Publicēt atbildi

ML iegāde

15. Septembris 2015, 20:26

Pakonsūltējiet par ML klasi

3.5 litru benzīna dzinēju ar automātu ~ 2007.gads!

Kā šis motors gāzējas? 4.paaudze?
Kam pievērst uzmanību pie apskates?

Re: ML iegāde

15. Septembris 2015, 20:30

Te citā topikā tikko bija jautājums par 3.5l motora gazifikāciju. Bet varbūt šis nav tas gadījums. Galvenais, lai motoram nav tiešās iesmidzes benzīna sprauslas, tad problēmu ar gazifikāciju būt nevajadzētu.

15. Septembris 2015, 20:37

benzman rakstīja:Te citā topikā tikko bija jautājums par 3.5l motora gazifikāciju. Bet varbūt šis nav tas gadījums. Galvenais, lai motoram nav tiešās iesmidzes benzīna sprauslas, tad problēmu ar gazifikāciju būt nevajadzētu.

Ja nekļūdos, tas pats motors, nekā sakarīgi negāzējas, par to labāk aizmirst. Kaut kāds tāds gads bija .Z.V., ne? Viņš varētu pārējo komentēt.

15. Septembris 2015, 21:43

3,5 benzīns ir problēmas sadalenes ķēdēm. Tas ir viens no gļukainākajiem benzīna dzinējiem mersim. Diesel 3,0 :rox:

15. Septembris 2015, 21:48

Džipiem vispār jābūt dīzeļiem, jo paskriet tāpat ar tiem nevar.

15. Septembris 2015, 23:05

nu ko tu vari muldēt, Mizx? :lol: Izbrauc ar G55 kaut reizi!

15. Septembris 2015, 23:12

Par ML 164 var daudz diskutēt, bet viennozīmīgi ieteiktu Facelift 350 CDI (no 2010) un obligāti ar AirMatic. Pirms Faceliftu var ņemt, ja ļoooti laba cēna! Ja vari atļauties, ML 55. Tad tas auto sāk patiesi ātri braukt.

Vienīgais, jāparedz DAUDZ garāks bremzēšanas ceļš. Ar to es pie sava 164 galīgi nebiju mierā un tas mani besīja. :D

P.S man bija Facelift 164 daizelis, joprojām ļoti labas atmiņas par šo auto :rox:

16. Septembris 2015, 09:15

Misters X rakstīja:Par ML 164. Ja vari atļauties, ML 55. Tad tas auto sāk patiesi ātri braukt.

Manuprāt, 164tajam AMG nebija 55, bet gan ML 63 AMG ar 6.2 litru M156 dzinēju. :smokin:

16. Septembris 2015, 09:54

Tātad, piemēram šim - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... kmpgn.html ir tas pats dzinējs kas CLS`am? Gāzējas TIKAI ar 5-to paaudzi, jo ir tiešā iesmidzināšana?

Tad nedaudz atkāpītei, kā ir ar šiem - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... eomic.html ? Cena ļoooti pieejama... Kas ;šiem ar motorierm un gazificēšanu? 4tā paaudze?

16. Septembris 2015, 10:35

Misters X rakstīja:nu ko tu vari muldēt, Mizx? :lol: Izbrauc ar G55 kaut reizi!

Šajā pavasarī:
Mizx rakstīja:Nav man foto / video, bet pēdējās dienas man darba auto bijis jauns G63 AMG. Gribējās padalīties iespaidos. Patiesībā pat jauns tas kā ir bobiks, tā ir, biju jau aizmirsis, ka durvis ciet jāsit un nekad ar pirmo reizi tās neaizvēru. Brauc arī kā bobiks, tik cik ieskrējiens cilvēcīgs. Tā ka kopumā iespaids palika tāds, ka ir vienalga, vai šis, vai 1979. gada versija. Ar vienu atšķirību, par ko es biju pārsteigts — jauns tas ir nenormāli kluss. Nopakots, noizolēts, es pat īsti nevaru iedomāties, kā to viņi ir panākuši, bet tā man šķita vienīgā reālā un izbaudāmā atšķirība, progress. Tā ka ja vajag ļoti klusu, komfortablu auto mežam un laukiem, ja negribas braukt ar ausu aizbāžņiem, jāņem jauns G.

Nu nevar būt nekāda dinamika sēžot metru virs zemes! Protams, ka pēc kādas Škoda Fabia visiem var šķist, ka kaut kas baigais, bet tā tikai auto, kas tērē daudz degvielas.
Publicēt atbildi