Kā ievietot attēlus forumā, kā pievienot savu "avatar" bildīti, kā ievadīt datus par savu auto? Droši jautā www.mbclub.lv adminam!
Tēma slēgta

Laika dimensija

17. Aprīlis 2007, 22:22

Nu par tām galerijām, ja vēlas sev galerijas, tad jādara tā kā draugiem.lv 0,35Ls un noteikts bilžu vietu daudzums...
jo kā nekā mūsdienās vairs gandrīz nekas nav par brīvu, par visu ir jāmaksā!

Laika dimensija

17. Aprīlis 2007, 22:25

[user]379|Mizx|[/user]sviests!! lai paraadiitu savas mashiinas bildes man jaakluust par kaut kaadu biedru vai jaapiedirsh forums ar jaunu teemu!!!!kaadeel to nevar izdariit parasts mirstiigais ...

Priekš tam arī ir domāts topics "Rādam Savus MB" tur tu arī droši vari parādīt citiem savu braucamo!
:arge:

Laika dimensija

18. Aprīlis 2007, 07:41

Vispār jau pirms kaļam nākotnes plānus, vajadzētu tik galā ar vecām problēmām. Piemēram, vienu ziņu iepriekš nocitēto tekstu neesmu rakstījis es. Un to ir ārkārtīgi viegli nepamanīt.

Laika dimensija

18. Aprīlis 2007, 09:04

[user]203592|the_jok3rz|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]sviests!! lai paraadiitu savas mashiinas bildes man jaakluust par kaut kaadu biedru vai jaapiedirsh forums ar jaunu teemu!!!!kaadeel to nevar izdariit parasts mirstiigais ...

Priekš tam arī ir domāts topics "Rādam Savus MB" tur tu arī droši vari parādīt citiem savu braucamo!
:arge:

....iet runa par individuaalu, visiem pieejamu bilzhu galeriju ....nevis ``Rādam Savus MB", kur uz vienu bildi divas lappas ar kreiso spamu!!!....par komenta laboshanu runaajot ...es skatos te vairaak ir garaam muldeeshanas nekaa realitaatee ...kaa piemeers ir G-klase forums krievijaa ..kur shii funkcija tiek izmantota briinishkiigi ...un nav nekaadu neskaidriibu utt.....viss ir atkariigs no pashiem lietotaajiem ...ja gribees piedirst tad piedirsiis taa pat forumu!!

Laika dimensija

18. Aprīlis 2007, 09:18

Kam te chakareeties ar kkaadiem 35 sant? vareetu labaak samestiem kaadam 1TB vai 700GB cietnim un riikoties! tas ir ~200Ls vai pat zemaak

Laika dimensija

18. Aprīlis 2007, 11:09

[user]214137|RTXs|[/user]Kam te chakareeties ar kkaadiem 35 sant? vareetu labaak samestiem kaadam 1TB vai 700GB cietnim un riikoties! tas ir ~200Ls vai pat zemaak

Vāc ziedojumus! :)

Laika dimensija

18. Aprīlis 2007, 11:28

[user]214137|RTXs|[/user]Kam te chakareeties ar kkaadiem 35 sant? vareetu labaak samestiem kaadam 1TB vai 700GB cietnim un riikoties! tas ir ~200Ls vai pat zemaak

nau tik vienkārši..... ar gribēšanu par maz būs

Laika dimensija

18. Aprīlis 2007, 11:29

[user]6695|RIPS|[/user]....iet runa par individuaalu, visiem pieejamu bilzhu galeriju ....nevis ``Rādam Savus MB", kur uz vienu bildi divas lappas ar kreiso spamu!!!....par komenta laboshanu runaajot ...es skatos te vairaak ir garaam muldeeshanas nekaa realitaatee ...kaa piemeers ir G-klase forums krievijaa ..kur shii funkcija tiek izmantota briinishkiigi ...un nav nekaadu neskaidriibu utt.....viss ir atkariigs no pashiem lietotaajiem ...ja gribees piedirst tad piedirsiis taa pat forumu!!

ir vispirms citas lietas, ko darīt, bet tavi priekšlikumi tiks ņemti vērā..... :)

Laika dimensija

18. Aprīlis 2007, 11:36

[user]203592|the_jok3rz|[/user]Nu par tām galerijām, ja vēlas sev galerijas, tad jādara tā kā draugiem.lv 0,35Ls un noteikts bilžu vietu daudzums...
jo kā nekā mūsdienās vairs gandrīz nekas nav par brīvu, par visu ir jāmaksā!

Starp citu nav peļama doma,i MBclub kāda kapeika atkritīs. :whistle:

Laika dimensija

08. Jūlijs 2008, 19:47

Kaut kur lasiju,ka datora laiks neskrīt ar ievietotās info laiku.Man sodien starpību rāda 4.min.Itkā jau netraucē....... :)
Tēma slēgta