris 2013, 22:18

Mizx rakstīja:MB sensori tiešām ir lētāki, salīdzinot ar, piemēram, Toyota sensoriem.

Bet kopumā es darītu tā — sākumā noskaidrotu jaunas oriģinālās detaļas cenu, kaut vai zvans uz Domeniksu. Un tad subjektīvi novērtētu, principā lietotai normāli nevajadzētu maksāt vairāk kā 50% no jaunas cenas. Mazāk noteikti, vairāk reti. Nereti gadās, ka šrotā par sīku detaļu prasa 5 Ls, kas jauna oriģinālā maksā 1 Ls — ķer uz muļķi.

Domeniksā jau tās cenas ir uzskrūvētas tādā līmenī, ka lētāk aizbraukt pašam uz Vāciju pakaļ.... bet nu būs vien jāpiebrauc intereses pēc....

11. Decembris 2013, 22:32

Jamaly rakstīja:
Mizx rakstīja:MB sensori tiešām ir lētāki, salīdzinot ar, piemēram, Toyota sensoriem.

Domeniksā jau tās cenas ir uzskrūvētas tādā līmenī, ka lētāk aizbraukt pašam uz Vāciju pakaļ.... bet nu būs vien jāpiebrauc intereses pēc....

mēģini MB buss, bija gadījums ka man vajadzēja motoriņu mīzeļiem.. šrotā man paprasīja 15Ls, MB busa cena 4,78Ls..

11. Decembris 2013, 22:35

Domeniksam var zvanīt, nav jābrauc. Uz MB Busu gan labāk braukt, jo par vienu detaļu šie man saukuši 3 cenas, no kurām lielāka bija pie kases, kad detaļu gribēju saņemt… Sen gan tas bija, bet toreiz pagriezos un aizgāju.

12. Decembris 2013, 09:14

Mizx rakstīja:Domeniksam var zvanīt, nav jābrauc. Uz MB Busu gan labāk braukt, jo par vienu detaļu šie man saukuši 3 cenas, no kurām lielāka bija pie kases, kad detaļu gribēju saņemt… Sen gan tas bija, bet toreiz pagriezos un aizgāju.

+1

MB busā man bija līdzīgs gadījums. Nopirku devēju, kurš izrādījās brāķis, pēc pāris nedēļām zvanu, skaidroju situāciju, pēc čeka pasaku arī cik maksāja. Pārdevējs man atbild, ka šie devēji nekad tādu cenu nav maksājuši uz sauc citu par kādi 1-2Ls zemāku. :D

12. Decembris 2013, 13:50

Parasti nepieciešams zināt auto WIN numuru.
Var mēģināt arī :google: , kā rezultātā W251 parādās parking sensor ar nr.2215420417
Autospares.lv šādai detaļa uzrāda 39,70 Ls.

Jamaly rakstīja:
KANTAINAIS rakstīja:50 Ls par sensoru un maiņu vai tikai sensoru?

Tikai par sensoru... + darbs!
Kā var detaļas numuru uzzināt?
Publicēt atbildi