Dažādi ieteikumi un uzlabojumi, ko varētu realizēt nākotnē
20. Septembris 2004, 16:08
[user]540|RICHY|[/user]Es te iedomājos,ka vajadzētu pie smailiņuiem pievienot MB simboliņu (zvaigznīti),jo te ir MB klubs un,lai nevajadzētu raxtīt Mercedes vai MB vai kā citādi,varētu vienkārši ielikt tādu mersiski simbolisku smailuņu.
Ko jūs domājat?Būtu gan ērti,gan interesanti :whistle:
Doma nav slikta. Es MSN MEssengerii vislaik lietoju zvaigzni teksta vietaa.
21. Septembris 2004, 22:08
Kopš šī vakara (21.09.2004) iekš saita
www.mbclub.lv ir parādijušies ADMINISTRATORI.Tagad cītīgi tiks sekots līdzi tam, kas notiek topikos, un topika saturam neatbilstoši komentāri (offtopics un vienkārši spams) tiks dzēsti, tādēļ nebrīnaties, ja jūs pēkšņi nespējat atrast savu komentāru. Dzēsti var tikt ne tikai komentāri, ber arī paši topiki. Tātad, sākot ar šo vakaru lūdzams pēc iespējas mazāk spamot.
.gif)
Peace!
22. Septembris 2004, 12:09
Mans priekshlikums ir taads, ka vaidzeetu izveidot sadalju par mb jaunumiem par jaunaakajiem modeljiem, aprakstus par dazaadiem testiem utt....citiem vaardiem sakot ielaadeet kaadu informaaciju vai jaunaakaas zinjas par mb atiistiibu. Nu vismaz kautko taadaa garaa!
22. Septembris 2004, 12:21
tas ir nākamais solis šī saita attīstībā....
MB vēsture, Modeļi, ziņas- tas viss būs, tikai jāpaciešās....
27. Septembris 2004, 09:49
Vajadzētu uztaisīt kādu searchu pa forumu pēc topiku nosaukumiem... Baigi grūti atrast tēmas, kas vairs nav pirmajā lapā. Es domāju, ka kļūs vēl grūtāk, kad būs vēl vairāk topiku zem katras tēmas...
07. Oktobris 2004, 12:27
Eu! Jāsaved kārtībā tā dzimšanas dienu atgādinajumu lieta!!! Tā strādā pēc HVZ kada pulksteņa un pareiza izrādās tikai apmēram pēcpusdienā!!!!
Otrs: atgadinajums, ka mums forumā ir divas identiskas sadaļas "AMG, Brabus, blablabla..." -- gan pie modeļiem, gan tūlīt zemāk pie tūninga...
01. Novembris 2004, 09:53
Eu! vajadzība pēc meklētāja šajā lapā kļūst traki aktuāla!!! Radusies vajadzība atrast kādu vietu zem jumta, kur varētu ievietot kādu auto, bet atrast to diskusiju, kur kāds (Larry?) jau jautāja par garāžu tā arī neizdodas... Ļoti gaidam lapas Update!
01. Novembris 2004, 11:16
jā meklētājs ir nepieciešams, pieliksim
19. Novembris 2004, 12:40
Šodien atkal asi izjutu search trūkumu. Forums ir tik liels un tēmas parasti tiek skatītas no pirmās lapas, tāpēc nepiefiksēju, kurā topikā tās ir ieliktas. Pēc tam kādu atrast ir ļoti grūti.
19. Novembris 2004, 22:22
meklētājs ir nepieciešams, noteikti.
tāpat kā viss pārejais ko mēs sen gribam ielikt. vai ne?