Publicēt atbildi

Re: G klase problemas

26. Aprīlis 2017, 18:37

Vācijā var būt nedaudz citāda attieksme pret G, bet arī ne visiem. Visa pāreja pasaulē gan pie mums, gan Krievijā, Anglijā, ASV, Itālija, Monaco, Bulgārija, UAE un tt G klasi vairāk izvēlas braukt pilsētā, kādam patīk izskats, kādam ponti, idejas ir visādas, bet tas jau sen ir prestižs pilsētas auto un MB to saprot, tāpēc tagad iekša ir superīgs ādas salons ar visiem fičam un ārā ir diodes, AMG paketes ar šauram arkām un tt. Godīgi sakot, es pats domāju par G klasi, jo manuprāt tas ir ideāls pilsētas auto dēļ gabarītiem, apskates loku un iespēju braukt pa sniegu pa pagalmam. Nu un protams izskats. Bet ja arī pieņemt ka tas radīts tikai bezceļiem, tas neattaisno kāpēc 100K EUR mašīnai pēc 3 gadiem ir korozijas caurumi. Pat sūdigai Toyotai LC tādu problēmu nav pēc 10 gadiem, un daži no viņiem reāli brauc pa mežu. Es skatījos daudz G, kas ir pārdošanā. Ne tikai LV, un skatoties uz to stāvokļi jau ir nelielas domas tomēr paskatīties uz Cayenne pusi. (Runa iet par svaigiem auto)

27. Aprīlis 2017, 09:28

MONT_BLANC rakstīja:Vācijā var būt nedaudz citāda attieksme pret G, bet arī ne visiem. Visa pāreja pasaulē gan pie mums, gan Krievijā, Anglijā, ASV, Itālija, Monaco, Bulgārija, UAE un tt G klasi vairāk izvēlas braukt pilsētā, kādam patīk izskats, kādam ponti, idejas ir visādas, bet tas jau sen ir prestižs pilsētas auto un MB to saprot, tāpēc tagad iekša ir superīgs ādas salons ar visiem fičam un ārā ir diodes, AMG paketes ar šauram arkām un tt. Godīgi sakot, es pats domāju par G klasi, jo manuprāt tas ir ideāls pilsētas auto dēļ gabarītiem, apskates loku un iespēju braukt pa sniegu pa pagalmam. Nu un protams izskats. Bet ja arī pieņemt ka tas radīts tikai bezceļiem, tas neattaisno kāpēc 100K EUR mašīnai pēc 3 gadiem ir korozijas caurumi. Pat sūdigai Toyotai LC tādu problēmu nav pēc 10 gadiem, un daži no viņiem reāli brauc pa mežu. Es skatījos daudz G, kas ir pārdošanā. Ne tikai LV, un skatoties uz to stāvokļi jau ir nelielas domas tomēr paskatīties uz Cayenne pusi. (Runa iet par svaigiem auto)

Pirms G klases ilgu laiku braucu ar Cayenne.
Kopumā tika nobraukti 140 000 km. Veicu tikai regulārās apkopes pie Porche dīlera, kura attieksme pret klientu un darbu ir super.

Mans personīgais ieteikums: Viennozīmīgi pirkt Cayenne. Ļoti labs auto.

27. Aprīlis 2017, 16:48

Mizx rakstīja:
Te ļoti garš, bet detalizēts apraksts, kas saistīts ar vienu — eļļu http://www.stephensservice.com/bluetec-diesel-issuesproblems/

Izlasīju. Labs, ļoti labs. Es ieteiktu to iztulkot un pievienot forumā kā pamācību.

28. Aprīlis 2017, 20:13

Zipp777 rakstīja:
MONT_BLANC rakstīja:Vācijā var būt nedaudz citāda attieksme pret G, bet arī ne visiem. Visa pāreja pasaulē gan pie mums, gan Krievijā, Anglijā, ASV, Itālija, Monaco, Bulgārija, UAE un tt G klasi vairāk izvēlas braukt pilsētā, kādam patīk izskats, kādam ponti, idejas ir visādas, bet tas jau sen ir prestižs pilsētas auto un MB to saprot, tāpēc tagad iekša ir superīgs ādas salons ar visiem fičam un ārā ir diodes, AMG paketes ar šauram arkām un tt. Godīgi sakot, es pats domāju par G klasi, jo manuprāt tas ir ideāls pilsētas auto dēļ gabarītiem, apskates loku un iespēju braukt pa sniegu pa pagalmam. Nu un protams izskats. Bet ja arī pieņemt ka tas radīts tikai bezceļiem, tas neattaisno kāpēc 100K EUR mašīnai pēc 3 gadiem ir korozijas caurumi. Pat sūdigai Toyotai LC tādu problēmu nav pēc 10 gadiem, un daži no viņiem reāli brauc pa mežu. Es skatījos daudz G, kas ir pārdošanā. Ne tikai LV, un skatoties uz to stāvokļi jau ir nelielas domas tomēr paskatīties uz Cayenne pusi. (Runa iet par svaigiem auto)

Kopumā tika nobraukti 140 000 km. Veicu tikai regulārās apkopes pie Porche dīlera, kura attieksme pret klientu un darbu ir super.

Te kluba biedriem bijis pretējs viedoklis. Sūdzības par Cayenne neadekvātu degvielas patēriņu. Tagad paziņa jaunu nopirka, arī tas pats — viņa iepriekšējais BMW X6 esot bijis daudz ekonomiskāks.

