Jubilejas un dažādi citi apsveikumi
Tēma slēgta

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:00

[user]156395|Nompelis|[/user] še buča!

:jawdrop:

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:01

[user]214801|Karluha|[/user]Jādāvina smaržas, kas pašam patīk, jo jāošņā jau ar pašam....Viņa pati jau nejutīs... :D Sieviete jāveido pēc savas gaumes..... :ninja:

Hmmm... Manā apkārtnē dominē sievietes, kuras principā ir kategoriski pret šādām lietām kā dāvanām, jo pašām ir pietiekami liels viedoklis izvēles ziņā. Ir no kā šādu dāvanu dažu sekunžu laikā faktiski neizsaiņotu var dabūt atpakaļ starp acīm! Tici man!

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:05

[user]379|Mizx|[/user] dažu sekunžu laikā faktiski neizsaiņotu var dabūt atpakaļ starp acīm! Tici man!

:jawdrop:

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:09

Patiesībā esmu izspiegojis un zinu, kādas smaržas viņai patīk... :P

Tiko darba kolektīvā apsveicām sievietes....neliels galdiņš, puķes, šampis.... Teikšu godīgi....neviena nebija pret apsveikumu un izskatījās tīri priecīgas....Neticu, ka Elektra nepriecāsies, ja rīt viņu kāds apsveiks kaut :whistle: vai ar trīs tulpēm...

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:10

Visas sievietes nav vienādas... ;)

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:20

[user]214801|Karluha|[/user] ...Neticu, ka Elektra nepriecāsies, ja rīt viņu kāds apsveiks kaut :whistle: vai ar trīs tulpēm...

Padomāšu ka cilvēks to dara pienākuma pēc, nevis lai patiešām mani iepriecinātu.
Mūs iepriekšējā darba vietā arī vīrieši 8.martā apsveica ar brokastu galda sarīkošanu un katrai ar puķi no rīta uz galda - protams smaidījām un teicām: paldies, cik mīļi, bet pēc tam savā starpā pārrunājām priekš kam tas vajadzīgs.

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:21

Man patika par to "gaida kaut ko no mums".
Velkam paralēles ar suni - šis arī žēli skatās virsū, kamēr dabū ēst :)
Man domāt, ka sieviešiem vajadzētu būt prātīgākiem. :D

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:22

[user]1123|OZOLS|[/user]Man patika par to "gaida kaut ko no mums".

:D

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:25

[user]1123|OZOLS|[/user]Man patika par to "gaida kaut ko no mums".

:D

nu nez..... man arī ir tā laime, kad man nepieprasa šubu un jaunu auto uz Ziemassvētkiem un klēpi ar rozēm Valentīnos un 8.martā, drīzāk jau distancējas no šiem visiem Ievazājumiem.

Mana doma bija, ka viņas gaida Mūsu "uzmanības apliecinājumus " ik pa brīdim, ar vai bez speciālā datuma :)

2008.gada 8.marts

07. Marts 2008, 15:25

[user]55144|Electra|[/user]
[user]214801|Karluha|[/user] ...Neticu, ka Elektra nepriecāsies, ja rīt viņu kāds apsveiks kaut :whistle: vai ar trīs tulpēm...

Padomāšu ka cilvēks to dara pienākuma pēc, nevis lai patiešām mani iepriecinātu.
Mūs iepriekšējā darba vietā arī vīrieši 8.martā apsveica ar brokastu galda sarīkošanu un katrai ar puķi no rīta uz galda - protams smaidījām un teicām: paldies, cik mīļi, bet pēc tam savā starpā pārrunājām priekš kam tas vajadzīgs.

.... labāk būtu Ls 10 pie algas pielikuši... Vai ne? ;) :D
Tēma slēgta