Dažādi ieteikumi un uzlabojumi, ko varētu realizēt nākotnē
Tēma slēgta

Uzlabojumi

28. Jūlijs 2004, 12:19

man te ir sakrajusies kaudzite ar bildem no kopigajiem mb&co pasakumiem - ka butu ar to ievietosanu lapa? ;)

Uzlabojumi

28. Jūlijs 2004, 13:45

[user]425|mipe|galerijas[/user]man te ir sakrajusies kaudzite ar bildem no kopigajiem mb&co pasakumiem - ka butu ar to ievietosanu lapa? ;)

Ar galerijām lieta būs sekojoša, vēl jāpaciešas kamēr katrs lietotājs (biedrs) varēs pievienot savas galerijas, līdzīgi kā Inbox Foto, vai BMW Power, tādēļ šobrīd ievietot attelus varu tikai es. Brīdī kad parādiesies iespēja biedriem ievietot pašiem savus albūmus, tiks izrevidētas esošās pasakumu galerijas - atstātas tikai kvalitatīvākās un saprotamākās bildes. Un turpmāk MBClub.lv pasākumu galerijas būs atsevišķi nodalitas no biedru galerijām.

Uzlabojumi

28. Jūlijs 2004, 13:47

ļoti labi, gaidīsim! sadalījums ir OK!

Uzlabojumi

14. Septembris 2004, 13:57

Nelielas izmaiņas forumā:
1) tagad pirmo postu vienmēr rādīs pašu galveno postu, neatkarīgi kurā viena posta lapā jūs atradīsieties.
2) foruma datubāzes struktūra tika nooptimizēta kā rezultātā forumam un sevišķi pirmajai lapai vajadzētu strādāt par ~50% ātrāk

Uzlabojumi

14. Septembris 2004, 14:04

:iagree: :headbang:

Uzlabojumi

14. Septembris 2004, 14:14

Tas ar to :girl: ir labs! :P

Uzlabojumi

14. Septembris 2004, 14:15

:x

Uzlabojumi

14. Septembris 2004, 16:18

nu labi labi tas par to :girl: uzjautrinājos, un likās jautri :whistle: ...
apsolos pielikt arī dancojošus pusīšus šortiņos

Uzlabojumi

14. Septembris 2004, 17:43

nē Darklow, pasarg Dies, mums vajag vīriņus ar mellām brillēm.....

Uzlabojumi

20. Septembris 2004, 13:35

Es te iedomājos,ka vajadzētu pie smailiņuiem pievienot MB simboliņu (zvaigznīti),jo te ir MB klubs un,lai nevajadzētu raxtīt Mercedes vai MB vai kā citādi,varētu vienkārši ielikt tādu mersiski simbolisku smailuņu.
Ko jūs domājat?Būtu gan ērti,gan interesanti :whistle:
Tēma slēgta