Ir kas labs/slikts sakāms mājas lapas sakarā? Varbūt pamanijāt kādu kļūdu?
Tēma slēgta

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 10:42

29 April 2009 08:58:03 elSprogo rakstīja:
Runa nav par neērtiem jautājumiem bet veidu, kādā tie tiek pasniegti. Nav te jēgas lamāties vai ar "daiļiem" vārdiem izrunāties, no tā nevienam labāk nekļūst un saita izstrādi ātrāku nepadara...

Hmm .. nekadus "dailjus" vardus nepiefikseju.. parasti jautajumi no cilveku puses.

Lapas izstrade - kad vinja vel tikai tapa prasiju SZ vai nevajag kautko palidzet.. tachu ka sapratu ta ka kads tur kautkadu hu*nju bija uztaisijis ticis nolemts ka nebiedri nedrikst neko palidzet vai kas tamlidzigs .
Tachu ja nu tomert varu ka palidzet saki . Biedros gan nesmu .

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:06

Paskaidroshu, uz pirkstiem. Zemaak pa punktiem. Diskusijaas neielaidiishos, jo neuzskatu, ka shobriid buutu jaaveic jebkaads izskaidrojoshais darbs.

Kapec lapa ir palaista un kapec taa ir taada, kaada ir:

Saistiibaa ar esoshaa weba paarmigreeshanu uz jauno - ir bijushas n-taas peripetijas un skechi, kuri gandriiz novedushi liidz histeerijai un baltkveelei, lidz ar to arii ir neparedzeeti bijis mazaak laika kvalitatiiviem testiem utt. Lapa uz jubileju BIJA jaapalaizh, jo taada nu ir interneta maarketinga strategija - resurss startee tad, kad ap to ir interese. Tajaa briidii jau nav svariigi, vai viena vai otra lieta straadaa nedaudz sliktaak. Neviens neprasa tagad nepartraukti teikt paldies, bet nu, daamas un kungi - buusim toleranti un nerunaasim mulkjiibas, BET paskatiisimies apkaart un noveerteesim:
1) jaunu pieeju;
2) jaunas fiichas;
3) starta poziicijas ljoti labam un izveerstam saturam par MB;

jeb citiem vardiem sakot - iemaacieties arii pateikt kaut ko labu. neesmu redzeejis sheit kaadu forshu atsauksmi - chalji, super, turaas. jaunajaa webaa tik daudz forshas informaacijas. kauns.

reaali pie satura sastaadiishanas stradaja uz vienas rokas pirkstiem skaitaami cilveeki, pietiekami smagi straadaaja. bet, kad vajag izveerteet citu darbu, tad uzreiz saskrien arii viss parejais bars? piedodiet, bet visu weba izstraadee veltijusho cilveku vaardaa es sirsniigi saku: PASHLJI VI VSE NAH*. ja kaadam ir veel probleemas ar saprashanu, PM man.

Papildus roku piesaistiishanu lapas izstraadee:
Diemzheel, shajaa gadiijumaa tas nav labaakais variants. Ne jau tapec, ka kaadam buutu zheel laist klaat izstradei, tachu tikko naak klaat cilveekresurss, tas ir jaadministree, jaakoordinee, utt - diskusijaas par to, ka tas taa nemaz nav, luugtum neielaisties, vismaz ne sheit. Ja interesee, kapec tas taa ir - rakstiet man PM, izstaastiishu briivaa briidii. Tad nu luuk - shobriid nekaads finanseejums shaadaam lietaam nav, lidz ar to arii nav iespejams man izdaliit laiku, lai nodrosinaatu shaadu papildus administreeshanas procesu. Taa kaa, pagaidaam izbeidzam diskusijas par papildus cilveekiem, kas "veelas paliidzeet". Neviens neatraida, tachu primaarais shobriid ir izlabot kljuudas un nostabilizeet jauno versiju. Pec tam dziivosim talak, redzeesim, ko un kaa dariit. Un buusim reaali - tie, kas programmeeshanas virtuvee apgrozaas, ljoti labi zin, kaada ir shiis jomas specifika. Ko dara cilveeki, kaa vinji izpilda terminjus, kaada ir kvalitaate, utt.

