Publicēt atbildi

uzsilis negrib īsti lekt

02. Aprīlis 2014, 13:52

Labdien! Manam ML320 1999 ir problēma ar piestartēšanos pēc tam, kad dzineējs ir uzsilis līdz darba temperatūrai. Ar pirmo startēšanas reizi nepielec, taču ar otro uzreiz. Arī auksts lec bez problēmām. Kompis neuzrāda nevienu kļūdu. Esmu nomainījis svečvadus, sveces, degvielas sūkni un kloķvārpstas impulsu devējs, taču bez īpašiem rezultātiem. Varbūt kādam ir kāda ideja. Paldies.

Re: uzsilis negrib īsti lekt

03. Aprīlis 2014, 18:36

vai tavam ir 3,2 benzins V6

03. Aprīlis 2014, 19:05

Jā! 3,2 benzīns v6. Mašīna nākusi no ASV.

04. Aprīlis 2014, 17:50

man irc CLK 320 un arī cīnos ar šo problēmu :mhihi: aukstu pielaist uz pirmo bet kad usilst tad ilgi jastartē :mhihi: man te dzeki saka ka kautkads temperaturas dačiks nobeidzies..

04. Aprīlis 2014, 17:53

a kas ar spolēm ?

04. Aprīlis 2014, 19:31

Mainot sveces un vadus, baudīja arī spoles. Esot viss ok. Jocīgākais ir tas, ka startējot uzsilušu mašīnu, starteris griež līdz pats beidz to darīt un tad otrreiz startējot, autiņš šķiļās uz pusapgrieziena. Istenībā pat praktizēju - nedaudz pastartēju (pusapgrieziens) un tad otreiz. Uzreiz šķiļas. Nav jau krītamā kaite, taču briesmīgi interesanti, kas var būt par vainu. Ja būtu temperatūras devējs, diez vai tā būt, taču, kas lai to zin. Starp citu, kur tas dačiks atrodas. Servisā teica, ka degvieles padevē vajadzētu ielikt pretvārstu, taču šai versijai īsti nepiekrītu. Ja degviela aizietu attecē, no rīta būtu problēma. Vēl jautājums par degvielas filtru, tas ir īpatnējs ar vairākām ieejām un izejām, varbūt tur ir kaut kāda viltīga sistēma un filtrs ir pagalam?

04. Aprīlis 2014, 21:27

par to tem dačiku nezinu kur vins atrodas :) ja degviela ari attecetu atpakaļ tad kapec auksts

04. Aprīlis 2014, 21:28

kapec tad auksts lec

04. Aprīlis 2014, 23:11

Šodien nopirku jaunu benzīna filtru , nomainīšu, redzēs kāda izmaiņa, kaut gan šaubos, ka būs uzlabojumi.

09. Aprīlis 2014, 08:22

Man bija līdzīga problēma ar šo motoru. Silts motors vienmēr "pārlējās" un nevarēja normāli piestartēt.
Izrādījās - Gaisa masas mērītājs gļukoja.
Tas ir viens no dārgākajiem daiktiem, ko tur var mainīt. Manam bija uzlikts kaut kāds kreisais, kas "gandrīz strādāja". Uzlika jaunu oriģinālo un par šo problēmu aizmirsu uz visiem atlikušajiem 5,5 gadiem ar šo auto.
Publicēt atbildi