Publicēt atbildi

Re: uzsilis negrib īsti lekt

09. Aprīlis 2014, 18:10

bez diagnostikas laikam neiztikt

10. Aprīlis 2014, 10:34

black20 rakstīja:kapec tad auksts lec

Mans arī auksts leca labi. Tāpēc, ka aukstam motoram tiek dots mazāk gaisa un vairāk degvielas. Laikam tur GMM nekādas lomas nav. Siltam ir. Uz GMM problēmu norāda arī jaudas zudums braucot. Tomēr ar 224Zs tādu īsu mirkli var arī nemanīt. Es nemanīju. Es manīju tikai to, ka karstu un siltu motoru nekad nevarēja iedarbināt tīri. Vienmēr rīstījās un dažkārt pat slāpa nost.
Domāju, ka GMM ir ļoti izplatīta vaina šiem motoriem. Tas ir diezgan kosmisks aparāts, kas neiet ilgāk par kādiem 8-10 gadiem. Esot vēl svarīgi, cik kvalitatīvs un bieži mainīts ir gaisa filts. Lētie filtri var plukt un tad visādas to daļiņas var nokļūt uz GMM mērīšanas virsmas un piedegt, jo tur ir karsts. Tas to bojā.
A1120940048, izskatās, ka oriģināls pašlaik maksā mazliet virs 300EUR. Bosch - mazliet zem 200EUR. Laikam situācija ir uzlabojusies, jo pirms gadiem 6 bija tikai OEM vai pavisam mēsli.

10. Aprīlis 2014, 13:05

Es ņemtu tikai oriģinālo, bet varētu riskēt ar Bosch — citus gan nevienu. GMM diagnostika būtu aizņemties no cita strādājošu, nobraukt ~30 km un novērtēt situāciju. Uzreiz nomainot nekas nenotiek, jo ja iet cits signāls smadzenēm, tad tām jāadaptējas jaunai situācijai.

20. Aprīlis 2014, 20:02

dobelnieks73 rakstīja:Šodien nopirku jaunu benzīna filtru , nomainīšu, redzēs kāda izmaiņa, kaut gan šaubos, ka būs uzlabojumi.

Nomainīju degvielas filtru, nobraucis esmu jau aptuveni divas nedēļas un ir secinājums,l ka nevienu reizi nav bijusi problēma ar dzinēja piestartēšanu tam esot siltam. Jocīgi, taču fakts - reizēm jāpamaina arī filtri...

24. Aprīlis 2014, 20:32

:mhihi: es savam clk 320 98 g arī nomainīju degvielas filtru un tiešām vaina bija filtrā :mhihi: tagad lec labi un iet arī traki :mhihi: atdevu tikai 32 eirikus un 2 h darba :lol: bet servisa man stastija ka spoles, svecu vadi , sveces beigtas :mhihi: vai sadales stavokļa devejs un pie kompi arī neko neuzrādija jo degvielas spiedienu nerāda kompī :mhihi:
Publicēt atbildi