Administraacijas atbildes uz cilveeku jautaajumiem:

MBClub.lv vadiiba var mani labot, tachu es stingri pastaavu uz to, ka sheit nekaadaa gadiijumaa nedriikst veidoties situaacija, ka administratori straadaa uz apmekleetaajiem un vinju iegribaam. Ir kljuuda vai jautaajums - rakstam un pacietiigi gaidam, kameer kaads pieveersiisies un atbildees. Ir nedaudz smiekliigi sist kaaju pie zemes un pieprasiit aatru reakciju shajaa briidii, ja ir labi zinaams, ka tas ir neapmaksaats un briivajos briizhos dariits darbs.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:08

Site admin vieta iet tikai caur MS IE, which sux big donkey dick.
Turklāt nevaru tur rakstiem bildes mainīt...
Neuztveriet personīgi, bet kā vēl vienu norādījumu, ka vēl jālabo arī admin toolis.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 29. Aprīlis 2009, 11:09, kopā labots 1 reizi.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:13

29 April 2009 12:08:06 Renoir rakstīja:
Site admin vieta iet tikai caur MS IE, which sux big donkey dick.
Turklāt nevaru tur rakstiem bildes mainīt...
Neuztveriet personīgi, bet kā vēl vienu norādījumu, ka vēl jālabo arī admin toolis.

jobanijvrot, man vienkarshi nav ko teikt. Tu tachu biji lielajaa tikshanaas reizee vai ne? kad runa gaaja par admin tooli un taa anatomiju. Tu Zigmaara mailus lasiiji vai ne? un tagad Tu njem un sheit publiski ieraksti par admin tooli.

Nee, es neuztveeru to personiigi. Bet nu stulbumam ir jaabuut robezhaam.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:15

mjā... bet viss tik skaisti bija sācies... :D

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:31

kristapz

visu cieņu Tev kā profesionālim, lielo paldies un apbrīnas saucienus sagaidīsi tad, kad lapa tiešām strādās kvalitatīvi, bez traucējumiem, jau tagad redzu, ka tas notiks. Cilvēkus slavē par darbu, kas padarīts, nevis, kas darīts. Un tas, vai tas notiek par brīvu vai par samaksu, tam nav starpības. Bet tās ir manas domas, tā kā drīksti neņemt vērā, un droši vien arī neņemsi, spriežot pēc tā, kā attiecies pret cilvēkiem.
Tiešām liels darbs ir izdarīts, un tiek turpināts pie satura - informācija par MB ir super, un lapas ideja kā tāda arī ir lieliska. BET- to lamāšanos es palūgšu vienreiz izbeigt, jo tas tomēr nav cilvēka cienīgi nevaldīt pār savām emocijām un spļaut ārā visu, kas uz mēles. Cik zinu, tad par tādu vārdu lietošanu parasti lietotāji var tikt izbanoti, pretējā gadījumā šis resurss pārvērtīsies par miskasti, tad nu nerādīsim citiem sliktu piemēru. Jau iepriekš pateicos.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:32

Nomierinies.
Es visu izlasīt nespēju un izsekot visam nekad neesmu mēģinājis. Tici man, es pat darbā lasu tikai 1/4 no epastiem, ko saņemu.
Ja es kaut ko nesaprotu, tad varu iemācīties ar bez mātes pieminēšanas.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:39

29 April 2009 12:32:33 Renoir rakstīja:
Nomierinies.
Es visu izlasīt nespēju un izsekot visam nekad neesmu mēģinājis. Tici man, es pat darbā lasu tikai 1/4 no epastiem, ko saņemu.
Ja es kaut ko nesaprotu, tad varu iemācīties ar bez mātes pieminēšanas.

bet kaada man ir dalja, cik Tu tos epastus lasi? ja Tu lasi tikai 1/4 epastus un arii tikshanas reizees uztver tikai 1/4 informaacijas, tad atbildi uz jautajumu: KAS DOD TEV TIESIBAS TEIKT "admin toolis suukaa liiko", ja pats neesi izdariijis "maajas darbu"? ja Tu labi zini, ka palaid garaam tik daudz informaacijas, tad varbuut bija praatiigaak uzprasiit: "vai admin toolis straadaa tikai IE? sorry par jautaajumu, varbuut esmu palaidis to garaam". taa kaa piedod, bet maates piemineeshana sheit ir vietaa un pamatota.

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:46

i vobshe, pri zhizni pamjatniki nikomu ne stavili, nu, lish izbrannim =)

za novuju stranicu - respect...

ocenka za rabotajushuju stranicu - kogda stranica budet rabotatj...

Kļūdas mājaslapā

29. Aprīlis 2009, 11:48

Kungi, tiešām, nomierinamies. Fakts paliek fakts, ka vecais saits jau bija sabrucis grausts un gribot negribot vajadzēja pāriet uz ko jaunu, kur funkcijas nevis viena pēc otras pamazām nobrūkt, bet gan nāk klāt...

Labāk tiešām būtu novērtējuši to, kas ir tagad nācis jauns klāt, kas vēl būs utt. nevis čakarējuši viens otram prātu par sīkumiem...
Tēma slēgta