Publicēt atbildi

Kas būtu labāks?

W163
0
Nav balsu
W164
10
100%

Kopā balsis : 10

Interese par ML.

08. Novembris 2017, 19:24

Sveiciens! :ata:

Ir parādījusies vēlme par ML. Starp w163 un w164 vairāk tiecamies uz w164. Es gribētu uzklausīt Jūsu viedokļus, kādu ML labāk ņemt, kādi būtu Jūsu ieteikumi.
1. Interesē dīzelis
2. Nu jau bez pneimas. :D Varat saukt to, kā gribat, par ekonomēšanu utt., bet ārpus Rīgas ar kvalitatīviem restaurācijas servisiem ir briesmas.
3. Auto nemeklēšu Latvijā.

Uz ko skatīties, no kā izvairīties? Kam jāpievērš uzmanība gan w163/ w164 izvēlē?

Pateicība par katru NODERĪGO komentāru. :) :super:

Re: Interese par ML.

08. Novembris 2017, 22:14

salventiy rakstīja:Sveiciens! :ata:

Ir parādījusies vēlme par ML. Starp w163 un w164 vairāk tiecamies uz w164. Es gribētu uzklausīt Jūsu viedokļus, kādu ML labāk ņemt, kādi būtu Jūsu ieteikumi.
1. Interesē dīzelis
2. Nu jau bez pneimas. :D Varat saukt to, kā gribat, par ekonomēšanu utt., bet ārpus Rīgas ar kvalitatīviem restaurācijas servisiem ir briesmas.

Uz ko skatīties, no kā izvairīties? Kam jāpievērš uzmanība gan w163/ w164 izvēlē?

163 не покупать. 164 в принципе тоже. :D

09. Novembris 2017, 07:12

Andrey45 rakstīja:

1. Interesē dīzelis

Почему же? :D

09. Novembris 2017, 09:08

Kādam mērķim auto tiks izmantots un ko Tu no abiem sagaidi?

09. Novembris 2017, 10:31

Braukšanai :D

Man liekas, ka par w163 Artūrs tepat netālu forumā ir rakstījis daaaudz. Ar w164 pieredze ir Misters X . :neticu: Ir kam pajautāt. Re ku eilam tagad ir w163 ... :neticu:

09. Novembris 2017, 10:47

No sākuma tad izlem, w163 vai w164. Ja W164, tad kurš- pirms FL vai pēc FL. Man bija pēc FL un ar pneimu. Bez pneimas neņemtu, galerts kaut kāds.

163 un 164 ir principiāli dažādi auto. Bet kas abiem ir vienojošs, par lētiem remontiem nesapņo. Tas tomēr ir dārgs traktors, kur maksā viss dārgāk kā standarta autiņam :roll:

09. Novembris 2017, 15:20

Andrey45 rakstīja:

1. Interesē dīzelis

Pievienojos. Ja to gribas lietot ilgāk kā pāris mēnešus, tad tā ir ļoti labi "nodzerta" nauda.
Atceries elementāru patiesību, ka tos taisa ASV un pamata mērkauditorija ir ASV, attiecīgi kvalitātes prasības ir ASV tirgum, ne Eiropas. Tā būs dārga A-klase, nevis S-klase izpildījuma ziņā. Protams, arī A-klasi pērk un lieto, tikai cenai jābūt citādai un ekspluatācijas izdevumiem.

09. Novembris 2017, 15:36

Mizx rakstīja:Tā būs dārga A-klase, nevis S-klase izpildījuma ziņā

Nevajag krist galējībās. Tā gluži vis nebūs. MLs nav slikts auto, ir tikai jāsaprot, ko no viņa var prasīt.

09. Novembris 2017, 16:27

Auto ir domāts pārsvarā pilsētai, bet ar drošu iespēju braukt jebkurā laikā pa mežu, vai arī pasjalotiem sūdīgiem māla ceļiem. (braucieni uz laukiem)
Vairāk gribētos bez pneimas, jo pieredze rāda, ka mūsu galā tā ilgi nedzīvo, un kā bija ar CL, paldies Dievam stojka noplīsa Rīgā. Bet es saprotu, ja w164 ar pneimo, tie baloni varētu maksāt kā CL, restaurēts - 400€.
No pieredzes, W220 pēc neteiktu ka traka brauciena pa neceļiem, nomira kompresors.
Tikai tāpēc, ka w164 grab kā Paupes Volvo, negribu skatīties uz citām markām.
Bija doma par w211 4matic, bet diezinvai, ka ir pietiekoši augsts.

09. Novembris 2017, 16:36

Ja W164 grab kā Volvo, tad tas būs jau 3reiz sists, izjaukts un salikts Lietuvā. Nekas tur parasti negrab, komfortabls un mīksts Tanks ;)
Publicēt atbildi