Dažādi ieteikumi un uzlabojumi, ko varētu realizēt nākotnē
Tēma slēgta

Uzlabojumi

20. Jūnijs 2004, 15:45

Aaa, un par to editoshanu - nu, var jau uzlikt vismaz taa, ka, ja kautkas editots, tajaa postaa arii paraadaas texts kad un cikos editots, lai ljauzhi zin, ka tur kaukas mainiits. :kick:

Uzlabojumi

20. Jūnijs 2004, 15:52

visiem sveiks!!! 8) sāku jau justies kā cilvēks pamazām! :jawdrop:

paldies Darklowam par smilies

Uzlabojumi

21. Jūnijs 2004, 09:33

[user]1|darklow|[/user]nu jaa labi :?
hmm es pat nezinu, nu skaita zinjaa tas tevis mineetais saits vareetu buut liideris, mkey tad lai useri nobalso
---
vai mums forumaa vaig visus tos trakos pieduriena pec lietojamos smailjikus?
vai arii atstaat tikai defaultos un standarta???
skatīt šeit:
http://forum.rscnet.org/misc.php?do=get ... orumid=411
---
ES par to ka tikai parastos, jo mazaak izraibinaats teksts jo man paarskataamaaks liekas forums, citaadi dikti raibs sanaaks

Nezinu, es jau teiktu "nē", jo mani tie vispār neinteresē un es tos lietošu, teiksim, max reizi mēnesī... Bet tā kā esmu tik skeptisks, tad mans viedoklis nav vērā ņemams. No otras puses te tāds kā mazs paradokss -- ir, kas šo forumu gribētu redzēt ja ne mega nopietnu, tad vismaz vienkārši nopietnu un sakarīgu. Bet -- ar to pilnīgi nesaskan "smailiņu" lietošana -- nezinu nevienu nopietnu starptautisku formu, kurā liktu šitos jokus, tie jau tādai izklaidei un "čatošanai" paredzēti... Pret izklaidi forumā man nekāda naida, redzēs, kā te ies!

Uzlabojumi

21. Jūnijs 2004, 12:41

Tie smailiņi ir sava veida mīmika, cilvēks vienu un to pašu tekstu var pateikt dažādi, ir svarīgi, lai otrs to saprastu pareizi.

Uzlabojumi

25. Jūnijs 2004, 20:34

Taada lieta kaa MB zinjas, fakti, dati, galerijas nav domaats ieviest?

Uzlabojumi

25. Jūnijs 2004, 20:45

Domaajams, ka gan jau ar laiku arii tas viss uzradiisies. Nevar visu uzreiz. :kick:

Uzlabojumi

25. Jūnijs 2004, 20:50

Hmmm, a vispaar, kur Darklow nozudis? Kautkaa jau kaadu laicinju nav maniits. Maybe kaadu jaunu super-duper fiichu gatavo prieksh mums :P :girl: Go Darklow, Go Darklow :girl:

Uzlabojumi

25. Jūnijs 2004, 22:18

Visi nometamies ceļos Darklow priekšā! :D :headbang: :headbang: :headbang: :clap:

Īstenībā būs gan MB ziņas, gan info par modeļiem utt. tikai pacietību.....

Uzlabojumi

25. Jūnijs 2004, 22:20

:woohoo: Es tak teicu es tak teicu! :headbang: Taatad - zhdjom!

Uzlabojumi

27. Jūnijs 2004, 15:09

yeah!!! nu esmu kaartiigi atpuuties, nosvineejis jaanjus, dzeeris ljooooti daudz alus, izbraukaajies ar laivaam, nosauljojies, utt utt.

vakar vakaraa tik paarrados no jaanju svineeshanas 4 dienu garumaa.

jap, veel daudz kas jaauzlabo un jaataisa klaat, dazhas lietas jau ir arii iesaaktas. jaunnedeelj uzlaboshana atkal atsaaksies
Tēma slēgta