Publicēt atbildi

5 pakāpju aut. kārba 722.5

20. Decembris 2011, 20:11

laikam man uz sarkana kupeinieka stav tieshi tada karpa, jo parslegsahna izskatas ta pati un 3.0 24 klapanu dzinejs.
Tak vot, man gljuko atpakalgaita. Vai nu izledzas pec pauzes, vai no shodienas tikai ar pargazeshanu, vai nu mainot S-E rezhimus...
raucot uz priekshu ari reizem ir gljuki, itka ta ilgi doma, bet nu reti. vienreiz bij, ka kickdown rezhima nekas nenotika, bet palaizhot pedali un uzspiezhot atkal vis sastradajas.

ir versija, ka vai nu reguleshanas trose no kulises uz karbu nestav istaja vieta. otrais variants, tur aplauzies shtoks, kursh parsledz robus / atver vajadzigos klapanus/ ieksha taja karba

vai nu k-kas nopietnakais.

Uzreiz jautajums, vai tiesham taja karba neskaitot 5 Robu viss ir tads pati ka parastaja 4 robu karbaa, vai tomer ieksha detaljas ari atshkiras?
Pēdējo reizi laboja Tochev - 20. Decembris 2011, 20:17, kopā labots 1 reizi.

20. Decembris 2011, 21:31

Ja nav atpakaļgaita, Aleksandr, tad būs vien remonts jātaisa. Kārbai.

20. Decembris 2011, 22:11

Atpakaļgaitai tur būs lenta beigta, bet izklausās, ka pārslēgšanas mehānismi arī jāmaina. Tiešām remonts.

Daļa mehānismu sakrīt, bet piektajam ātrumam jau detaļas unikālas, kārbas izmēri citi.

20. Decembris 2011, 22:33

defekts tieshi tads, ar starpibu,ka ella netika mainita, bet pielieti kadi 100gr :D

http://www.mbclub.by/forum/viewtopic.ph ... view=print

Zigi, lidz piektaam robam mums te nava kur pabraukt isteniba, fotoradari it aiz katra kruma stav:D

Mizx - mani pagidam interese tieshi R un 1-4 remonts, jo pasham ir padaudz 4-robigo karbu, pie tam viena ar defektu, kurai bija R un 1,2 dzivie, no treshas ta jau slideja nost. ta ka donorkarbas man it ka ir un pietiekami.
pie tam, kursh gan teicis, ka man 5 ir beigta? :) tas vel nava zinams.
Pēdējo reizi laboja Tochev - 20. Decembris 2011, 22:34, kopā labots 1 reizi.

20. Decembris 2011, 22:44

5-ātrums pieslēdzas jau pilsētā ripojot! Un remonta izmaksas būtiski neatšķiras.

20. Decembris 2011, 23:10

20 December 2011 22:33:00 Tochev rakstīja:

Zigi, lidz piektaam robam mums te nava kur pabraukt isteniba, fotoradari it aiz katra kruma stav:D

Ar 5robu kārbu braukt ar 4 ātrumiem nozīmē 3 rpm uz 100 km/h..... un attiecīgu degvielas patēriņu un iespēju, ka sabeigsi kārbu pavisam.

5.Robu testē šādi uz 80 km/h iemet manuāli 4.jā...ja jūti pārslēgšanos uz leju- viss štokos...ja nē....tad welcome to maintenance shop.

Man jau liekas, ka šā vai tā bez remkomlekta tur neiztiks, būsim reāli, cik tā konkrētā kārba jau ir nostrādājusi?
Pēdējo reizi laboja ZV - 20. Decembris 2011, 23:10, kopā labots 1 reizi.

21. Decembris 2011, 00:18

uz spidometra 85 000, gadu atpakal` uz skates ar iep - iepr - iepr saimnieku - 78 000, bet panelim nedeg neviena lampinja un skrambas blakam uz ventilacijas tvertnes centralas. ta ka nava zinams cik.

bet brauc vinsh riktigi un kickdown man pasham ka regulara braukshana... ta ka par 50 000 ta ari varetu nogurt.

ok, piekto meginashu pa shim dienam notestet. bet ta mersisha del` man dzhipam nepietiek uz gada nodokli, tatad Exploreris ir bez TA, un nava zinams, kursh mani vilks, ja kaut kur apstashos :DDDDDD

ja karba tik nemta nost, man baigi negribas to dariit uz ilgo laiku, tape jau prasu, vai deres no 4-robnieka, vai nederes. Pie tam, vai nu pirkt visas detaljas ieskaitot lidz piektam robam, vai tikai piektam robam, bet parejos panjemt pasham no sevis? domaju, starpiba bus nopietna
Pēdējo reizi laboja Tochev - 21. Decembris 2011, 00:18, kopā labots 1 reizi.

21. Decembris 2011, 00:20

20 December 2011 23:10:07 Misters X rakstīja:

Ar 5robu kārbu braukt ar 4 ātrumiem nozīmē 3 rpm uz 100 km/h..... un attiecīgu degvielas patēriņu un iespēju, ka sabeigsi kārbu pavisam.

5.Robu testē šādi uz 80 km/h iemet manuāli 4.jā...ja jūti pārslēgšanos uz leju- viss štokos...ja nē....tad welcome to maintenance shop.

Man jau liekas, ka šā vai tā bez remkomlekta tur neiztiks, būsim reāli, cik tā konkrētā kārba jau ir nostrādājusi?

ja 5 robs ir tiesham beigts, tatad ir dauz iespeju, ka man kanalos shis tas shrunts ripojas, vo tas tiesham ir nepatikami...

21. Decembris 2011, 00:20

20 December 2011 23:10:07 Misters X rakstīja:

ja 5 robs ir tiesham beigts, tatad ir dauz iespeju, ka man kanalos shis tas shrunts ripojas, vo tas tiesham ir nepatikami...

21. Decembris 2011, 00:24

No 4-pakāpju nederēs, dabūsi arī kardānu mainīt un nezinu, ko elektronika un pārējais par to teiks — smadzenes (kādas nu tur ir, bet šis tas ir) tak "meklēs" kārbu... Var mēģināt, bet tas tāds eksperiments uz dullo. Reālāk ielikt mehāniku, tur vismaz skaidrs, ka viss strādās kā paredzēts.
Publicēt atbildi