Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 55 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jo*****s Vaģiks (vai Saša)
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 01:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Janvāris 2006, 23:34
Atbildes: 255
Atrašanās vietas: Saulkrasti
Pirms kāda laiciņa sēžu istabā un dzirdu, ka ārā iet bariņš jauniešu un viens krievu valodā baigi skaļi lamājās. Pieeju pie loga un redzu ka iet trīs jaunieši. Viens riktīgā pālī. Ejot garām manai mašinai, vienkārši pagriežās un ar kāju iesper pa priekšējo spārnu. Protams nostrādā siģene. Pārējie abi fiksi šo aizvelk tālāk. Tā kā biju tikko no vannas, fiksi apģērbos, paņēmu atslēgas, telefonu un izskrienu ārā (otrais stāvs). Skatos - normāla buktīte palikusi. Fiksi paskatos apkārt. Neviena nav. Ap stūri ir kaut kāda kafejnīca, ieeju iekšā - sēž bariņš pie viena galda, bariņš pie otra. Vienā kompānijā it kā arī VARONIS. Arceros tikai to, ka viņš bija melnās drēbēs un cepurē (redzēju no mugurpuses). Pieeju klāt, prasu kapēc spēri mašīnai? Kas es??? Saku jā, es redzēju. Nēēē, tu ko! Pārējie divi arī, ka šis neko neesot darījis. Labi - izeju ārā, zvanu 112. Savieno mani ar vajadzīgo iecirkni. Kamēr stāstu situāciju, no kafejnīcas iznāk divi jaunieši un dodas prom. Eju līdz. Vienkārši tāpat. Kādu gabaliņu pasekojot, saprotu ka tie nav īstie. Vismaz spērējs točna nav. Aizeju atpakaļ kafejnīcā tikai viena kompānija. Prasu kā sauca to melnajā cepurē. Tipa Vaģiks. Esot biežs viesis, bet zinot tikai to ka Vaģiks un viss. Prasu kur tad palika? Šie saka, ka aizgāja. Pa kuru laiku, tā arī nesapratu. Kafejnīcas īpašnieks saka, lai nākot rīt, tad būšot bārmene, kura te visus pazīstot. Pa to laiku piebrauc Policija (laiks - 5 līdz 6 min). Fiksi apskaidroju situāciju, iesēžos busiņā un braucam pa rajonu. It kā šis tālu nevarēja tikt. Tagad zinu, ka viņš runā krieviski, ir ģērbies melnās drēbēs un sauc Vaģiks. Visā tajā satraukumā seju tā īsti pat neievēroju. Pabraukājām pa rajonu, diviem paprasījām dokumentus, bez panākumiem. Atveda mani atpakaļ. Prasa Casko ir? Nav. saprotu, ka iesniegumu rakstīt nav vērts. Pat viņa seju tā īsti neatceros. Un tagad jau pierādīt kaut ko būs ļoti grūti. Poliči aizbrauc. Eju jau mājā, kad no kafejnīcas iznāk viens džeks. Prasu pa kuru laiku tas Vaģiks aizgāja? Šis man sāk stāštīt, ka sēdējuši trijatā. Ienākuši tie trīs tipi, apsēdušies pie galdiņa. Pēc kādas minūtes vai divām ienācu es. Kad parunāju ar it kā varoni un izgāju ārā zvanīt poličiem, šie savā starpā runājuši, ka nafig tev tas bija vajadzīgs un ka tūlīt būšot klāt policija. Tad divi no viņiem izgājuši pa vienām durvīm (kur stāvēju es), bet Vaģiks pa otrām, kas atrodas aiz stūra (par to esamību nemaz nezināju). Džeks vēlreiz saka ka sauc viņu Vaģiks, dzīvojot kaut kur tepat, personīgi viņu nepazīstot un tos pārējos divus vispār redzot pirmo reizi. Kafejnīcu aizslēdz, šefs vēlreiz saka, lai rīt atnākot pie bārmenes. Sākam divatā štukot kur Vaģiks varētu būt, jo tas džeks pēc sejas atceroties, un ka Vaģikam neesot dažu priekšējo zobu. Pabraukājam vēl pa apkārtni, uz diviem bāriem - nekā. Sarunāju ar to džeku, ka viņš piektdien būšot tajā kafejnīcā un ka Vaģiks noteikti arī būšot. Paņēmu tel. uz šķīrāmies. Izdomāju, ka vēl nedaudz jāpabraukājās pa pagalmiem. Braucu, skatos, ka viens tipiņš pālī velkās. Piebraucu klāt, ataisu durvis. It kā ir