Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 159 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jauns Auto nodoklis
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 16:16 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Decembris 2006, 13:57
Atbildes: 2784
Atrašanās vietas: LV, Vlm.
Citēt:
27 August 2009 17:14:27 Viks rakstīja:
Viņš uz priekšējiem uzlika 70% plēvi, aizmugurējie bija 90% :D

piedod, bet man liekas ka Tavam paziņam ir problēmas ar redzi, es to visu neteiktu, ja apts nenodarbotos ar tonēšanām, un pats nebūtu pārbaudījis, man gaismas caurlaidība kad mērīja bija 18%, un visu var redzēt, bez dir*anas...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 16:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Jokerz, neuzvelcies :) Tas bija koments/ironija par to, ka nedrīkst, bet daudzi uzspļauj tam aizliegumam.

Viks, pašam man ar bija pļonkas, un netraucē viņas vairāk kā smagie, autobusi utt, viņiem tak arī nevar redzēt cauri!

Bet tas ir offtopiks jau, te cepiens par jauno mega nodokli, kas skars visus mūs.

Kārtējo reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 16:24 
Eksperts
Lietotāja avatārs

viss kārtībā, neviens neuzvelkas, tik interesē viedoklis :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 17:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
27 August 2009 17:12:50 the_jok3rz rakstīja:
Citēt:
27 August 2009 17:10:59 Viks rakstīja:
Citēt:
27 August 2009 17:09:24 the_jok3rz rakstīja:
runājot par visiem tiem hrenoniem u.t.t
saprotu ka ļevie hrenoni tiešām traucē, apžilbina u.t.t, bet vai kādam traucē tonējums? nezinu gan, ja traucē, tad uzrakstat pamatotu atbildi tam, bet ne kkādus dzejoļus pašsafantazētus.

Kā man viens čoms teica, kad uzlika pļonku! Pa dienu mani neviens neredz, naktī es nevienu neredzu! :D

beidz, fufelis tas viss ir, ja līmē kvalitatīvu plēvi nevis lēto ķīnieteni, visu var pat ļoti labi saskatīt tumsā, o.k nelīmējam tad tumšako plēvi, ja ir tik sūdīgi ar redzi, šim visam var rast risinājumus.

To droši vari stāstīt notriekto motorolleristu, riteņbraucēju un gājēju piederīgajiem! Viens ir atstarotāji, bet tos jau arī ne vienmēr var pamanīt, ja šie ir jau blakus automašīnai!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 17:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
27 August 2009 18:21:50 Mizx rakstīja:
Citēt:
27 August 2009 17:12:50 the_jok3rz rakstīja:
Citēt:
27 August 2009 17:10:59 Viks rakstīja:
[quote]
27 August 2009 17:09:24 the_jok3rz rakstīja:
runājot par visiem tiem hrenoniem u.t.t
saprotu ka ļevie hrenoni tiešām traucē, apžilbina u.t.t, bet vai kādam traucē tonējums? nezinu gan, ja traucē, tad uzrakstat pamatotu atbildi tam, bet ne kkādus dzejoļus pašsafantazētus.

Kā man viens čoms teica, kad uzlika pļonku! Pa dienu mani neviens neredz, naktī es nevienu neredzu! :D

beidz, fufelis tas viss ir, ja līmē kvalitatīvu plēvi nevis lēto ķīnieteni, visu var pat ļoti labi saskatīt tumsā, o.k nelīmējam tad tumšako plēvi, ja ir tik sūdīgi ar redzi, šim visam var rast risinājumus.

