Tēma slēgta

BMW eņģeļacis

17. Decembris 2011, 21:14

Tātad čoms grib savam BMW ielikt eņģeļacis zilā krāsā, brāļi policisti nečakarēsies klāt par krāsu? Nav viņas ar kaut kādu likumu aizliegtas, pēc kura var attiecīgi sodu uzlikt?

BMW eņģeļacis

17. Decembris 2011, 22:00

Jautā drīzāk to kādā BMW forumā, jo tur būs lielāka iespējamība, ka kāds ar tādiem braukā. Es domāju, ka ja jau ir pilnas ielas ar kreisajiem xenoniem visās iespējamajās vietās, kas spiež pretī braucošajiem acīs un LED virtenēm priekšā pakaļā, tad par tādu nieku policisti nesiesies, lai gan it kā vajadzētu, jo pēc likuma nedrīkst uzstādīt nekādas papildus apgaismes ierīces, kas nav no rūpnīcas. Tehnisko apskati visticamāk, ka cauri nelaidīs.

BMW eņģeļacis

17. Decembris 2011, 22:05

Ieliec dzeltenas, ka originalam un nepamanis :D

BMW eņģeļacis

17. Decembris 2011, 23:20

17 December 2011 21:14:15 Lauriks rakstīja:
Tātad čoms grib savam BMW ielikt eņģeļacis zilā krāsā, brāļi policisti nečakarēsies klāt par krāsu? Nav viņas ar kaut kādu likumu aizliegtas, pēc kura var attiecīgi sodu uzlikt?

Man bija bmw e46, viņam bija ieliktas zilas angel eyes, es pat ar viņām TA izgāju.
Pēdējo reizi laboja AMGFANS - 17. Decembris 2011, 23:34, kopā labots 1 reizi.

BMW eņģeļacis

17. Decembris 2011, 23:53

Paldies par info, tad jau liks tik iekšā! :cool:

BMW eņģeļacis

18. Decembris 2011, 12:58

17 December 2011 22:00:23 Artūrs rakstīja:
pēc likuma nedrīkst uzstādīt nekādas papildus apgaismes ierīces, kas nav no rūpnīcas.

Ne gluži. Tur ir nianses. Drīkst uzstādīt dienas gaitas lukturus. Noteikumos ir uzstādīšanas parametri, kādam marķējumam jābūt, slēgumam.

BMW eņģeļacis

18. Decembris 2011, 13:44

17 December 2011 22:00:23 Artūrs rakstīja:
pēc likuma nedrīkst uzstādīt nekādas papildus apgaismes ierīces, kas nav no rūpnīcas. Tehnisko apskati visticamāk, ka cauri nelaidīs.

es savam auto atpakaļgaitas luktura vietā uzstādīju otru miglinieku,un atpakaļgaitas lukturi pārskrūvēju blakus numura zīmei,nodublējot otrā pusē ar vēl 1 tādu pašu.Resp pilnīga pašdarbība un paššķūnings. Stikliņi oriģinālie.Jau vairākus gadus TA nekādu jautājumu un prob.

Domāju,ka ar bremžu un priekš. gaitas lukturiem gan skatās nopietni,bet šur tur atlaides pieļaujamas!

Ja gabarītiem vai šķūninga papildlukturiem izskats nav līdzīgs specdienesta apgaismei(mirkšķinoši zili - sarkani),tad lielām problemām nevajdzētu būt.
Tēma slēgta