tas pats. Izkāpju ārā un saucu Vaģiku. Pagriežās. Pieeju klāt, prasu nafig spēri mašinai? Neko nezinot. Zobu arī pāris trūkst. Bet galvenais, ka es neatceros vai tas ir tas pats, kas kafejnīcā vai nav. Pēc apģērba it kā ir. Šis vēlreiz saka ka neko nezinot un iet tālāk. Noliku mašīnu un sāku sekot ar kādu 50 m intervālu. Zvanu uz policiju un saku, ka atradu to džeku un tagad sekoju viņam. Reāli kur atrodos nezinu - kaut kur pagalmos. Te pēkšņi Vaģiks pagriežās un ieraugot mani sāk skriet. Nesos pakaļ un pēc kāda laiciņa esmu noķēris. Riktīgs grūdiens mugurā un šis ir zemē. Aizlaužu rokas aiz muguras un seju sniegā. Sākumā kaut ko spirinās pretī, tad nomierinās. Saku ka dirsā tev ir. Šis saka lai palaiž rokas vaļā un ļauj apsēsties, ka nekur nebēgšot, jo neesot neko darījis. Sākumā nelaižu, tad palaižu un saku, ja bēgs - sitīšu. Izejam abi uz ceļa un zvanu policijai vēlreiz, lai precizētu atrašanās vietu. Vaģiks sāk man draudēt, ka raktīšot iesniegumu, ka esmu viņam uzbrucis un piekāvis. Uzprasīju kā viņu sauc. Saša. Un vēl aizvien apgalvo, ka neesot neko darījis un arī gaidot policiju, lai sūdzētos. Pēc pāris minūtēm piebrauc policija. Apskaidroju situāciju, un saku, ka neesmu pilnīgi drošs, bet domāju, ka tas ir viņš. Sarunājam nu jau ar Sašu, ka aizbrauksim līdz viņa mājām un viņš parādīs pasi, ka neesot Vadims, bet Aleksandrs. Protams ka viņš dzīvo tepat netālu. Uzejam augšā, parāda pasi - Aleksandrs. Māte saka, ka pirms desmit minūtēm paēdis un izgājis ārā. BĻEĢ!!! Ko nu? Fiksi notrinamies no dzīvokļa. Savas pretenzijas par piekaušanu arī jau aizmirsis. Izeju ārā un zvanu tam džekam, kurš apgalvoja, ka viņu sauc Vaģiks. Trubu jau vairs neviens neceļ. Poliči noplāta rokas, izlaiž mani pie pagalmiem, kur atstāju savu mašīnu un saka, ka iesniegumu pieņems jebkurā laikā. Lai tikai ir konkrēti pierādījumi. Atbraucu mājās un skatos ka Sašajau atkal pie tās kafejnīcas durvīm, bet kafejnīca jau ciet. Vēlreiz aizgāju pie viņa. Nu točna tas pats spērējs, tikai nevaru vairs neko pierādīt. Saku, ka vienalga tevi dabūšu rokā un ka atradīšu lieciniekus. Šis atkal visu noliedz un aiziet. Tāds piedzīvojums man šovakar gadījās. Rīt vēl mēģināšu piezvanīt tam džekam un paprasīt par to Vaģiku vai Sašu. Atceros arī to, kur viņš dzīvo. Esmu 99% pārliecināts, ka tas bija tas pats, tikai trūkst pierādījumi un liecinieki. Varbūt kafejnīcā man speciāli pateica citu vārdu, varbūt Vaģiks bija kāds cits no tās kompānijas? Vēl pamēģināšu to bārmeni noķert un tam džekam pazvanīt. Bet cerības jau ir zudušas. Ir tikai bukte spārnā un auto stāvvietā. Nevienu mašīnu neesmu licis stāvvietā, bet huiņas jau ir bijušas visādas. Sākot ar aizgājušiem maģiem, zagtu benzīnu, izsistiem stikliem(tas viss 4 gadu garumā, trīs mašīnām). Tagad manai pacietībai ir pielikts punkts un 4. mašīna stāvēs stāvvietā. Viss šitas pasākums notika Iļģuciemā daudzstāvu māju pagalmā. Visiem Vaģikiem un Aleksandriem Neuztvert personīgi. Un Krievu tautības cilvēkiem arī ne. Ne jau visi ir tādi pidari. Protams tagad var teit, ka vajadzēja darīt tā un tā. Pēc kara jau visi gudri. Lai jums tā nekad negadās Sajūtas ir īpaši pretīgas. Cerēsi, ka spārnu varēs tāpat iztaisnot noņemot nost, jo asas kantes nav. Ja kas noskaidrosies, došu ziņu. :arge:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 01:45 
Lietotāja avatārs
neņem to tik tuvu pie sirds,ja jau bukte ir viegli labojama.