29. Aprīlis 2017, 00:04

Mizx rakstīja:
Zipp777 rakstīja:

Te kluba biedriem bijis pretējs viedoklis. Sūdzības par Cayenne neadekvātu degvielas patēriņu. Tagad paziņa jaunu nopirka, arī tas pats — viņa iepriekšējais BMW X6 esot bijis daudz ekonomiskāks.

Ja runa iet par Cayenne 3.0d, tad tur viss ir kārtība ar patēriņu. Ja ņemt S vai Turbo, tad nevajag neko skaitīt, lej cik mašīna prasa un brauc. Tā pat ar X6, ir 3.0d un ir 5.0 vai X6M.

03. Maijs 2017, 12:14

MONT_BLANC rakstīja:
Ja runa iet par Cayenne 3.0d, tad tur viss ir kārtība ar patēriņu. Ja ņemt S vai Turbo, tad nevajag neko skaitīt, lej cik mašīna prasa un brauc. Tā pat ar X6, ir 3.0d un ir 5.0 vai X6M.

Par dīzeli tieši runāju.

03. Maijs 2017, 12:42

Mizx rakstīja:
MONT_BLANC rakstīja:

Par dīzeli tieši runāju.

Cayennam ir divi dīzeļi: 4.2 un 3.0. 4.2 ēd vairāk un brauc atbilstoši, 3.0 ir tas pats VAG dzinējs, kas stāv Q7, Touareg un citiem. Nu it ka nav viņiem tas ēšanas problēmas.

03. Maijs 2017, 12:58

MONT_BLANC rakstīja:
Mizx rakstīja:
MONT_BLANC rakstīja:

Par dīzeli tieši runāju.

Cayennam ir divi dīzeļi: 4.2 un 3.0. 4.2 ēd vairāk un brauc atbilstoši, 3.0 ir tas pats VAG dzinējs, kas stāv Q7, Touareg un citiem. Nu it ka nav viņiem tas ēšanas problēmas.

Es par 3,0, no tiem citiem nav nekāda baigā jēga, tad uzreiz benzīns jāņem. Bet tajā 3,0 arī vīlušies, salīdzinot tieši ar BMW X6. Nezinu nianses, tikai sūdzības, ka BMW bijis daudz ekonomiskāks.

03. Maijs 2017, 13:57

Mizx rakstīja:Es par 3,0, no tiem citiem nav nekāda baigā jēga, tad uzreiz benzīns jāņem. Bet tajā 3,0 arī vīlušies, salīdzinot tieši ar BMW X6. Nezinu nianses, tikai sūdzības, ka BMW bijis daudz ekonomiskāks.

Viss var būt. Varbūt nepaveicas ar auto, varbūt tiešām X ir ekonomiskāks. Man Porsche vairāk patīk dēļ tā uzbūves kvalitāti. Kad jebkurš sīkums mašīnā izskatās tā, ka Tu saprati par ko ir samaksāta tā summa. Pēdējiem meršiem un bumeriem to nav. Man tagad ir 5.5 V8, es leju +-20 litrus pilsētā un esmu apmierināts. Tāpēc arī par Cayenne vel neesmu izlēmis, vai jau ir laiks kļūt par praktiskāku vīrieti un ņemt dīzeli, vai tomēr paņemt Turbo un turpināt dzīvot jautri.

09. Maijs 2017, 10:49

MONT_BLANC rakstīja:
Mizx rakstīja:Es par 3,0, no tiem citiem nav nekāda baigā jēga, tad uzreiz benzīns jāņem. Bet tajā 3,0 arī vīlušies, salīdzinot tieši ar BMW X6. Nezinu nianses, tikai sūdzības, ka BMW bijis daudz ekonomiskāks.

Viss var būt. Varbūt nepaveicas ar auto, varbūt tiešām X ir ekonomiskāks. Man Porsche vairāk patīk dēļ tā uzbūves kvalitāti. Kad jebkurš sīkums mašīnā izskatās tā, ka Tu saprati par ko ir samaksāta tā summa. Pēdējiem meršiem un bumeriem to nav. Man tagad ir 5.5 V8, es leju +-20 litrus pilsētā un esmu apmierināts. Tāpēc arī par Cayenne vel neesmu izlēmis, vai jau ir laiks kļūt par praktiskāku vīrieti un ņemt dīzeli, vai tomēr paņemt Turbo un turpināt dzīvot jautri.

Tu tā dīvaini runā par Porsche džipu kvalitāti. Vieglie, jā, tiem ir ļoti augstas prasības, bet džipiem detaļu ražošanā tās ir zemākas par MB un BMW noteikti, pieļaujamas lielākas pielaides, ko šie skaita par brāķi un ko ne nostrādāšanas kvalitātē. T.i. ko pieļauj uzstādīt Porsche džipā (bet vieglajos nepieļauj), to MB pieļauj varbūt tikai A/B klasēs. Bet var jau būt, ka kopumā kaut kādu iemeslu dēļ rodas tāds iespaids. Ka konstrukcija pateicīgāka tādu vai citu izjūtu radīšanai. Tā jau ir, ka pirmā brīža sajūtas bieži gadās mānīgas un sākumā šķiet, ka ļoti labs, bet beigās tāds nav, vai otrādi — nopērc kaut ko "vienai reizei", bet manta kalpo gadiem.
Publicēt atbildi