Tēma slēgta

Politika

15. Janvāris 2009, 11:35

Nē, neesmu! Man, kā ikdienā redzam baltādainos, melnādainos un aziātus ir grūtāk atšķirt. Bez tam urlas bieži ir lisiji un mati piedod cilvēkam atšķirību. Kā Tu vari pateikt, ka viens un tas pats? :)

Politika

15. Janvāris 2009, 11:37

[user]222519|Emsis|[/user]Nē, neesmu! Man, kā ikdienā redzam baltādainos, melnādainos un aziātus ir grūtāk atšķirt. Bez tam urlas bieži ir lisiji un mati piedod cilvēkam atšķirību. Kā Tu vari pateikt, ka viens un tas pats? :)

izskatās, ka esi gan :D

Politika

15. Janvāris 2009, 14:22

Visi bļauj ka valdība slikta ka zagusi un blēdījusies, BET mēs paši?????
Rakstot bakalaura darbu par nelegālo un nereģistrēto nodarbinātību žoklis atkārās, cik daudz ir tādi. Jūs domājat ka viņi zināja kas būs tālāk? Tie lielie celtnieki kuri pirms celtniecības buma nekad dzīvē nebija rokās turējuši otu vai špakteļlāpstiņu nu pēkšņi uzmetās par lielajiem visu darbu speciālistiem, kuri saņēma aploksnēs tādu algu lai varētu braukt ar `dzipiem. Vel nesen redzēts atgadījums kad aizbraucot pie klienta pie mājas stāv jauns BMW un Porš kajēns kā arī Opel vektra! Pāec sarunas ar mājas saimnieku viņš iekāpa nevis Poršā bet savā opelī, kā izrādījās tad kajēns bija tikai darbu vadītāja auto!!!!

Cilvēki atverat acis protams ka politiķi ir vainīgi ka nav ietaupījumus veidojuši, BET paši kas jums liedza to darīt.

Vairāk kā skaidrs bija ka tā nebūs mūžīgi, protams pirmais indikātors valsts attīstībā ir celtniecība, ja viss iet uz augšu tad ir par ko un ko celt, bet ja viss jau ir dziļā Dir*ā tad tur arī celtnieks ir!

Visi gribam dzīvot labi tik vajag paskatīties ilgtermiņā.

Zinu arī to ka lai es dabūtu strādniekus man viņiem bija jāmaksā neadekvāti lielas algas, jo visi kas nevarēja atrast darbu bija kļuvuši par speciem celtniecībā. Tagad kad beidzot daudz maz ir parādījies kas ir kas es varu dabūt arī darbiniekus par krāvējam atbilstošu algu!

Mīlīši nav vairs tas laiks.

Soryy ja kādu aizskāru..

Texts: Cilvēks kuram paldies dievam nav kredīta un spēj domāt ilgtermiņā!

Politika

15. Janvāris 2009, 15:11

http://melnamamba.lv/2009/01/15/ari-es- ... pabildeju/

Politika

15. Janvāris 2009, 15:16

Uzaicinu katru, kas kko raksta par esošo tēmu, piedomāt pie tā, ko un kā raksta.

Neaicināt uz vardarbību un citām nelikumīgām darbībām

Paldies!

Politika

15. Janvāris 2009, 16:04

Гростиньшу не разрешили пикет у Сейма
DELFI
15 января 2009 14:46
Распечатать Распечатать
Послать Послать
Сообщить об ошибке Сообщить об ошибке
(7)Читать комментарии Читать комментарии

Комиссия по собраниям, шествиям и пикетам при Рижской думе сегодня отказала "Парии действия" Нормунда Гростиньша в проведении демонстрации у Рижского замка и Сейма.

Как сообщил порталу Delfi Угис Видаускис, пресс-секретарь исполнительного директора столицы Андриса Гринбергса, такое решение комиссия приняла на основе рекомендаций полиции безопасности, которая указала, что мероприятие может вызвать новые беспорядки.

Организаторам демонстрации было предложено перенести мероприятие на более позднее время, но они на это не согласились.

Как рассказал организатор мероприятия, председатель правления партии Нормунд Гростиньш, комиссия Рижской думы заседала около часа, а мотивированное решение можно будет получить около 17 часов. По его мнению, эти проволочки связаны с тем, чтобы не дать партии обжаловать решение в суде уже сегодня.

Как подчеркнул Гростиньш, согласно 103-й статье Конституции государство обязано обеспечить защиту ранее заявленных шествий и пикетов. Нельзя ограничивать мирные акции протеста, иначе они могут перерасти в несогласованные и насильственные, указал он, добавив, что "Партия действия" специально запланировала свою акцию на светлое время суток.

Politika

15. Janvāris 2009, 16:25

Pret valdību vērsti protesti Bulgārijā, kas pārauguši sadursmēs.

Attēls

Politika

15. Janvāris 2009, 16:28

Dēļ tā arī neesot pie mums bijuši režģi, jo ar tiem protestētāji varot piespiest policistus pie sienas!

Politika

15. Janvāris 2009, 16:36

Žandarmērija - tāds franču un krievu valodas apvienojums :D

Politika

15. Janvāris 2009, 16:45

Nepatīk man tas, ka tiesībsargājās iestādes nebija gatavas, līdz ar to rīkojās neprofesionāli un joprojām policijas priekšnieki stāsta muļķības par rezultātiem pēc tā bardaka.
Tēma slēgta