Pēc apraksta saprotu,ka džeks ir īstais. Adresi zini,vārdu,uzvārdu arī.Značīt ir aizdomās turamais :D Sadabūsi bārmeni roka,to džekiņu no kura numuru dabūji ( starp citu,sajūta viņš tevi riktīgi uz muļķi paķēra )
Skatos,ka menti sakarīgi trāpijušies.Tas priecē. Mana rī ir bijis tikai labs kontakts ar mentiem.
Iesaku šo lietu nepamest un atrast vainīgo,kaut ari kompensāciju nez vai dabūsi no tiem pāķiem,taču dabūsi viņam nervus pakutināt.Var būt otrreiz tā nedarīs.
Veiksmi tev ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 01:49 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Sūdīgi, ka rīt no rīta kā uz darbu aizbraukšu, tā atpakaļ būšu tikai otrdienas vakarā. Tad arī aiziešu pie tās bārmenes. Protams ka nevajag tik traki ņemt pie sirds, bet rūgtums sirdī ta paliek :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 01:54 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Nu psc... :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 01:59 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Un vēl kas. Pēc kādas stundas pēc tās skraidīšanas pa pagalmiem, kad ienācu iekšā uz gāzes plīts ieraudzīju jau tukšu čaiņiku, zem kura vēl joprojām dega uguns :D Pirms tam gribēju iedzert tēju. Tā kā labi vēl ka tā :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 02:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Mašīna: CDI
Njā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 09:30 
Lietotāja avatārs
Stulbums pilnīgs ,cilvēkiem darīt nav ko, vot i ķer besus sperot pa mašīnām, bet par čaiņiku labi....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 11:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Nepatīkami. Bet savā ziņā pats vainīgs.
Kāpēc turi mašīnu pie loga?
Vai tad šādu rīcību ir grūti paredzēt?
Vai vismaz to, ka kāds agrāk vai vēlāk gribēs nolauzt zvaigzni?
Vai tas nav pietiekams iemesls neturēt auto uz ielas (pie loga)?

Un kas notiks, ja tu atradīsi to vadiķu-peģiku vai kā viņš tur?
Varu sadarēt, ka naudas šim nav, ļoti iespējams, ka oficiālu ienākumu nav vai gandrīz nav, varbūt vēl varētu vecākus paņemt pie dziesmas, ja šis ir pietiekoši jauns...
varbūtības, kuru izmeklēšana prasīs tavu laiku un nervus.
Gribi iesaistīties tiesas procesos vai vēl dažādās tirādēs?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 12:05 
Lietotāja avatārs
Ha, man purcika lidziga huj..nja ir bijusi, tikai divi kretini ap 40 gadiem. Paveicas ari tejinu dzeru un skatijos pa logu ( iedomajatie, slinkums bija vest masinu uz stavvietu, parasti neatstaju pagalma), ti divi iedzerusi un viens atteicas iet, otrs virzas pie manas masinas un kaut ko sak, attaisiju logu un klausos ko tas runa. Dialogs bija sitads- nevari paiet, nekas, mes tuli vagi nospersim un es tev aizvedisu ( blja, baigais coms ). Nu skatos ko tas dar: megina attaisit durvis paraujot aiz ruckas, nesanak. Nu es pa so laiku zvanu mentiem,tie sak ka tulit busot ( menti isteniba ta ari neatbrauca ), bet kad tas debils izvilka kut kadu sudu un saka bazt atslegu atvertni neiztureju, izgaju ara un atpizdiju ( dzudo mans milakais sporta veids ), atnacu majas, izsaucu atros, katra gadijumama un tad gaidiju kamer tie atbabrauks. Pec laicina varonis atmodas, panema comu un aizpisas prom. Labi ka masinai nekas pari nebija, man liekas nosistu afekta tadu kropli...Un ka ar tiem savadak cinities..?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2006, 12:22 
Lietotāja avatārs
pareizi... vaģikus, dodikus un citādus peģikus...... uz vietas un ļoti.. :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 55 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012