Switch to full style
Kā ievietot attēlus forumā, kā pievienot savu "avatar" bildīti, kā ievadīt datus par savu auto? Droši jautā www.mbclub.lv adminam!
Tēma slēgta

Ka bildite un info pievienot?

10. Janvāris 2005, 18:08

Nevaru ievietot foto un info par savu autinu. Formats ir pareizs, daru viss pareizi. Var but man jasasniedz kadu statusu- vai tomer es ko nepareizi daru?

10. Janvāris 2005, 18:21

Man starp citu arī nesanāk foruma avatoru nomainīt! :(

10. Janvāris 2005, 18:34

Par forumu es pat nerunaju, man vienkarsi tur kur mans MB informacija- galigi neiet, nefoto nekas!

10. Janvāris 2005, 19:04

Ar bildēm varētu būt tā, ka paiet ilgāks laiks kamēr lapa "sagremo" to bildi un parādās. Esmu mainījis formuma attēlu un tajā pašā dienā tas man nemaz neparādījās, tāpat arī ar Mans MB bildi - tā arī nerādījās tajā pašā vakarā.

Uz to nekādu ierobežojumu nav.

11. Janvāris 2005, 00:20

Bet man pagaja jau 3 dienas un nekadas izmainas.

11. Janvāris 2005, 01:22

foruma bildi izdees, pachakaree MB lapu (paseerfo pa forumu bez bildes) un tad met iexaa bildi kuru vajag ~ 5min un bilde nomainiita

11. Janvāris 2005, 10:58

Bet es nomainīju avatoru, bet man tik un tā rādīja veco! Kādu laiciņu pagaidīju, parādījās jauns! :)

11. Janvāris 2005, 11:08

zinu ka forumaa kaukur var samekleet kaa nomainiit avataru bet varbut kads var velreiz pastastit... slinkums mekleet... ;)

11. Janvāris 2005, 11:18

slinkums?... tā mēs brīvu Latviju neuzcelsim :)

11. Janvāris 2005, 14:46

[user]15154|Duffs|[/user]zinu ka forumaa kaukur var samekleet kaa nomainiit avataru bet varbut kads var velreiz pastastit... slinkums mekleet... ;)

Vienkārši parādi kur paņemt failu (bildīti), saglabā izmaiņas un pagaidi, vēlāk parādīsies! Jo man arī tā bija! :)
Tēma slēgta