29. Aprīlis 2009, 11:52
29 April 2009 12:31:55 loluuu rakstīja:
kristapz
visu cieņu Tev kā profesionālim, lielo paldies un apbrīnas saucienus sagaidīsi tad, kad lapa tiešām strādās kvalitatīvi, bez traucējumiem, jau tagad redzu, ka tas notiks. Cilvēkus slavē par darbu, kas padarīts, nevis, kas darīts. Un tas, vai tas notiek par brīvu vai par samaksu, tam nav starpības. Bet tās ir manas domas, tā kā drīksti neņemt vērā, un droši vien arī neņemsi, spriežot pēc tā, kā attiecies pret cilvēkiem.
nevis rezerveeta murminaashana/vaavuljoshana. ticu, ka ir arii sheit cilveki, kas noveertee tieshi to. parejiem - piedodiet, bet taa nu tas ir
vai nu pienjemiet vai iesuudziet mani tiesaa.29. Aprīlis 2009, 12:07
29. Aprīlis 2009, 12:20
man personiigi tieshi shajaa situaacijaa vairs nav vajadziigs tas paldies. es neesmu mulkjis un ljoti labi saprotu, ka shis VAIRS NAV TAS projekts, NAV TIE cilveeki, NAV GAIDITAIS rezultaats. taada ir dziive. esam palaidushies taadi kaadi esam un videejais statistikais latvietis ir tas, kursh ir ar mieru apeest bez saals, bet reti kad spees pateikt paldies pat situaacijaa, kad to faktiski nevajadzeetu dariit - iemesls tam ir dots ljoti labs, webs kursh shobriid ir ar pietiekamu bagaazhu gljukiem. shis jau ir tikai saakums, naaks veel barinsh gudru ljauzhu un runaas veel gudraak.
par lamaashanos: es sevi nekad neesmu uzskatiijis par tipisku latvieti (skat. augstaak skaidrojumu par latvieshiem), tapec arii izsakos tik skarbi un meginu ljoti asaa veidaa noraadiit uz tipiski latvijas iedzivotaja reakciju. ar manu attieksmi pret cilvekiem ir ok manupraat, taa ir ljoti tiesha un atklaatanevis rezerveeta murminaashana/vaavuljoshana. ticu, ka ir arii sheit cilveki, kas noveertee tieshi to. parejiem - piedodiet, bet taa nu tas ir
vai nu pienjemiet vai iesuudziet mani tiesaa.
rezumee: pacieties. webu pabeidzot, es apklusiishu un diez vai kaut ko rakstiishu te. ja arii rakstiishu, tad forumaa buus iespeja atkjekseet konkretu cilveku postus, kurus lietotajs nevelesies redzeet. YOUR MOVE?
Tiešu attieksmi var cienīt, tā ir drosme tā rīkoties, bet to var darīt arī nezaudējot cieņu pat pret sevi pašu..29. Aprīlis 2009, 12:38
29. Aprīlis 2009, 12:38
29. Aprīlis 2009, 12:49
29. Aprīlis 2009, 12:57
)29. Aprīlis 2009, 13:43
29. Aprīlis 2009, 13:47
29 April 2009 14:43:01 MBex300 rakstīja:
Nu vienu labu lietu noteikti varu pateikt - topiki vairs nebrūk nost!
29. Aprīlis 2009, 13:50
tas pieder pie profesijas..