13. Decembris 2008, 01:55
[user]379|Mizx|[/user]Hihihihiiiii... To definējumu sākumā jāieraksta kādā normatīvā aktā. Brīvi cilvēki brīvā valstī un var pirkt ko vēlas un darīt ar to, ko vēlas. Ja Tev tur tas Bentley mētātos arī ārdītos???? Evakuatoru sauktu? Droši vien būtu cits viedoklis par īpašnieku.
būtu tāds pats, nopirka dārgu miskastu un tagad nevar ieliet bendžu...
13. Decembris 2008, 01:56
[user]348501|eede|[/user]šlakbaums nederēs, jo ceļš ir servitūts... tālāk arī ir māja + misenes + kautķads taras pieņemšanas punkts... karoča sviests.... iela ir caurbraucama...
Varbūt labāk Tev tomēr kātot uz garāžu un nestresot par šo visu...
13. Decembris 2008, 01:57
arī fakts, vienkārši vajadzēja nolaist tvaiku... zb, ka tādi dauņi sadzimuši, galvenais jau tas 3 golfs uzziedējis ne no kurienes, pārējās 2 itkā netraucētu dzīvot un tieši manā vietā stāv! :x
13. Decembris 2008, 02:01
[user]162972|aldjuha|[/user]Pieņemtu noteikumus, ka bez tehapskates uzlīmes nevar tikt novietota publiskā telpā, pretējā gadījumā grabaža ir konfiscējama un būtu miers
.gif)
Nesanāks. Jo tas ir atļauts... Vācijā vispār dalās sezonas mašīnas, brīvdienu mašīnas un tas viss nozīmē gan ka nav TA, gan nav OCTA pārējā laikā. Mums ko līdzīgu plāno ieviest!
13. Decembris 2008, 02:03
Ja to graustu īpašnieki dzīvo tavā mājā, tad es tevi pasūtītu tā, ka maz neliekas. + ja vel kkas mašīnai notiktu, uzreiz mentenē pret tevi zajavu rakstītu. Man, kamēr mašīna divus gadus stāvēja, bija vairākas jautras sarunas ar visādiem sētniekiem, kas nez ko iedomājas un citiem.
Ar tādu pieeju netiksi nekādā jēgā
13. Decembris 2008, 02:04
tad kādu pieeju iesakat?
13. Decembris 2008, 02:10
[user]379|Mizx|[/user]
[user]162972|aldjuha|[/user]Pieņemtu noteikumus, ka bez tehapskates uzlīmes nevar tikt novietota publiskā telpā, pretējā gadījumā grabaža ir konfiscējama un būtu miers
.gif)
Nesanāks. Jo tas ir atļauts... Vācijā vispār dalās sezonas mašīnas, brīvdienu mašīnas un tas viss nozīmē gan ka nav TA, gan nav OCTA pārējā laikā. Mums ko līdzīgu plāno ieviest!
Tas ka vācijā ir atļauts nenozīmē ka vispār atļauts. Tiesiskie principi vērtē indivīda brīvības ierobežojumu apjomu pret sabiedrības brīvību ierobežojumiem, vismaz LV likumdošanā:)
13. Decembris 2008, 02:19
Tu teici, ka zini jau dažus īpašniekus. Ja normāli škiet, ej un sarunā, lai pārdzen. Ja ne, pastum drusku tālāk, kur netraucē. Citus variantus neredzu.
13. Decembris 2008, 02:20
alduha, gribi teikt, ka kādam šādā situācijā ir ierobežotas brīvības izpausmes?
13. Decembris 2008, 02:24
eede
Samaksaa man naudinju, es piebraukshu ar dzipu un aizvilkshu prom. Ja intersee suuti PZ