Dažādi ieteikumi un uzlabojumi, ko varētu realizēt nākotnē
29. Aprīlis 2008, 18:56
Zviedri noteikti piedāvās 3dienas katru nedēļu.
Nez vai futene bus taa labakaa, Volejbols mani interese noteikt vairaak, gan ka agrak ara esmu braucis un piedalijies shogad ar buutu veelme :!
29. Aprīlis 2008, 18:57
Zviedri noteikti piedāvās 3dienas katru nedēļu.
Nez vai futene bus taa labakaa, Volejbols mani interese noteikt vairaak, gan ka agrak ara esmu braucis un piedalijies shogad ar buutu veelme :!
29. Aprīlis 2008, 18:59
[user]2|SZ|[/user]cik ir tie, kas labāk futeni spēlētu un cik ir tie, kas volli ?
volli, bet kā pasīvs aizsargs futene... bet priekšroka volejbolam..
29. Aprīlis 2008, 19:00
Velns... šeit futene nav cieņā :cry:
29. Aprīlis 2008, 19:25
es par aktīvu atpūtu!
man der abi. volejbols, ja neskaita braukšanu uz vecāķiem vai vakarbuļļiem, kur spēlējām 3 pret 3, parasti tika apvienots ar pikniku un pirti.
29. Aprīlis 2008, 20:01
[user]452994|KB-10|[/user]Man futenis ne pārāk, taču savu reizi var
Vakarā iečekošu, kas notiek ar laukumu Ezermalas ielā.
Ja Tu par Ķeizarmežu, tad nav vērts, tur lohi strādā- par mazāko laukumu prasa 80 Ls/h, agrāk mēs tur par brīvu spēlējām. Pat uz UEFA dāvinājuma mazo laukumiņu spēlēt neļauj. Daugavas stadiona puse vecā, cietā laukuma maksā 20Ls/h.
Par brīvu spēlēt uz normāliem mākslīgajiem segumiem var pie dažādām skolām, bet nav garantijas.
Kaut kad uzspēlēt futbolu vai arī voleju es arī varētu, bet ne patstāvīgi.
29. Aprīlis 2008, 20:03
Par Daugavas stadionu runājot... Katru gadu mums skolā tur notiek futbola turnits. Nu laukums jau normāls.. spelēt var... Un jā.. Vislabāk lietū :evil:
29. Aprīlis 2008, 20:35
[user]264743|C180|[/user]
[user]2|SZ|[/user]cik ir tie, kas labāk futeni spēlētu un cik ir tie, kas volli ?
futene :whistle:
Volejbolu,
"bada laikos" varu arī futeni
29. Aprīlis 2008, 20:50
Varu noziņot - iečekoju futbola laukumu Ezermalas ielā 6.
1) ir uztaisīti jauni futbola vārti (mīnuss - bez tīkliem)
2) laukuma segums (pļauts zālājs) piemērots amatieru līmeņa bumbulēšanai
3) satiku darboņus, kas šogad centīsies ieviest kārtību (viņi trenēsies beisbolam 2 un 3 vakaros no 18-20), bet domāju, ka nemaisīs mums, jo spēlēs pa 1/2 laukumu un futbola vārti novietoti sānu malā
4) ja ir līdzbraucēji-nefanotāji par futbolu, tad ir iespēja pariņķot-paskriet pa asfaltētu apli
5) tas viss ir par brīvu-bezmaksas
29. Aprīlis 2008, 20:51
I`m surely IN! 8D 8D