Kā ievietot attēlus forumā, kā pievienot savu "avatar" bildīti, kā ievadīt datus par savu auto? Droši jautā
www.mbclub.lv adminam!
16. Aprīlis 2007, 21:04
[user]2|SZ|[/user]
[user]6695|RIPS|[/user]...tik man likaas ka tas buutu normaali kad katrs lietotaajs neatkariibaa no taa vai vinsh ir ``krutais``vai nee var zem sava nika paraadiit bildes par savu mashiinu!!!...es nevaru atlauties taadas privileegijas shajaa klubaa ...zheel!!
nu un pasaki man, kam ir domāta poga pa labi "mans MB " ???
:?
... nu daudz tu bildes vari tur salikt??
16. Aprīlis 2007, 21:10
nu labi, Biedri arī vairāk nevar salikt.....
ok, pierakstīsim, ka nākamajā versijā pie "mans MB" varēs pievienot kādas 3 bildītes, domāju, ka pārējie Biedri šo atbalstīs.
16. Aprīlis 2007, 21:14
А я хочу велосипед! 8) Потому что гладиолус!
16. Aprīlis 2007, 21:35
Varbūt bilžu albūmus varētu uztaisīt pa maksu! Kā jau teica, kas maksā tas pasūta mūziku! :whistle: Bet to ka katram lietotājam dot iespēju parādīt 3 bildes vienās vietā ir apsveicami!
.gif)
Bet ja negrib trīs tad vēl verētu dot iespoēju to vienu bildi ielikt lielāku, piemēram, 800x600!! :whistle:
17. Aprīlis 2007, 07:56
Ja būs iespēja labot postus sāksies bardaks, ja raksti, tad domā ko raxti, lai vēlāk nebūtu jālabo. Ja lieta nopietna, kontaktējies ar cilvēkiem, kas var labot tos postus!
Atbalstu Biedru privilēģiju sistēmu!
Bildītes... Nu gribētos jau gan pie sava profila ielikt piemēram 5 smukas bildītes normālā izmērā nevis vienu!
Ingus
17. Aprīlis 2007, 08:00
[user]18951|Ingus|[/user]Ja būs iespēja labot postus sāksies bardaks, ja raksti, tad domā ko raxti, lai vēlāk nebūtu jālabo.
Ingus
.gif)
Nu ir jau gan šad tad jāpalabo.... Visi steidzamies (tāds laiks), un ātrumā mēdzam ielaist kādu kļūdu, gramatisku, vai vēl kādu...
(mans personīgais viedoklis)
17. Aprīlis 2007, 08:03
regulāri gadās ātri drukājot pielaist kļūdas... tad varētu izlabot...
17. Aprīlis 2007, 08:27
[user]85971|dadziic|[/user]regulāri gadās ātri drukājot pielaist kļūdas... tad varētu izlabot...
Piekrītu, bet būtu stulbi ja kāds sāktu izmantot labošanas iespēju lai čakarētu foruma useriem prātu...
Kuram gan negadās raxtot samainīt burtus vietām vai kādu izlaist
17. Aprīlis 2007, 08:48
Ja tiek sajaukts kāds burts, es domāju, tā jau nu gan nav liela problēma. Un ja kādam, kaut ko vajag palabot vienmēr jau var paprasīt adminiem.
17. Aprīlis 2007, 08:50
Vispār man liekas, ka labāk tomēr, lai paliek kas uzrakstīts. Par pareizrakstības kļūdām šeit taču divnikus neliek, bet ja esmu kļūdījies varu nocitēt pats sevi un pierakstīt komentu ar labojumu. Ja ļautu labot savu komentu tieši, var sanākt tā, ka no sākotnējā komenta vispār nekas pāri nepaliek un citi komentē vai atbild uz kaut ko, kas vispār vairs neeksistē. :?