Publicēt atbildi

Re: Comand centra ntg 2.0 problēma

30. Jūlijs 2013, 12:13

pamēģini to 12volt kantori, vismaz agrāk tur bija viss Ok ar servisa kvalitāti. Par to Upīša ielu gan nezinu neko teikt :hvz:

22. Augusts 2013, 09:30

Uz Birznieka upīša ielas čalis ( RUS ) solija salabot 4 dienās beigās ievilkās uz 2 nedēļām. Teica, ka procesors jāmaina 250 ls maksāšot - teicu lai maina, beigās nemācēja vai tml neko neizdarīja. Solīja no dienas uz dienu tikai. Savācu atpakaļ.

Tad Krūzes ielā 2a ir profesionāls inženieris, kas piedāvāja pa tiem pašiem 250 ar visu pieprogrammēšanu ielikt citu comand no cita ML kas upgreidojies uz 2.5 jauno ar hdd comandu. Piekritu visu izdarīja. Reāli saka, ka esošo ar var mēģināt saremontēt. Tur nodarbojas ar programmēšanu elektroniku utml. Pārprogrammē datorus teiksim ieliek jaunu rūpnīcas programmu motoriem officiālo, teiksim 2007 gada w164 ML var ielikt facelift programmu, kas nāca 2009 feisliftam.. jo motors un kārba tā pati.. zirgi pieaug un patēriņš nokrītas. Ja interesē varu iedot tel nr.

Ps tirgoju veco comand rezerves daļām jo dvd room un ekrāns viss strād;a tikai slēdzas pats comand ārā ik pa laikam.. par cenu sarunāsim rakstiet message..

22. Augusts 2013, 10:45

Jaxter rakstīja:Pārprogrammē datorus teiksim ieliek jaunu rūpnīcas programmu motoriem officiālo, teiksim 2007 gada w164 ML var ielikt facelift programmu, kas nāca 2009 feisliftam.. jo motors un kārba tā pati.. zirgi pieaug un patēriņš nokrītas.

Šitādiem stāstiņiem gan kategoriski aizliegts ticēt! Vismaz MB gadījumā. Var būt "tas pats" motors un "tā pati kārba", bet reāli pilnīgi cits izpildījums. Jūs varbūt iedomājaties, ka C36 AMG, SL63 AMG un SLS (63) AMG ir vienādi motori? Spriežot pēc reklāmas bukletiem un cipariem jā, bet pēc satura nē. SLS ir pilnīgi citi virzuļi un tā ar daudzām detaļām un tā ir arī citiem motoriem. Tāpēc stāsti par to, ka "motori tie paši" līdzinās stāstam par to, ka Marss ir apdzīvots. Jā, varbūt, ja izdodas pierādīt, bet principā tam ticēt nevajadzētu.

Es drizāk ticētu, ka šie uzliek kaut kādu kreisu, paštaisītu programmu, uz ko vai nu var, vai nevar paļauties un viss.

23. Augusts 2013, 10:13

Nu es ar biju skeptisks, bet pats kas to dara tikai nedeļu dzīvo lv - strada ar klientiem vacija polija .. viņam pat savulaik MB rupnica vacija piedavaja darbu. Vins esot labakais lv. Pie vina stav taj pagalam s klases g klases ar krievijas numuriem kam to visu dara. Pasam ML w165 ir ielikta ta programma, man choma GL 500 ari ielika nesen viss kartbiba.. tur pa nopietno atsledzot sveces vemtilatorus utt tad tikai programme.. itka.. es vel neesmu to izdarijis, bet grasos.. jo ka jau teicu man cjomam 2008 gada GL500 jauda uzlabojas un paterins nokrita pa 1 litru pat, un karba pati pec 400 km pielagojas automatiski.

23. Augusts 2013, 17:18

Zini, kur tā neticamā lieta — programmu tā atsevišķi nevar dabūt un tā nav izzogama no kastītes, piedevām, oriģinālā katram auto tā ir unikāla, sasieta ar VIN un pārējiem agregātiem. Te runa par kaut ko, "kas der visam". Tad tā nevar būt oriģināla. Tāpēc pats ražotājs lietotas piedāvā visas detaļas, bet neko, pilnīgi neko no šādas elektronikas.
Pārējam var ticēt, jo daotrs paliek dators, kam jāizpilda noteiktas fukncijas un tā jau ir, ka jaudu un patērinu ietekmē mainot programmu jau varbūt visus 20 gadus, nianses nezinu. Tikai šajā gadījumā izdevīgāk būtu nelikt oriģinālo, bet kādas tūninga programmas, jo oriģinālā ir kompromiss starp visa un taupīšanu, rēķinot pusmiljona nobraukumu vai ko tādu. Tūninga programmas jau piedāvā izvēli kaut ko upurēt par labu cita parametra iegūšanai. Piemēram, viss forši, tikai motora resursu netaupam.

25. Augusts 2013, 09:24

Varbūt, bet cik sapratu tās programmas viņš brauc uz vāciju speciāli un viņas ir tieši ml m g gl klasēm. Ne jau viena visam , bet teiksim w164 pec feislifta 2009 gada motors gan karba joprojam palika tas pasas vecas identiskas 320 modelim, tikai zirgi pamainijas - jaunas programmas ietekme. Cik saprotu konkreto pec vin ja to atlauj vins ari liek. Ka teicu es pats nevaru pateikt cik labi un ka bet man coma gl500 ir parametri uzlabojas un vins ir apmierinats. Es neko nereklameju es padalijos info tikai, ka itka kas tads lv notiek.

19. Oktobris 2015, 12:35

Paradijas tada problema ka neskan radio,viss parejais iet labi gan navigacija gan diski skan,uzsledz radio ir tikai snakona un nekas neskan. Kas varetu but par problemu un varbut kads zin kur vislabak to sataisit?

19. Oktobris 2015, 14:25

RESET Comandam uztaisi Tu. Sakumā lētākās opcijas apskatāmas ir.

W164 ar pāris reizes Radio tikai šādi atpakaļ pie funkcijas dabūju.

21. Oktobris 2015, 09:22

Uztaisiiju reset tapat nekas nemainijas..

21. Oktobris 2015, 09:29

Man reiz bērni bija saspaidījuši radio opcijas, bija ielicies ķeksis pie radio opcijām, kad jāatskaņo tikai tās radio stacijas, kuram ir Live Traffic Info. Latvijā ka zināms, radio vēl ir 20. gadsimta līmenī un nekas tāds netiek piedāvāts.

Kamēr to atkodu arī sākumā dzirdēju tikai šņākoņu un bolīju acis nesaprašanā :D

Ja nu arī te nekas nemainās, tad būs jāskatās, kas ar antenu. Antena arī ir zināma problēma uz W164tiem.
Publicēt atbildi