Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 212  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Politika
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 11:44 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Septembris 2008, 12:11
Atbildes: 543
Atrašanās vietas: Jamala (Jūrmala), Vecrīga
Mašīna: Mercedes-Benz Trailblazer Bike
Citēt:
[user]222519|Emsis|[/user]Rems un ko Tu iegūsi no nacionālās bibliotēkas? Tur būs vairāk grāmatas? Nē, esošos krājumus nav kur likt. Cik iedzīvotāji vismaz pāris reižu mēnesī sēž bibliotekās un lasa, cik daudz biblotekā sēdi tu un vai tev vajag lai viņa atrastos tieši tur. Es arī lasu, bet man šo celtni nevajag. Būtu vismaz no Demakovas atvilkuši naudu par koncertzāli.

Tad kad mācījos augstskolā man vajadzēja skraidīt no vienas bibliotēkas uz otru un tas paņem pārāk daudz laika! Šobrīd neesmu bijis nevienā Rīgas bibliotēkā, jo pārāk neizdevīgi man pie viņām ir piebraukt, bet Jūrmalas bibliotēkās es esmu bieži!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 11:46 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]nu ko, atkal ir parādījušās baumas par LS devalvāciju..... psc

Šie vārdi ir pietiekmi, lai kāds jau tagad pret tevi rakstītu iesniegumu DP! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 12:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

es tikai atstāstu to, ko stāstīja pa radio !!! un es jau noradiju, ka tās ir BAUMAS!

:cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 12:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]es jau teicu iesaldēt, ne atcelt.

Labi, ka pats nestrādā bibliotekā. Domā, ka tur tikai 10 darbinieki? Savest tās darba kārtībā kaut vai lai apmetums uz galvas nekrīt un logi ir aizverami esošajās ēkās izmaksās vairāk, kā vienas jaunas ēkas celtniecība... Jo esošās ēkas ir traģiskā stāvoklī, bet strādāt jāstrādā. Esošo labošana izmaksā ļoti daudz — nesen atvēra to zem Gaisa tilta. Remonts nemaksāja 10000 Ls. Cik gadus neviens neko nedarīja, taupīja tos pašus valsts līdzekļus, jo gaidīja jauno ēku...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 13:32 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
mazliet offtops. Pirms gadiem 5 bija man tas gods risināt kādu stratēģiski svarīgu jautājumu par kādu no šiem LNB objektiem un vērtībām. Atbildīgās institūcijas un personas bija (domāju, ka tieši tādi ir arī tagad) tik unikāli neieinteresētas Latvijas dārgumu saglabāšanā, ka tīri vai neomulīgi palika. :D Un kārtējo reizi pārliecinājos, ka ap kultūras jautājumiem valda prasts pafoss un ķīseļa maisīšana. Demakova, manuprāt, bija visam punkts. Itogo - kam šķiet naudu kultūrai visnacionālajā taupības periodā. Nu kungi, grāmatmīļi, ko teiksiet? :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 13:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]es jau teicu iesaldēt, ne atcelt.

Labi, ka pats nestrādā bibliotekā. Domā, ka tur tikai 10 darbinieki? Savest tās darba kārtībā kaut vai lai apmetums uz galvas nekrīt un logi ir aizverami esošajās ēkās izmaksās vairāk, kā vienas jaunas ēkas celtniecība... Jo esošās ēkas ir traģiskā stāvoklī, bet strādāt jāstrādā. Esošo labošana izmaksā ļoti daudz — nesen atvēra to zem Gaisa tilta. Remonts nemaksāja 10000 Ls. Cik gadus neviens neko nedarīja, taupīja tos pašus valsts līdzekļus, jo gaidīja jauno ēku...

Tā bibliotēka gan ir varens ieguldījums :D Manā bērnības dienu Latgales ciemā kopējais burtu skaits grāmatās bija lielāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 13:36 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
Par to pašu

kadreiz(tagad neatceros vai pa TV, vai arī lasīju DB vai B&B) biju sastapis interviju vai nu ar pašu Rimšēvicu, vai kādu ECB vai SVF pārstāvji(vai citu zvēru, koro4e tagad neatceros) un šamajam pasprūka šāda frāze: bla-bla-bla, Latvijai ātrāka pāreja uz Eiro ir ļoti izdevīga, bla-bla-bla, tomēr...

un tagad pats intervijas KNIFIŅŠ...

pārejot uz eiro, tiks vērtēts kopējais Latvijas ekonomiskais stāvoklis, tipa, lai noteiktu kādā attiecībā (LS un EUR) notiks pāreja!!! Vismaz es tā sapratu teikto...

P.S.:ja kāds lasīja rakstu vai redzēja interviju, kur izskanēja līdzīga doma(tas bija pašās beigās), bet es to sapratu nepareizi,ja kas, moš palabojiet mani...

Koro4e, man mute bija vaļā...
Bet no otras puses tas būtu loģiski...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 13:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]560520|Rems|[/user]Tad kad mācījos augstskolā man vajadzēja skraidīt no vienas bibliotēkas uz otru un tas paņem pārāk daudz laika!

es arī skraidīju un zini, es sev tur nedabūju pat ne 10% no vajadzīgās literatūras. Un nemācījos es neko diži specifisku ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 13:41 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]2|SZ|[/user]
Citēt:
[user]560520|Rems|[/user]Tad kad mācījos augstskolā man vajadzēja skraidīt no vienas bibliotēkas uz otru un tas paņem pārāk daudz laika!

es arī skraidīju un zini, es sev tur nedabūju pat ne 10% no vajadzīgās literatūras. Un nemācījos es neko diži specifisku ;)

:iagree: Un vēl tās izrautās lapas :D :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Februāris 2009, 14:40 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Februāris 2008, 11:47
Atbildes: 130
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: CE300
Saeima, galīgajā lasījumā skatot grozījumus Ceļu satiksmes likumā, ceturtdien atbalstīja priekšlikumu aizliegt Latvijas iedzīvotājiem pārvietoties pa valsti ar ārvalstīs reģistrētu automašīnu.

Deputātu vairākums atbalstīja atbildīgās komisijas priekšlikumu, kas paredz aizliegumu Latvijas pilsoņiem, nepilsoņiem un valstī pastāvīgi dzīvojošajām personām pārvietoties pa Latviju ar ārvalstīs reģistrētu auto.
Aizliegums neattieksies uz citu valstu pilsoņiem, kas Latvijā iebrauks uz laiku un lietos citās valstīs reģistrētus transportlīdzekļus. Šādiem cilvēkiem būs nepieciešamas īpašas atļaujas, kuras, saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem, izsniegs Ceļu satiksmes drošības direkcija.

http://www.delfi.lv/news/national/polit ... d=23273556

Galīģi sviestā sagājuši :x :x :x

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 2118 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 212  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012