To droši vari stāstīt notriekto motorolleristu, riteņbraucēju un gājēju piederīgajiem! Viens ir atstarotāji, bet tos jau arī ne vienmēr var pamanīt, ja šie ir jau blakus automašīnai!
[/quote]
nebūtu toējums, nebūtu bojāgājušo roleristu un motociklistu?
neredzu loģiku... ja ir cirvis pie stūres, tad tur nelīdzēs nedz caurspīdīgie stikli, vai vēl nezin kas, mazliet pašam arī ir jādomā, ko pie stūres dari, nevis nelūrot spoguļos nenovērtējot situāciju veic manevru, un tur lūk arī ir rezultāts, kā jau minēju, caur plēvi redz visu pavisam labi, pats esi braucis ar pilno tonējumu, sūdīgi redzēji?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 17:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Protams, man prieks, ka esi gudrākais par visiem. Jā, esmu braucis ar pilno tonējumu. Un, jā, pilnais tonējums ir atļauts arābu valstīs. Tikai tur ir tāda nianse CSN, ka par arāba nobraukšanu draud nāvessods... Ja mums būtu līdzīgi bargi likumi, tad ui kā mūsējie skatītos uz ceļa! Neviens logs vairs netiktu tonēts! Brīva izvēle!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 17:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
27 August 2009 18:44:35 Mizx rakstīja:
Protams, man prieks, ka esi gudrākais par visiem. Jā, esmu braucis ar pilno tonējumu. Un, jā, pilnais tonējums ir atļauts arābu valstīs. Tikai tur ir tāda nianse CSN, ka par arāba nobraukšanu draud nāvessods... Ja mums būtu līdzīgi bargi likumi, tad ui kā mūsējie skatītos uz ceļa! Neviens logs vairs netiktu tonēts! Brīva izvēle!!!

es netaisos te strīdēties, vai kādam ko pierādīt, par to gudrāko, varbūt no sākuma ieteiktu paskatīties uz sevi un tad runāt par citiem, jo brīžiem tā vien šķiet ka Tu esi viszinošakais šaj forumā, bet atbildi vai sūdīgi redzēji tā arī no Tevis nesaņēmu. :)

Pēdējo reizi laboja the_jok3rz - 27. Augusts 2009, 17:51, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 18:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
27 August 2009 18:51:16 the_jok3rz rakstīja:
Citēt:
27 August 2009 18:44:35 Mizx rakstīja:

es netaisos te strīdēties, vai kādam ko pierādīt, par to gudrāko, varbūt no sākuma ieteiktu paskatīties uz sevi un tad runāt par citiem, jo brīžiem tā vien šķiet ka Tu esi viszinošakais šaj forumā, bet atbildi vai sūdīgi redzēji tā arī no Tevis nesaņēmu. :)
Toč jocīgs. Nu kāda tev atšķirība, nu??? Iesi tagad visai pasaulei pierādīt, ka viņi visi ir lohi un nekad labu plēvi nav redzējuši??? Ja to nespēj izdarīt paši plēvju ražotāji, tad aizmirsti! Acīm redzot ražotājiem nav pieticis argumentu sava pierādīšanai, kaut daži no tiem ir pasaules megamilži! Bet, protams, Tevi tas nevar atturēt purpināt forumos, ka visi ir idioti. Un ar mani un manu redzi tam nav nekāda sakara. Vadītāja apliecībās nekad nebūs ieraksts, vai konkrētā persona drīkst vadīt auto, kam ir visu logu tonējums.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 18:18 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
tikai nevajag, par tonējumu jau sen 60Ls liek, vēl pasaki ka tā ir maza summa un katru dienu tādu var maksāt?

Maz tādi vienkārši extrēmisti-principiālisti tā braukā. Lielākā daļa, kas sēž aiz tiem logiem, inspektoriņiem parāda tādus papīrīšus, ka šie ne tikai par piecīšiem aizmirst, bet cer ka pēc šī starpgadījuma viņus nenorīkos pusgadu krustojumus regulēt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2009, 18:19 
Eksperts
Lietotāja avatārs

vispār jau es teicu lai raksta tie kam ir savs viedoklis, nevis safantazēts teksts, kā jau teicu pats esmu pārbaudījis un pielietojis to visu dzīvē, MAN, plēves pat ne uz gramu netraucē..!!
lai nu paliek... offtopic. CO!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 159 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012