Switch to full style
Kā ievietot attēlus forumā, kā pievienot savu "avatar" bildīti, kā ievadīt datus par savu auto? Droši jautā www.mbclub.lv adminam!
Tēma slēgta

Laika dimensija

14. Aprīlis 2007, 13:49

čau visiem. Patīkami iepazīties. Es te tā klausos, klasos, bet nesaprotu kurā gadā esam (visur ir tikai datums un mēnesis)? Varbūt kāds var pateikt, kā zināt cik vecs ir konkrētais koments vai jautājums?
Iepriekš pateicos.

Laika dimensija

14. Aprīlis 2007, 19:07

labs jautājums, tiks pielikts pie punktiem, kas tiks uzlaboti WEBa pārbūves procesā :)

Laika dimensija

14. Aprīlis 2007, 21:43

a vispaar, kuram pieder servaks, kas hosto mbclubu?

Laika dimensija

14. Aprīlis 2007, 22:18

[user]214137|RTXs|[/user]a vispaar, kuram pieder servaks, kas hosto mbclubu?

a kas? ir priekšlikumi?

Laika dimensija

14. Aprīlis 2007, 23:56

ir dazhi priekshlikumi! vareetu pienjemsim aizligt double postus! ieviest warning un ban sisteemu! vareetu dod iespeeju labot savus rakstiitos postus! izdzeest savu postu/topicu! redzeet nosuutiitaas zinjas, nevis tikai sanjemtaas! veel man dazhreiz ir gljuks, ka peedeejie ~2 posti kkaa sakropljojushies liekas, lapa formu mainiijusi, karoch gruuti paskaidrot! Bet kopumaa, man te ljoti patiik, pat ar shiem dazhiem mazajiem miinusiem, kurus es saskatiiju! patiik, ka admini nav tik bargi, ka nedirshas par double vai pat triple postu, dizains - vienkaarsh un praktisks, kas mani arii apmierina, taapat kaa w123 :D Bet galvenaas probleemas, kas mani ir skaarushas un aizkaitinaajushas, ka nevar redzeet nosuutiitos PZ(PM) un ka nevar labot savu postu

Laika dimensija

15. Aprīlis 2007, 08:43

...principaa doma nav slikta par laboshanu!!!...taada iespeeja ir krievu G forumaa ...diezgan eerti ..ja esi kluudijies!!!...veel vareetu ieviest taadu lietu kaa iespeeju taisiit savu individuaalo galeriju (teiksim ar ierobezhotu lielumu)lai tur vareetu ielikt visaadas bildes!!...vai vismaz profilaa ``mans auto``ielikt vairaakas savas bildes!! ;)

Laika dimensija

15. Aprīlis 2007, 08:47

[user]214137|RTXs|Ieteikumi[/user] aizligt double postus! ieviest warning un ban sisteemu! vareetu dod iespeeju labot savus rakstiitos postus! izdzeest savu postu/topicu! redzeet nosuutiitaas zinjas, nevis tikai sanjemtaas! veel man dazhreiz ir gljuks, ka peedeejie ~2 posti kkaa sakropljojushies liekas, lapa formu mainiijusi...

:iagree:

Laika dimensija

15. Aprīlis 2007, 12:10

Labi, bez ban un warning sisteemas var arii iztikt :D tas tik taa priekshlikums bija! Veel maza nepilniiba ir tas, ka ir tik 3 admini un patom kaadas divas lapas ar statusu "Biedrs", un peec tam paareejie visi ir Lietotaaji! dereetu kkaa tos lietotaajus sashkjirot. pienjemsim ja kaads no lietotaajiem ir aktiivs forumaa tad vinjam vareetu iedot statusu "Kruts Lietotaajs" vai "Aktiivs Lietotaajs", tos liimenjus var daudzus izdomaat, es tik pametu ideju!

Laika dimensija

15. Aprīlis 2007, 12:35

...nu tas galiigi nav vajadziigs ...citaadi taada kraanu meeriishana sanaak!!....driizaak tur vajag uztaisiit taa lai var atrast lietotaajus peec alfabeta!! ;)

Laika dimensija

16. Aprīlis 2007, 13:32

Skaidrs, paldies! Man ir vēl jautājumiņš, vai ir iespējams "filtrēt bazaru" (piem. atfiltrēt pašam savus komentus) :?
Tēma slēgta