12. Maijs 2013, 13:00
MB V-230.Uzliku jaunu radiatoru,jaunas trubas,uzpildīju,pārbaudīju,salona poga arī visu atpazīst,bet auksto gaisu nepūš!!!

Moška ir idejas,kas par vainu vai arī var kāds ieteikt meistaru,kas ar tādām lietām nodarbojas!?
12. Maijs 2013, 13:37
Izklausās, ka kompresors pagalam. Vai tad pildot sistēmu nepārbauda? Mūsdienās tā ir normāla bezmaksas piedeva pasākumam.
12. Maijs 2013, 14:33
Mizx rakstīja:Izklausās, ka kompresors pagalam. Vai tad pildot sistēmu nepārbauda? Mūsdienās tā ir normāla bezmaksas piedeva pasākumam.
Kompresors ieslēdzas,viss notiek,tikai aukstais gaiss nenāk,nāk parasts vēsais gaiss!Kad pildīja un pārbaudīja,salaida pa taisno un viss bija kārtībā,bet no pogas nestrādāja,teica,ka vajagot lai elektriķis apskata,elektriķis izložņāja un teica,ka poga visu atpazīst,vaina esot kautkur pa ceļam!
12. Maijs 2013, 14:59
Tātad viens no meistariem nav meistars. Jo nekā vairāk tajā sistēmā nav, izgudrota jau pirms 100 gadiem noteikti. Nav vairs īsti nekā cita "pa ceļam". Bloks (poga) salonā ir arī lieta, kas mēdz nobeigties. Ja ir sistēmā spiediens, tad vai nu neslēdzas kompresors, vai nestrādā salonā bloks.
12. Maijs 2013, 15:12
Tahometrs strada?
12. Maijs 2013, 17:17
Kompresors ieslēdzas tikai tad, ja devējs saprot, ka sistēmā ir spiediens, tātad tur viss ok. Kompresors saspiež freonu un tas iet pa spiediena maģistrāli līdz izsmidzināšanas vārstam. Vārsts atveras, freons izsmidzinoties radiatorā (izplešoties) rada aukstumu, tālāk tas pa zemspiediena maģiestrāli no radiatora iet uz kompresoru.
Iespējams, ka izsmidzināšanas vārsts nestrādā kā vajag un freons vai nu vispār necirkulē vai izplūst caur vārstu lielā daudzumā neizsmidzinoties, kā rezultātā nerada aukstumu.
Ja esi Rīgā, tad ieteiktu aizbraukt uz Gvidi Valmieras ielā. Tie jau daudzus gadus strādā ar kondicionieriem, kā rezultātā pieredze viņiem ir.
12. Maijs 2013, 17:46
Es tieši Gvidi neieteiktu. Cenas x2, kvalitāte un saprašana 2x sliktāka. Prot tikai piedāvāt savu produktu, sistēmas remontēt atsakās, tikai piedāvā savas iebūvēt oriģinālo vietā. Tā bija pēdējā reize, kad tur kaut ko mēģināju darīt. Te arī pateiks, ka viss ir mēsls, ka auto mēsls un vai nu jāmaina auto, vai, ja ļoti gribas, jāuzstāda viņu kondicionēšanas sistēma.
12. Maijs 2013, 17:55
Katram droši vien sava pieredze ar konkrētiem meistariem. Es pie viņiem servisā esmu iegājis arī nedaudz tālāk nekā parasti klienti tiek un personīgs viedoklis ir tāds, ka viņi zin ko dara. Mainīju kondicioniera kompresoram blīvslēgu. Pie viņiem nopirku, jo citur nekur tādu nepiedāvāja, vismaz es neatradu. Džeki pakonsultēja, kas jāņem vērā jaucot/saliekot, kam pievērst uzmanību. Iznomāja speciālu instrumentu, lai liekot kopā nesaplēstu blīvslēgu. Tāpat, bez maksas iedeva eļļu, lai nav jāliek pa sauso.
Cenas nav lētākās, bet attieksmi un kvalitāti no viņiem esmu saņēmis labu!

P.S. Ja brauksi uz Gvidi, tad uzraksti savu pieredzi.
12. Maijs 2013, 18:09
Man Gvidī paralēlklasesbiedrs gadu gadiem vismaz strādāja, tā ka es arī runāju par aizkulisēm. Varbūt augošas konkurences apstākļos ir kas mainījies, jo pāris gadus viņus ignorēju. Mana izvēle ir meistars, kas sadarbojas ar Mustangs servisu Ulmaņa gatvē.
12. Maijs 2013, 20:19
Mizx rakstīja:Man Gvidī paralēlklasesbiedrs gadu gadiem vismaz strādāja, tā ka es arī runāju par aizkulisēm. Varbūt augošas konkurences apstākļos ir kas mainījies, jo pāris gadus viņus ignorēju. Mana izvēle ir meistars, kas sadarbojas ar Mustangs servisu Ulmaņa gatvē.
Если ты имеешь ввиду Эдгара то он больше с ними не сотрудничает. Он работает с сервисом в Иманте срециализирущемся на МВ. 29102664
А по работе кондиционера на МВ: нажатие кнопки это ещё не включение кондиционера.
При нажатии муфта компрессора прижалась к ролику и начала вращатся? На Витамине это очень сложно увидеть!
Если нет то смотреть датчик низкого давления. Находится на корпусе осушителя и который толще. Закоротить контакты в штекере. Если компрессор не включился то смотреть подходит ли питание к муфте компрессора. Если да то менять муфту. Если включился и пошёл холод менять датчик.
Если включился и холода нет то мерить давление создаваемое компрессором. Бывает компрессор ломается но не клинит. Вращается но не качает.
Ну и клапан ТРВ-расширительный клапан. Такой проблемы у меня не было.

Это к мастерам.