Dažādi ieteikumi un uzlabojumi, ko varētu realizēt nākotnē
Tēma slēgta

Uzlabojumi

09. Decembris 2004, 20:57

ar tām vecajām galerijām kaut kas ņi to, tikai komentus redz...

Uzlabojumi

10. Decembris 2004, 00:50

Eh, zb, jau otro reizi visa galerija aiziet pie svētajiem tiklīdz 8o bildi klāt lieku. 1o reizi, kad tā svēra apmēram 1mb, otru - kad 245kB. Iespējams, ka pie vainas ir tās izmēri - 2272*1700kauko. Jebkurā gadījumā, pasties, kapē tas tā ir.

Uzlabojumi

10. Decembris 2004, 01:39

...uzlabojiet man dziivi(offtopic)!!!

Uzlabojumi

11. Decembris 2004, 08:32

Jā, ar tām pašu galerijām nav vēl viss kārtībā... Man katrai savs gļuks, mēģināju arī pārtaisīt. Vienai visas bildes deformētas, otrai kaut kāds "fatal error", būtu jābūt 4 bildēm, bet pašam parādās tikai 3 + šī kļūda...

Uzlabojumi

11. Decembris 2004, 08:34

P.S. Oficiālās galerijas vajadzētu pirms lietotāju galerijām... tās tomēr ir neoficiālas un nesaistītas ar mbclub.lv kopumā...

Uzlabojumi

11. Decembris 2004, 11:49

[user]379|Mizx|[/user]Jā, ar tām pašu galerijām nav vēl viss kārtībā... Man katrai savs gļuks, mēģināju arī pārtaisīt. Vienai visas bildes deformētas, otrai kaut kāds "fatal error", būtu jābūt 4 bildēm, bet pašam parādās tikai 3 + šī kļūda...

Man ar tas fatal errors bija, Darklows teica, ka bilde esot bijusi gljukaina, ar kautkaadu nepareizu nobeigumu (nu, gandriiz kaa nedakachaatiem failiem no DC++). Vinsh to bildi kautkā pārseivoja un viss aizgaaja.

Uzlabojumi

11. Decembris 2004, 11:52

OK, bet kas ar tām deformētajām???

Uzlabojumi

11. Decembris 2004, 11:58

Heh, tikai tagad ievēroju :D Laikam kautkas ar resize arī aizgājis kreisi. Ar to Fatal Error, nekas cits neatliks, kā to galeriju izdzēst un tās bildes, kuras rāda, atlikt atpakaļ...

Uzlabojumi

11. Decembris 2004, 12:00

Aaa, un ar to pirmo galreiju, maybe pats vinjas samazini taa, laik garaakaa shkjautne ir 600, lai tam resizeram nebuutu ko dariit, un vinsh neko nevareetu izchakareet.

Uzlabojumi

11. Decembris 2004, 12:03

[user]387|elSprogo|[/user]Aaa, un ar to pirmo galreiju, maybe pats vinjas samazini taa, laik garaakaa shkjautne ir 600, lai tam resizeram nebuutu ko dariit, un vinsh neko nevareetu izchakareet.

Faktiski tik lielām tām nemaz nevajadzēja būt... Pavākšu maliņā, tik un tā šobrīd nav to bilžu, lai saliktu vēlreiz...
Tēma slēgta