Tēma slēgta

High end !

12. Aprīlis 2007, 11:20

Es ar gribu iPhone, bet kas zin, kad latvijā viņi būs pieejami un vēl lielāka problēma - kad būs lietojami mūsu tīklos

High end !

12. Aprīlis 2007, 11:44

[user]197326|Madis|[/user]Es ar gribu iPhone, bet kas zin, kad latvijā viņi būs pieejami un vēl lielāka problēma - kad būs lietojami mūsu tīklos

Domāju, ka līdz ar parādīšanos ASV tiem būtu jābūt arī te. Un frekvences atbilst, tā kā mūsu tīklos vajadzētu darboties bez problēmām. Pagaidām situācijai līdzi nesekoju, bet vēl pāris mēneši, dažas lielas, krāsainas banknotes un viens tāds būs manā rīcībā...

High end !

12. Aprīlis 2007, 11:50

[user]197326|Madis|[/user]Es ar gribu iPhone, bet kas zin, kad latvijā viņi būs pieejami un vēl lielāka problēma - kad būs lietojami mūsu tīklos

mja...šitā ir daudzas ierīces, kas ir ļoti ļoti COOL, bet Latvijā ar tām neko nevar iesākt..... :(

High end !

12. Aprīlis 2007, 12:06

Kāpēc lai ar šo neko nevarētu iesākt? Ja telefons ir domāts runāšanai, tad: GSM Quad-band (MHz: 850, 900, 1800, 1900) ir pilnīgi pietiekami. Viens ASV tirgus šādam produktam ir par mazu, tāpēc skaidrs, ka to tirgos pēc iespējas visur un visiem. Viņiem tomēr šobrīd nav nekā, tāpēc nevar atļauties pateikt, ka būs super produkts, bet tirgos tikai lietošanai Islandē.

High end !

12. Aprīlis 2007, 12:15

....man piemeeram PRADA labaak par i-phonu patiik!

High end !

12. Aprīlis 2007, 12:21

[user]379|Mizx|[/user]

Domāju, ka līdz ar parādīšanos ASV tiem būtu jābūt arī te. Un frekvences atbilst, tā kā mūsu tīklos vajadzētu darboties bez problēmām. Pagaidām situācijai līdzi nesekoju, bet vēl pāris mēneši, dažas lielas, krāsainas banknotes un viens tāds būs manā rīcībā...

man jau MacBook Pro ir :lol:

High end !

12. Aprīlis 2007, 12:35

Es pradu uzskatu par iPhone vienkāršotu kopiju, par dizaina elementu un viss. Kā tur tas trešais -- vēl viens konkurents ar ļoti līdzīgu aparātu, nosaukumu vairs neatceros. Un tie visi sevi aprakstos salīdzina ar iPhone, kurš sevi gan nez kāpēc ne ar ko nesalīdzina. Man pamata kritērijs ir telefona darbības stabilitāte un ilgmūžība -- es normāli vienu aparātu lietoju apmēram 6 gadus un tāpēc man to vajag ļoti labi aprīkotu un max funkcionālu arī pēc 6 gadiem. Cenai un kādam citam krutumam nozīme ir sekundāra. Es neticu, ka LG uz ko tādu ir spējīgs un domāju, ka pēc 3 gadiem tāds LG atradīsies miskastē, jo savu būs nokalpojis.

High end !

19. Aprīlis 2007, 20:01

Kāds nevarētu pateikt, kur var (ja vispār var...) dabūt kādu plejieri telefonam, lai varētu video skatīties normāli, a to oriģinālajam playerim nevar uzlikt lai pa visu ekrānu rāda...

High end !

19. Aprīlis 2007, 20:06

[user]26014|Roma|[/user]Kāds nevarētu pateikt, kur var (ja vispār var...) dabūt kādu plejieri telefonam, lai varētu video skatīties normāli, a to oriģinālajam playerim nevar uzlikt lai pa visu ekrānu rāda...

Nopērs plaukstdatoru vai smar tphone un skaties filmas, klausies mūziku, cik vien sirds vēlās.

High end !

26. Decembris 2007, 16:26

Jautājums Nokia N73 lietotājiem, ko varat teikt par sho telefonu, ērts/neērts, bieži uzkaras? utt....

Būšu pateicīgs par viedokļiem!

Ingus
Tēma slēgta