Tēma slēgta

Tiem kas vēlas iegādāties auto Lietuvā

01. Jūlijs 2009, 13:14

Pirms pērkat auto Lietuvā ,iesaku apskatīt šo video(filmai 2.daļas pa 3.sērijām )

http://www.youtube.com/watch?v=4UBDdrxEKWY

01. Jūlijs 2009, 13:47

01 July 2009 14:14:28 web33 rakstīja:
Pirms pērkat auto Lietuvā ,iesaku apskatīt šo video(filmai 2.daļas pa 3.sērijām )

http://www.youtube.com/watch?v=4UBDdrxEKWY

:) zelta rokas!

01. Jūlijs 2009, 14:05

izskatās ne bez krievu propogandas devas.
Nu un kas tad ir, ka prot uztaisīt vienu auto no 3 sistiem? Tajā apstāklī nav nekā krimināla.
Vai nu tur tādas bandas un mafijas darbojas, grūti noticēt.
Turklāt parasts šrots aprakstīts itkā tas būtu kas briesmīgs. Ar pie mums mašīnām griež gabalus un stiķē klāt sisto jumtu u.c. vietā, kā arī var biezā slānī nopirkt durvis uc detaļas. Vai tad Krievijā to nevar? Kas tur īpašs?

01. Jūlijs 2009, 14:16

Nē nu es pats esmu braucis tādā fordā kuram stoikas sākas sarkanas a beidzas zaļas :)
no ārpuses neko nepateiksi ka auto salīmēts no diviem :D

bet pārspīlēts jau arī tā pamatīgi ...jebkura mašīna ir bijusi dauzīta ...nu nav tādu nedauzito musdienās...

01. Jūlijs 2009, 14:21

kadreiz bija klients nopircis Lietuvā A4, tikko no Vācijas, nu gadiņi pieci-septiņi mašīnītei, bet ur domkratu pacelt, lai nomainītu riteni nebija iespējams un uz pacēlāja mašīna pēc formas atgadināja šūpoli vai nēšus, nezinu, ka pareizāk tas saucās, koro4e koromislo :doh:

01. Jūlijs 2009, 15:24

bet tas tak normāli, SZ toreiz man stāstija kortos, kā SZ auto tapa :)

01. Jūlijs 2009, 15:36

Ēde, rītā būs :grudaks:

01. Jūlijs 2009, 15:41

ar makaroniem, vai kartupeļiem?

01. Jūlijs 2009, 15:47

По Риге одно время катался 124 3.2 лимонно желтого цвета... хозяин на заказ пригнал типо из Германии... через два года машина поломалась пополам! сварена из двух машин была... не считая крыши... а так, да, ничего машина, снаружи и не скажешь! :D

01. Jūlijs 2009, 16:03

Es kad savu nopirku ar nevarēja pateikt ka pakaļs piemetināts no cita, tikai tad kad biju viņu izjaucis līdz plikai bundžai un tīriju rūsu ap antenes vietu no iekšpuses ieraudziju ka pakaļgals ir piemetināts pa jaunam, bet nu neko, labi uztaisīts, nav nekādas vainas.
Tēma slēgta