Jubilejas un dažādi citi apsveikumi
Tēma slēgta

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:09

Šeit MB īpašnieki varētu pastāstīt, kā apsveiks vai neapsveiks savas dāmas 8.marta svētkos.....Mana meitene paliks bešā, jo jābrauc panirt...divdiennieks....Būs jāapsveic tikai svētdien...Būs grūti pielabināties... :?

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:22

Nu man šis datums sēž ``aknā``. Varbūt pie vainas, pagājušie, padomju laiki, .... (tulpes, uzmeistarotie smaidi u.t.t.)
Mans personīgais uzskats ir,ka lai mīļotai sievietei uzdāvinātu puķi, un iedotu buču, nav vajadzīgi svētki...

Cita lieta, ir mamma,tai ik rītu buču nedod, bet tam ir domāta maija otrā svētdiena, - Mātes diena. Tas protams pie programmas, -minimums, jo vecākus tomēr vajag atcerēties ne tikai, kad naudu vajag, vai brīvprātīgi - obligāti, uz jubileju jāiet.... Māmiņai puķes ar var dāvāt biežāk ;) Vai ne? :whistle:

Lietu (cilvēku) vērtību mēs aptveram tikai tad, kad tos esam pazaudējuši
/acteks/ :)

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:30

Es pieturos Nompeļa viedoklim.

No malas skatoties to svētku mums arī... savākti un saslaucīti no visām malām... Sagaidīsim vairāk ķīniešus šajā malā un sāksim svinēt arī viņējos! Mazliet par daudz "obligāto" pasākumu -- sāk gribēties ignorēt visus, jo nav par tiem vairs ne prieka, ne entuziasma.

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:35

[user]156395|Nompelis|[/user]Mans personīgais uzskats ir,ka lai mīļotai sievietei uzdāvinātu puķi, un iedotu buču, nav vajadzīgi svētki...

piekrītu....

bet

un tomēr viņas no mums kko gaida .... :)

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:35

nu sievieshu diena veel ir pienjemama, bet taadi suudi kuri aizguuti no amerikaanjiem, kaa piemeeram - heloviini, valentiindiena ir galiigaakais fufelis

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:38

Jāpiekrīt SZ....Viņas no mums ko gaida.... Jo par to, ka šie svētki nav vajadzīgi runājam tikai mēs...vīrieši... :whistle:

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:38

Nemāniet sevi :D Katru dienu ziedus sievietēm nedāviniet. Vis maz ne darba kolēģem, draudzenēm utt.
Neskatoties uz šo svētku izcelsmi, vis maz vienā diena gadā ir paredzēta ziedu dāvināšanai ;) Nu, tas tā, lai veči darba steigā neaizmirst pavisam.

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:42

Helovīni būtībā nav aizgūti no amerikāņiem. Tie ir mūsu, pagānistu (latviešu un krievu) svētki, ko izskauda kristietība (ne pašiem humānākajiem paņēmieniem). Tie saistīti ar aizgājušo cilvēku gariem (veļiem).
Lūk tieši kristietība ir brīvprātīgi ievazāta un uzspiesta. ;)

atvainojos par vieglu spamu :)

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:43

Būs laikam jānopērk kāds smaržūdens ;) Diezgan tradicionāli....bet viņām patīk...Un kā saka, dotd devējam atdodas.... :D

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 14:45

[user]214801|Karluha|[/user]Būs laikam jānopērk kāds smaržūdens ;) Diezgan tradicionāli....bet viņām patīk...Un kā saka, dotd devējam atdodas.... :D

t ajau nopērc jaunu trauku lupatu :D
Tēma slēgta