Dažādi ieteikumi un uzlabojumi, ko varētu realizēt nākotnē
Tēma slēgta

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:06

1) Forumā tagad var citēt cita lietotāja postu, nospiežot uz attieciigā posta pogas "Citēt" (labajā malā).
2) Forumā pievienoti standart smaiļiki :evil:
ir vēl kaudze inčīgiem smailijiem tik vēl nav laika pielikt, tuvākajās dienās būs.
Tagad posteejot teemu, ja vēlaties lai tajā neparādās smailiji, pie parametriem atzīmējiet "Neizmantot sejiņas šajā ziņā".
---
P.S.
šī posta garumā turpināšu informēt, par uzlabojumiem un papildinājumiem.

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:11

This is sweeeet :cry: Tikko paskatijos, kaadi smailjiki ir citos forumos. www.racesimcentral.com ir lielisks piemeers. Pielogojies, un paprovee repy uz kaadu postu, tur buus nedaudz smailjiku izveelei, bet, piespiezhot MORE, nu, paskatiisies, pats redzeesi :P :evil:

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:27

nu jaa labi :?
hmm es pat nezinu, nu skaita zinjaa tas tevis mineetais saits vareetu buut liideris, mkey tad lai useri nobalso
---
vai mums forumaa vaig visus tos trakos pieduriena pec lietojamos smailjikus?
vai arii atstaat tikai defaultos un standarta???
skatīt šeit:
http://forum.rscnet.org/misc.php?do=get ... orumid=411
---
ES par to ka tikai parastos, jo mazaak izraibinaats teksts jo man paarskataamaaks liekas forums, citaadi dikti raibs sanaaks

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:32

Nu, jaa, piekriitu, sanaaks gan dikti raibs, bet tai pashaa laikaa dikti jautraaks, pie tam, lietotaajiem buus gandriiz neierobezhotas iespeejas paraadiit savas emocijas. Piemeeram, pie standarta smailjikiem neredzu kaadu, kas paraadiitu nokauneeshanos. (kaut gan shitie ir dikti smuki, dazhus no tiem sen jau MSNaa lietoju :whistle: :) ) Bet nu, lai taua balso, shitas kaa nekaa bija tikai piemeers tam, kaa meedz buut.

P.S. - bildes no 5dienas tikshanaas nosuutiishu tev agraakais riit, jo tad cerams dabuushu atpakalj savu PC.

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:38

:) Man gan liekas, ka smaili textu padara dzivaaku, un vispaar- tas ir forshi.

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:42

kā te iet vaļā! mans dzer un svin izlaidumu! :evil:

un vēl spēle starp De un LAT- dievīgi!!! 8D

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:43

Man liekas, ka lapaa pietruukst linku uz mercedes-benz.lv un merceds.com. Kaa parejiem skiet?

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:45

Superzigs- sveicieni izlaidumaa 8D Esi bakalaurs vai magistrs?

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:51

:D augstākā profesionālā.... :ninja:

Uzlabojumi

19. Jūnijs 2004, 21:51

[user]1765|charger|[/user]Man liekas, ka lapaa pietruukst linku uz mercedes-benz.lv un merceds.com. Kaa parejiem skiet?

domāju, ka jāpaciešās- tie būs!
paldies par apsveikumu! :whistle:
Tēma slēgta