Ir kas labs/slikts sakāms mājas lapas sakarā? Varbūt pamanijāt kādu kļūdu?
Tēma slēgta

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:52

29 April 2009 12:31:55 loluuu rakstīja:
kristapz

visu cieņu Tev kā profesionālim, lielo paldies un apbrīnas saucienus sagaidīsi tad, kad lapa tiešām strādās kvalitatīvi, bez traucējumiem, jau tagad redzu, ka tas notiks. Cilvēkus slavē par darbu, kas padarīts, nevis, kas darīts. Un tas, vai tas notiek par brīvu vai par samaksu, tam nav starpības. Bet tās ir manas domas, tā kā drīksti neņemt vērā, un droši vien arī neņemsi, spriežot pēc tā, kā attiecies pret cilvēkiem.

man personiigi tieshi shajaa situaacijaa vairs nav vajadziigs tas paldies. es neesmu mulkjis un ljoti labi saprotu, ka shis VAIRS NAV TAS projekts, NAV TIE cilveeki, NAV GAIDITAIS rezultaats. taada ir dziive. esam palaidushies taadi kaadi esam un videejais statistikais latvietis ir tas, kursh ir ar mieru apeest bez saals, bet reti kad spees pateikt paldies pat situaacijaa, kad to faktiski nevajadzeetu dariit - iemesls tam ir dots ljoti labs, webs kursh shobriid ir ar pietiekamu bagaazhu gljukiem. shis jau ir tikai saakums, naaks veel barinsh gudru ljauzhu un runaas veel gudraak.

par lamaashanos: es sevi nekad neesmu uzskatiijis par tipisku latvieti (skat. augstaak skaidrojumu par latvieshiem), tapec arii izsakos tik skarbi un meginu ljoti asaa veidaa noraadiit uz tipiski latvijas iedzivotaja reakciju. ar manu attieksmi pret cilvekiem ir ok manupraat, taa ir ljoti tiesha un atklaata :) nevis rezerveeta murminaashana/vaavuljoshana. ticu, ka ir arii sheit cilveki, kas noveertee tieshi to. parejiem - piedodiet, bet taa nu tas ir :) vai nu pienjemiet vai iesuudziet mani tiesaa.

rezumee: pacieties. webu pabeidzot, es apklusiishu un diez vai kaut ko rakstiishu te. ja arii rakstiishu, tad forumaa buus iespeja atkjekseet konkretu cilveku postus, kurus lietotajs nevelesies redzeet. YOUR MOVE?

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 12:07

kungi un dāmas, topika ideja ir "norādiet uz kļūdām, jo šādi, proti, visiem iesaistoties kļūdu konstatācijā, saita gļuku labošana ies jestrāk", nevis "kā mēs plānojam uzsākt trešo pasaules karu"...

Ieteikums:

Lietotāji - norādam uz kļūdām(pēc iespējas TIKAI norādam)
Admini - pēc iespējas labojam un paziņojam par labojumiem

Jautājums:Kāpēc adminiem jāziņo?
Atbilde(tīra psiholoģija): viena no cilvēku nepieciešamībām ir komunikācija, resp. var pieļaut arī labošanu klusējot, bet cilvēkam ir patīkami, ka viņu ne tikai sadzird, bet arī UZKLAUSA, proti, "sdal-prinjal-protokol", viņš šādi jūtās tāds, kā "arī iesaistīts lapas pilnveidošanā", līdz ar ko uzreiz cita attieksme visiem, tad arī būs i palīdzība i sapratne i budem mi zhitj dolgo i shastlivo)

AMEN!
Aminj!
OK! =D

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 12:20

29 April 2009 12:52:25 kristapz rakstīja:
man personiigi tieshi shajaa situaacijaa vairs nav vajadziigs tas paldies. es neesmu mulkjis un ljoti labi saprotu, ka shis VAIRS NAV TAS projekts, NAV TIE cilveeki, NAV GAIDITAIS rezultaats. taada ir dziive. esam palaidushies taadi kaadi esam un videejais statistikais latvietis ir tas, kursh ir ar mieru apeest bez saals, bet reti kad spees pateikt paldies pat situaacijaa, kad to faktiski nevajadzeetu dariit - iemesls tam ir dots ljoti labs, webs kursh shobriid ir ar pietiekamu bagaazhu gljukiem. shis jau ir tikai saakums, naaks veel barinsh gudru ljauzhu un runaas veel gudraak.

