Tēma slēgta

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 11:44

....es shito arii nesaprotu?!!...skoka doska stoila???

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 11:48

[user]6695|RIPS|[/user]....es shito arii nesaprotu?!!...skoka doska stoila???

da Ja tože nehrena nevrubajus, skazali 4to nawi mAitinieķi sekut skoko kto zakazivajet i na4inajut s tebja deneg bratj esli postojano zakazi idut,pro dosku nepomņu no korew o4eņ nedovolen bil skazal 4to na #uju vidal etot ebay i etu zimu :D

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 12:13

Izmantoju ebay.de jau gandrīz gadu, nekādas muitas no vacijas nav jāmaksā ja pareizi atsūta.
nekad nesūtu pa taisno no vācijas jo tad gan var uz muitas uzrauties,izmantoju Lbss.lv pakalpojumus tā ir ērāk un nav nemaz tik dārgi..

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 12:18

[user]261818|mmem|[/user]Izmantoju ebay.de jau gandrīz gadu, nekādas muitas no vacijas nav jāmaksā ja pareizi atsūta.
nekad nesūtu pa taisno no vācijas jo tad gan var uz muitas uzrauties,izmantoju Lbss.lv pakalpojumus tā ir ērāk un nav nemaz tik dārgi..

Un nekad tad nebūs saskare ar Latvijas pastu kas ir slikts uz piegādi un vienmēr redzu kur atropdas mans sūtījums un kad būs te!

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 12:23

zakazi bili- USA,Gonkong i Anglija :ninja:

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 12:27

Ja ar Lbss problēmu nav. Vienīgais ieteikums pērkoties ebay.de ir skatīties no tā tu ko pērc- pozitīvās atsauksmes lai nav zem 98%.

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 12:52

[user]261818|mmem|[/user]Ja ar Lbss problēmu nav. Vienīgais ieteikums pērkoties ebay.de ir skatīties no tā tu ko pērc- pozitīvās atsauksmes lai nav zem 98%.

...nevienmeer tas noziimee ka paardeveejs ir slikts!!...vienkaarshi jaapalasa kaadas ir bijushas probleemas ar cilveeku!!...biezhi vien sliktu atsauksmi ieraksta vienkaarshi neliidzsvaroti cilveeki(pasham man taa bija) ...bet tas ir labojams nosuutot striidu Ebay vadiibai ..un vini risina sho probleemu!! ;)

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 14:13

Nevaru tagad uz sitiena atrast to muitas likumu, bet tur ir skaidri teikt ka pasta sūtījumus ar ievedmuitu utt. no ES neapliek. No trešajām valstī gan, tapēc jāuzmanās kad sūtījuma summa pārsniedz 100 usd. Vienreiz ar šito nenormāli nočakarējos - muitoju fotoaparātu tā it kā man būtu pienācis konteiners ar kodolmateriāliem :) Jāmaksā bija 18% no summas + vel kaut kas, kopā sastādot ap 25% no vērtības.

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 14:48

[user]1447|MBex300|[/user]Nevaru tagad uz sitiena atrast to muitas likumu, bet tur ir skaidri teikt ka pasta sūtījumus ar ievedmuitu utt. no ES neapliek. No trešajām valstī gan, tapēc jāuzmanās kad sūtījuma summa pārsniedz 100 usd. Vienreiz ar šito nenormāli nočakarējos - muitoju fotoaparātu tā it kā man būtu pienācis konteiners ar kodolmateriāliem :) Jāmaksā bija 18% no summas + vel kaut kas, kopā sastādot ap 25% no vērtības.

kad summa pārsniedz 50usd. muitas nodoklis 6% pie vērtības + PVN

EBAY.DE

25. Februāris 2008, 14:52

50 usd? :scratchchin: 25 Ls... jā, varētu būt. tie % tad tik arī bija.
Tēma slēgta