Dažādi ieteikumi un uzlabojumi, ko varētu realizēt nākotnē
04. Janvāris 2005, 20:02
aha, tev Didi atkal taisnība...
10. Janvāris 2005, 00:04
Mums kādreiz būs vieta,kur ielikt aprakstu par savu auto un vietu,kur varētu komentēt par to.Nu tjipa kā iauto.?
20. Februāris 2005, 14:19
Darklow!
Forums Mozillā pamatīgi čakarējas... Īpaši ar ielogošanos -- visu laiku met laukā! Vienreiz jau par to gļuku te ieminējos, bet tobrīd vēl nesapratu, kas pie vainas. Bail, ka palikšu bez foruma, jo tagad sanāk sēdēt pie datoriem, kur IE aizliegts pārāk biežo vīrusu dēļ. Nu, pagaidām to varu apiet, bet, kad palikšu bez IE, tad arī stipri mazāk te viesošos...
20. Februāris 2005, 14:30
Tad pārej uz FireFox, uz tās pašas Mozillas bāzēts, problēmu nekādu nebūs...
20. Februāris 2005, 14:46
[user]387|elSprogo|[/user]Tad pārej uz FireFox, uz tās pašas Mozillas bāzēts, problēmu nekādu nebūs...
Nu, nianses neesmu izpētījis, bet tieši Mozilla FireFox zem attiecīgās ikonas ir rakstīts... Vieni murgi... Vai varbūt vaina tieši manā profilā?... Redz, es dienā dažreiz pat kādus 5 datorus nomainu, varbūt tur tā problēma...
20. Februāris 2005, 15:44
Nu nez, man ar FF nekādu problēmu. Kas tad tev galu galā tur gļuko?
20. Februāris 2005, 15:48
[user]387|elSprogo|[/user]Nu nez, man ar FF nekādu problēmu. Kas tad tev galu galā tur gļuko?
Nevaru ielogoties, kaut kopējā foruma sarakstā parādos. Precīzāk, ielogojos, bet kā kaut ko lapā daru,nospiežu, tā tieku izmests laukā ar paziņojumu, ka jāielogojas...
27. Februāris 2005, 19:28
Ceru, ka esmu vienīgais, kas nezināmu iemeslu dēļ nevar komentēt dažas privāto galeriju bildes...
27. Februāris 2005, 19:29
Labāk pastāsti, kuras, lai varam pārbaudīt...
27. Februāris 2005, 19:43
[user]387|elSprogo|[/user]Labāk pastāsti, kuras, lai varam pārbaudīt...
Piemēram, šīs:
http://www.mbclub.lv/galleries/mizx/?gi ... set=0#commPat tagad nezinu, varbūt nekļūdījos, bet manu komentāru pārmeta pie tās pašas galerijas nākamās -- trešās bildes... Un es nodomāju, ka notizlojos...