Sveiki!
tak ka draugi zinaja ka es domaju par vel vienas masinas iegadi, piedavaja kadas draugu draugu pazinas
.gif)
ML350 2004 gada.
1 saimnieks, pirkts Vacija bet lietots Latvija un tkai ziemas sniegaina laika...
Melns, final edition, ar laikam visam iespejamam opcijam. Izskatas daudz labaks neka parejie uz ielas, ar originalu hromu, rezerves ritenu (ka Canadas versija) un uzliku uz priekseja bamperu. Varbut tikai ta izskatas del es tam vispar pieversu uzmanibu. Salona ada, alkantra, viss gaiss, skaists ... ideala stavokli.
Servisa vesture ne visam skaidra, pie Domeniksa bija tikai prmos 2os gados, pec tam ka gadas, tur sur ...
pec CSDD un tahometra nobraukums ir tikai 120tkm
cena "savejiem" 8 000
Vizuali nav sists, nav krasots, atklatas rusas nav, ir burbili zem arkas un zem durvim blakus izolacijai, paris nelielas skrapes nenozimigas.
Nekad neesmu domajis par tiem w163, tapec neko isti nezinu. Varat pastastit ko labu vai sliktu vispar par tiem pirmiem ML iem, un par to motoru ar 3.7 litru apjomu. cik saprotu tas ir tas pats 112 ? tikai lielaks?
paterins pilseta 17-18. ka ar ellas apetitu? Saimnieks teica ka maina katru gada pirms ziemas, neskatoties uz nobraukumu. un it ka papildus neprasa...
Protams es to parbaudisu pirms pirksanas, bet vispirms jasaprot vai ir to verts vispar ?
Cenas zina tie ta apmeram maksa mobile.de
Bet ko es dabusu par to naudu ?
.gif)
Baudu braukt, vai cakareties servisos visu laiku ?
Jusu domas par 350 w163 ludzu