28. Decembris 2004, 14:40
man jau labaak patiik tieshajaa izstaastiit ne raxtiit
.gif)
JG=Madona Rulz!!!!
28. Decembris 2004, 14:55
esmu shajaa klubaa tikai 1 dienu, bet man te jau ir taa iepaticies, ka nevar no kompja atraut! pashlaik neesmu latvijaa un vieniigais pieejamais paarvietoshanaas liidzeklis ir militaarais HUMMER, nevaru vien sagaidiit kad atgrieziishos latvijaa un atkal braukaashu ar MB, buus gan veel jaapapuulaas kaadu normaalu nopirkt! savu veco w124(250D) pirms kaada laicinja veiksmiigi notirgoju, zheel jau bija shkjirties, bet taada ir dziive! naakosho plaanoju njemt w124 (300ce) tad nu tagad lasu visu iespeejamo literatuuru un visas atsauksmes!
28. Decembris 2004, 15:22
guncham..cik saprotu, esi kadaa misijaaa......nu ja, man draugs arii gadu Bosnija nodieneeja....
Par 300 CE nu ja njem un vari atlautties, tad njem 24v, bet gan jau pats izlasiisi......
29. Decembris 2004, 05:21
jaa , esmu misijaa, tikai nedaudz "siltaakaa" vietinjaa par bosniju! 8)
ja es dziivotu sheit iraakaa, tad braukaatu vismaz ar 600!
varu pastaastiit vienu lietu, kas varbuut kaadam liks aizdomaaties cik daudz netaisniibas uz zemes! konkreetaak - te pa 1$ var nopirkt 80l benziina!!!!!!! kad vieteejiem meegjinaajaam iestaastiit, ka pie mums pa 1$ - 1l vinji nekaadi negribeeja ticeet! vot taadas lietinjas :banghead:
29. Decembris 2004, 08:57
nu ko, es jau ar pie jaunajiem skaitos! :whistle:
ierkastu ko sheit es diezgan reti, bet to ko Juus te savaarat, to gan lasu regulaari!
par sevi: pagaidaam dziivoju garaaza un jaucu savu mb aaraa. shovakar brauks metinaataajs skatiities, runaaties par ciipariem.
auto daudzaas vietaas naak laka nost, taapeec naaksies to puceet un paarkraasot pilniibaa.
es ljoti ceru, ka uz maiju/juuniju buus kaartiibnieks.
Visiem sveiciens un laikam jau [tradicionaali liidz riebumam] jaanoveel Jums laimiigs naakamais gads!
...ik
29. Decembris 2004, 14:08
[user]31056|guncha|[/user]:D
jaa , esmu misijaa, tikai nedaudz "siltaakaa" vietinjaa par bosniju! 8)
aha, Tu ir Irākā???

un kā tad tur dienās? biki jau Jums tur ir jāuzmanās........ :?
29. Decembris 2004, 14:09
[user]31056|guncha|[/user]:D
kad vieteejiem meegjinaajaam iestaastiit, ka pie mums pa 1$ - 1l vinji nekaadi negribeeja ticeet! vot taadas lietinjas :banghead:
da viņi droši vien naftu no rītiem pie kafijas lej, piena vietā...... :x
29. Decembris 2004, 17:03
hm...jau kuro dienu redzams jauns lietotājs Lin4ik, bet neko nesaka....... :cry:
30. Decembris 2004, 09:15
nu dienaas labi, bljaaviens kaa man gribaas aatraak tikt pie MB :steering: , man jau tie HAMMER noriebushies, tas pats kas ar traktoru braukaat!!! :sick:
30. Decembris 2004, 09:17
guncha! Kas ir labāks bobiks vai hammers? :?