03. Marts 2008, 16:34
starp citu, vēl viens patīkams fakts, kas man ļoti iet pie sirds.
visa latvija var apvienoties, televīzijā, internetā, avīzēs patriotiski klaigāt par kaut kādu stulbu monopola spēli, bet kaut ko reālu un noderīgu darīt gan nevienam nestāv
03. Marts 2008, 16:35
[user]176832|SWATboy|[/user]
[user]2|SZ|[/user]
[user]221196|Juniors|[/user]Tikai nesakiet man, ka visi šajā klubā ir tik godīgi, un lej degvielu tikai DUS pa 75 sant?! :evil:

es laikam pārāk loloju savus auto, vai kā....bet jā, es leju tikai Statoilā
.gif)
Mans W124 citu tanku kā Statoil nemaz nav pat redzējis, bet ar golfu gan es mīlēju iepildīties "lētajā" piemājas tankā...

statoil patiesībā ir sūc... Lukoil benzīns rulzz
03. Marts 2008, 16:54
:arge: vo maitas........... cenas cel ..... :whistle: domaju ka vareetu parsesties gada beigaas uz kadu w124 e320 e420 asfaltpleeseju :whistle: bet laikam tada doma ir jaatmet un jaskataaas uz c klasiiti ar mazaaku motorinu.
03. Marts 2008, 17:13
vēl arī variet pavērot OCTA cenu kāpumu :whistle:
03. Marts 2008, 17:16
[user]198952|AnsisR|[/user]vēl arī variet pavērot OCTA cenu kāpumu :whistle:
tur jau Roma vainīgs, grib tik nopelnīt :whistle:
03. Marts 2008, 18:24
Vispar jau Dieselim nevajadzetu kljuut ieverojami dargakam jo tad jau leetak sanak bio degviela .... kuras ievieshanu aprite protams valdiiba diezgan pamatiigi bremzee
03. Marts 2008, 18:36
[user]221196|Juniors|[/user]
Tad kur vispār ir laba degviela?!

Vienam tur nepatīk, citam atkal citur... :whistle:
To, ka nepatik es nepiemineju. Es pateicu, ka ieljot Statoil (lai gan tas bij piespiedu kārtā) Ta mašīna uz Lietuva ēda benzīnu un uz priekšu negāja

Ielejām Lietuvā kaut kadu nezinu kādu, bet atšķirība bija jūtama...
03. Marts 2008, 19:44
Secinājums, jāpelna vairāk u ntad būs labi...Bet vienu gan nesaprotu, kā mēs varam būt tik Dārga valsts, ar ti klabiem autiņiem, ja algas tik zemas???? (ķipa vidējā 300 uz papīra) interesanti,interesanti....
03. Marts 2008, 19:47
Nu ja būtu algas kā Norvēģijā, tad tiešām kaut LS par litru! Interesanti, ceļam cenas, ok ceļam pamazām algas, palielinot maksu par pakalpojumiem, utt... BET CIK ilgi turpināsies šis celšanas process? :?
03. Marts 2008, 19:50
:scratchchin: ..vai neesat pēdēja laikā pamanījuši ka korķi no rītiem ir palikuši nedaudz mazāki, es to novēlu uz to ka ziema un daudzi nekustina savus auto, bet paskatoties pēdējo mēnesi kad situācija uz ceļiem ir normāla(sniega nav) auto daudzums nav palielinājies... :|