Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 46 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Līzings, KASKO
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Septembris 2004, 16:50 
Lietotāja avatārs
Esmu nobriedusi nomainiit auto, shhajaa sakaraa gribeeju pavaicaat:
1. Par liizinga kompaanijaam, kuraa izdeviigaak njemt (ne tik izdeviigi %, kaa paareejais - laba, aatra apkalposhana, pretinaakoshi cilveeki utt.);
2. KASKO - kur izeviigaak njemt? Un vai kaads nezin, kur internetaa vareetu buut KASKO kalkulators, lai dabuutu aptuvenu priekshstatu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Septembris 2004, 17:26 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
No uzņēmuma pieredzes, kurā strādāju, varu teikt, ka labākā sadarbība ir bijusi ar Hanzalīzingu, bet pēdējā laikā ir pāris pamatlīdzekļi iegūti ar Nordea palīdzību izdevīgāku procentu dēļ.
Par apdrošināšanu. Katrs līzinga devējs parasti sniedz informāciju par apdrošinātājiem ar kuriem ir sadarbība un kuru apdrošinātāju pakalpojumi netiek pieņemti un tur jau katrs gadījums ir atsevišķs. Katrā ziņā man personīgi ERGO KASKO apdrošināšana man iznāca gandrīz par Ls 100 lētāka par Baltas piedāvājumu. Plus vēl varu savu auto atstāt naktī kaut Hārlemā (joks, protams) :). Var jau būt, ka pa šo laiku Baltas piedāvājums ir kļuvis elastīgāks un daudz kas atkarīgs arī no katras filiāles tīri individuāli.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Septembris 2004, 21:30 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
1. par liizingu - pats neesmu izmantojis, tachu peec citu pieredzes - Hanzaliizings.
2. KASKO- Es ieteiktu BALTA - leeti nav, tachu esmu apmierinaats.
Tarifi protams tiek skatiiti individuaali - ipashnieka vecums, auto modelis, ieprieksheejaa apdroshinaashanas pieredze, citi apdroshinaashanas veidi utt.. 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Septembris 2004, 23:08 
Lietotāja avatārs
Kako vislabāk ņemt Parexā.
Kau arī neoficiāli,taču ir zināms,ka Parexam ir sakari ar tiem autozagļiem,kuri izmanto augstas tehnolõģijas uzlaužšanas ierīces.Tos auto,kuri ir apdrošināti Parexā,šie zagļi neaiztiek.
Nezinu,cik liels procents ir ticamības,taču,ja ir interese,tad vajadzētu painteresēties tuvāk par Parexu. Par cenām nezinu.
Ticat man vai nē-ir jūsu darīšana :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2004, 01:33 
Lietotāja avatārs
Tāds stulbs tirgus tantiņu bazārs man sanāca :blush:
Neņemiet ļaunā,gribēju tikai labu :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2004, 08:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nez vai par Parexu tie nav veci lauri... sen tas laiks bija... OK, es jau ieteiktu ERGO, jo vari mašīnu turēt kur pagadās par saprātīgu cenu + arī naudu maksā, ja nu tomēr kas slikts atgadās.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2004, 08:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Orientējoši: 1988. gada W124 300E - pirms kāda 1.5 gada interesējos par KASKO - vairākās vietās nesanāca zem 200Ls gadā. Riska grupa :evil: Es brīnos, kas tad tiem fakeriem nav riska grupa? Padomāju un pasūtīju visus viņus d%$%t un vēl nozēlojis neesmu. Būtu tikai izmesta nauda.

Par KASKO - šiem ir kaut kāda "gudra grāmata", kurā visas mašīnas saliktas ar KASKO cenām. Nemaz neskatoties, cenu pateiks jebkurš apdrošinātājs - zvani tikai.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2004, 09:03 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Nelaime jau nav viena, ka MB ir riska grupa - vēl kārtīgs cenas pieaugums ir par lietotāja vecuma grupu - jo jaunāks, jo trakāks. ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2004, 09:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]622|dzieburs|[/user]Nelaime jau nav viena, ka MB ir riska grupa - vēl kārtīgs cenas pieaugums ir par lietotāja vecuma grupu - jo jaunāks, jo trakāks. ;)

Diemžēl ta nu ir, ka pie mums riska grupā nav tikai atsevišķas markas + modeļi... nesper visādus korejiešus un tadā stilā + kaut kādus ultra-minimobīļus... Lielākā daļa mašīnu (un visas, kas tiešām ir mašīnas...) ir riska grupā, lai cik tas stulbi neizklausītos...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Septembris 2004, 15:01 
Lietotāja avatārs
Atradu kalkulatoru KASKO. Brrr... Sanaak Ls 600 gadaa :x

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 46 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012