par lamaashanos: es sevi nekad neesmu uzskatiijis par tipisku latvieti (skat. augstaak skaidrojumu par latvieshiem), tapec arii izsakos tik skarbi un meginu ljoti asaa veidaa noraadiit uz tipiski latvijas iedzivotaja reakciju. ar manu attieksmi pret cilvekiem ir ok manupraat, taa ir ljoti tiesha un atklaata :) nevis rezerveeta murminaashana/vaavuljoshana. ticu, ka ir arii sheit cilveki, kas noveertee tieshi to. parejiem - piedodiet, bet taa nu tas ir :) vai nu pienjemiet vai iesuudziet mani tiesaa.

rezumee: pacieties. webu pabeidzot, es apklusiishu un diez vai kaut ko rakstiishu te. ja arii rakstiishu, tad forumaa buus iespeja atkjekseet konkretu cilveku postus, kurus lietotajs nevelesies redzeet. YOUR MOVE?

jā, lamājies Tu tiešām kā tipisks krievs, ne kā latvietis :P :D Tiešu attieksmi var cienīt, tā ir drosme tā rīkoties, bet to var darīt arī nezaudējot cieņu pat pret sevi pašu..
par to, ka nav tie cilvēki un tas projekts, arī varu piekrist, bet vienalga es ticu, ka beidzot, pat pēc grūta un smaga darba tā lapa beidzot būs, un jau drīz plašās iespējas priecēs, ne sarūgtinās lietotājus.
nav te tagad nekāds kariņš jāuzsāk, jo nevienam nav tiesības kritizēt darbu, ja tas ir labi padarīts.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 12:38

lamājies Tu tiešām kā tipisks krievs - Es redz arī pēc tautības esmu krievs, bet lamu vārdus praktiski nelietoju, sanāk ka esmu "netipisks", varētu palūgt precizēt šo rindu, miss pareizā un gudrākā.

Tā kā šīs ir forums, un šī ir publiska vieta, reizi pa reizei vajdzētu arī piedomāt ko rakstīt.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 12:38

to kriztapz 4o zakipel? termostat mednim tazom nakrilsja? nikto nikavo tut nev4om neobvinjajet! a Ti kak u prokurora-srazu v otmazki. kogda mawina toka zawpakļovana (4itaj poroģi ) Ti že maļaru nekri4iw-Vau,kak 3,14zdato mawinu pokrasili! tak? dovedi web do uma i budet tebe-i Vau,i super,i bu4a uz vēdera i pollitru...narodu nado objasnjatj i razgovarivatj s nim,a netupo 5 4elovek meždu soboj obwajutsa i 4o ostaļnije dolžni kak Nastradamusi,misli Vawi 4itatj? zdelaj top-vopros,otvet i bez spama.4otka i ponjatno. otpiwisj, betet togda,togda i vsjo,niktože uprekatj nebudet.a towto ļudi i mnenija menjajutsa etovo neizbežatj,takova žizņ. p.s. esli rugajewsaj na rus to rugaisja normaļno,a to kak 5 klasnik.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 12:49

vabo, ak dies. es tieshi par to arii runaaju, ka: nee, nav laika atbildeet uz tiem jautaajumiem. es saprotu, ka tautai gribas lai vinju ieveero un atbild. nu bet nav te oficiaalaa atbalsta dienesta un nebuus. viss.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 12:57

Par to sūkāšanu es domāju, ka MS IE sūkā nevis admin tūlis.
Iepriekšējai lapai admin tūlis strādāja arī FF un man nebija katru reizi jāvada visas paroles iekšā. Mani kaitina neefektīvas lietas, kas man prasa vairāk laikā nekā varētu. Man nav daudz laika.

Par bildēm - esmu palaidis garām. Mea culpa (tulkojums: iesūdziet mani tiesā :) )

Par tavu lamāšanos - es to neņemu ļaunā, esmu pārsteigs.

Man nav sliktu komentu par lapu kopumā. Jauno versiju vajadzēja un tā ir uzlikta. Tieši dzīvajā var labāk redzēt, kas klibo. Jāpaciešas visiem!
Pēdējo reizi laboja Renoir - 29. Aprīlis 2009, 13:00, kopā labots 1 reizi.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 13:43

Nu vienu labu lietu noteikti varu pateikt - topiki vairs nebrūk nost!

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 13:47

29 April 2009 14:43:01 MBex300 rakstīja:
Nu vienu labu lietu noteikti varu pateikt - topiki vairs nebrūk nost!

vsjo malisj,nedolgo ostalosj.was ban budet! ili u tebja ewo paru nikov?

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 13:50

tas ka IT admins lamājas ir tikai normāli luluu ;) tas pieder pie profesijas..
Tēma slēgta