19. Augusts 2011, 09:35
19 August 2011 10:24:06 Tomzs rakstīja:
Ko Tu stāsti

nebija mākslinieki....lai gan, savā ziņā ....

iedomājies burziņu ar kādiem 10 draugiem tādā projektā....ātri iepazīsi visus draugus ari pēc smaržām un skaņām

varbūt tas nemaz nav slikti ?
19. Augusts 2011, 09:38
19 August 2011 10:27:01 Gabia rakstīja:
nu man patiktu ja guljamistaba buutu kopaa ar vannasistabu... shaadaa veidaa...

Kā bilde no mana dzīvokļa (taisni neomulīgi palika ieraugot) ...
PS Tas dod iespēju ielaist vannasistabā dabīgo gaismu.
19. Augusts 2011, 09:49
Skatos, mazliet iespamojat...
1) "Atklāta" tualete kaut kā mūsdienās kļūst arvien populārāka, zinu vismaz 3 tādus JAUNUS dzīvokļus. Un nē, nekādi mākslinieki, viens pat pieder paliela finanšu / investīciju uzņēmuma šefam Latvijā.
2) Virtuve kopā ar viesistabu der, ja mājas saimnieki mazāk aizraujas ar pārtikas gatavošanu, ja uzsvars uz pusfabrikātiem un gatava ēdiena pirkšanu. Ja patīk tā pa nopietnam virtuvē cept un šmorēt, ja vēl tās ir zivis, tad ne visi viesi var vēlēties izbaudīt visu aromātu buķeti vakara garumā. Tad labāk nošķirtas telpas. Labs nosūcējs var palīdzēt, bet nevajag to arī pārvērtēt.
3) Pats esmu atklājis virtuves apvienojuma ar vannas istabas šarmu, ja dzīvošana divatā. Tāds risinājums lieti noder mūsdienu aizņemtajā sabiedrībā, kad pietrūkst laika vairāk pabūt kopā. Teiksim, no rīta sanāk kopīgas brokastis pat tad, ja kādam no patīk tās ēst vannā. Nav gluži brokastis gultā, bet gandrīz tas pats. Galvenais pareizi telpu saplānot un tad šī kombinācija nemulsina.
19. Augusts 2011, 09:51
19 August 2011 10:38:33 mipe rakstīja:
19 August 2011 10:27:01 Gabia rakstīja:
nu man patiktu ja guljamistaba buutu kopaa ar vannasistabu... shaadaa veidaa...
Kā bilde no mana dzīvokļa (taisni neomulīgi palika ieraugot) ...
PS Tas dod iespēju ielaist vannasistabā dabīgo gaismu.
Mipe... bilde ir taisīta 5 zvaigznīšu viesnīcā Šveicē ... nekas iipašs
19. Augusts 2011, 09:55
To gan nevaru saprast, kā var apvienot vannasistabu ar viesistabu vai virtuvi!!!
19. Augusts 2011, 10:03
19 August 2011 10:55:30 benzman rakstīja:
To gan nevaru saprast, kā var apvienot vannasistabu ar viesistabu vai virtuvi!!!

Nu, droši vien nevari arī iedomāties, ka vannasistaba varētu būt, teiksim 20 kvadrātmetru liela.
19. Augusts 2011, 10:14
19 August 2011 10:55:30 benzman rakstīja:

Mierīgi, visiem ir jādzird dabiskais džakūzī un jājūtas pateicīgiem par katru jaunu skaņu no virtuves vai WC
.gif)
Šādā projektā nevaru iedomāties normālu TV un Audio tehniku iekšā, jo vislaik traucēs citas skaņas. Savādāk ir, ja TV vietā pie sienas ir paklājs.
19. Augusts 2011, 10:23
Šādos dzīvokļos jau arī dzīvo 1-2 cilvēki, kuriem visticamāk tas nav vienīgais dzīvoklis. Vairākiem cilvēkie vai ģimenei tas galīgi nav ērti.
19. Augusts 2011, 13:54
19 August 2011 10:16:59 Misters X rakstīja:
Ir vēl labāk, ir projekti, kur arī WC ir apveinots kopējā telpā ar viesistabu un WC ir aizklāts ar aizkariņu. Vienā tādā projektā biju sabijis, visu vakaru neko neēdu un nedzēru

Lūk tas ir arī tas iemesls kāpēc tādu taisa. Ciemiņiem maz uzkodu un dzeramo vajag.