01. Septembris 2008, 07:27
Kur tas ir, cik samaksāji par šito?
Man salona tīrīšana ir sāpe, lielākoties mazgātuvju čaļi netiek galā ar visām miljons cabrio spraudziņām, kurās vasaras putekļi sakrājušies.
01. Septembris 2008, 07:32
http://www.eurostop.lv/Valdeķu 33
ja nemaldos ap 18Ls bija... bet nu salonu iztīrija labi (piemēslots diezgan bija)
01. Septembris 2008, 12:50
Eurostop tā sev...bet PitStop ir pavisam OK
01. Septembris 2008, 12:59
kur vel ir pulesana bet ne pardaugava ? :whistle:
20. Oktobris 2008, 22:53
Ar kādiem līdzekļiem ieteiksiet noskalot netīras virsmas, lai pēc iespējas vienkāršāk un labāk dabūtu nost eļļas un dubļus? Saprotu ka var ar benzīnu un šķaidītājiem, bet tad ar lupatiņu jāberž pa centimetram, jo ar ūdeni nost nekas nenonāks. Ir kaut kas, ko uzpūst un noskalot?
20. Oktobris 2008, 23:13
Civilizētās vietās tīra ar tvaiku. Nu, nevis smilšu strūkla, bet tvaika. Labi palīdz. Mājas apstākļos ņem vien tos speciālos eļļas šķīdinātājus, uzpūt, ar kādu otiņu izsmērējies un tad skalo nost. Mājas apstākļos pie mums laikam nekā labāka nav.
20. Oktobris 2008, 23:14
[user]1447|MBex300|Eļļu nomazgāšana[/user]Ar kādiem līdzekļiem ieteiksiet noskalot netīras virsmas, lai pēc iespējas vienkāršāk un labāk dabūtu nost eļļas un dubļus? Saprotu ka var ar benzīnu un šķaidītājiem, bet tad ar lupatiņu jāberž pa centimetram, jo ar ūdeni nost nekas nenonāks. Ir kaut kas, ko uzpūst un noskalot?
tu TRAKS vai. tikai ar speciāliem šķīdinātājiem. krāsu var tā noslaucīt!
21. Oktobris 2008, 06:08
[user]2|SZ|[/user]
[user]1447|MBex300|[/user]Nebiju pāris gadus bijis AutoRingā. Nebraukšu vel vismaz tik pat ilgi, un citiem arī neiesaku
.gif)
:iagree:
Pilniiba piekriitu. Vienreiz tur nomazgaaju veel iepriekshejo auto - Santa Fe. Virsbuve ar salonu. Virsbuve bija dofiga vietas kur vienkaarshi laikam aizmirsa notiirit un salonaa tapat, pavirsu ar puteklusuceeju laikam un viss.
Tur vairs nebraukshu tochno, bet vot Kracher nav leets variant, bet par kvalitaati ir jaamaksa, ko es esmu gatavs dariit.
21. Oktobris 2008, 07:21
Autoringā nē, vairāk nevēlos.
21. Oktobris 2008, 08:43
[user]2|SZ|[/user]Autoringā nē, vairāk nevēlos.
urla pieskārās pie tava auto ar savu pretīgo roku? 8D